Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cascade HeatStar 3 fázisú osztott hőszivattyú - CRS-CQ12Pd/NhH-M -12 kW - Wi-Fi

Cascade
2.540.000 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Személyreszabott hőszivattyú telepítés árajánlat és hőszivattyú telepítés árak ITT!

A Cascade HeatStar osztott levegő-víz hőszivattyús rendszerek a károsanyag kibocsátás nélkül teremt otthonában megfelelő hőmérsékletet minden évszakban.

Powerie, a tudatos energia jegyében!
Fűtési teljesítmény (kW)
12
Fűtési hatákonysági fok (SCOP)
5
2.540.000 Ft
Menny.:db

Leírás

Igényeire tervezve

A Cascade HeatStar hőszivattyús termékcsalád tervezése során a gyártó a felhasználói igények szerint gondolkodott. Egy berendezéssel megvalósítható fűtés, hűtés és használati melegvíz (HMV) előállítás. Egyszerűen vezérelhető intelligens felületen keresztül személyre szabható beállításokat tehetünk. Kompakt kialakításának köszönhetően nem kelt feltünést sem a házban, sem az udvaron, valamint meglévő fűtési rendszerhez is kapcsolható.

Megbízható működés

A Cascade HeatStar hőszivattyús termékcsalád esetében nem kell attól tartani, hogy a legnagyobb hidegben nem lesz hatékony fűtési rendszerünk. A HeatStar termékek extrém időjárási körülmények között is stabil, megbízható fűtést biztosítanak, mivel a fűtési üzemi tartomány -25 °C és +35 °C között található.

Vigyáz a bolygónkra

A Cascade HeatStar családba tartozó hőszivattyúk környezetbarát töltettel rendelkeznek annak érdekében, hogy minden esetben biztosított legyen az ózonréteg védelme. Az R32 elnevezésű töltet a hűtőközegek legelterjedtebb változata, amely egy könnyen újrahasznosítható egykomponensű gáz. Magas hatékonysága mellett az üvegházhatású gázokhoz képest alacsonyabb hatást gyakorol az ózonrétegre.

Magas energiahatékonyság

Az A+++ energiaosztály besorolás következtében alacsony áramfogyasztás mellett állítja be a megfelelő hőmérsékletet. A hatékony energiafelhasználás következtében nem csak környezetünket védi, hanem a villanyszámlán is alacsonyabb értékek eredményez versenytársaihoz képest. A kisebb fogyasztás kisebb szén-dioxid kibocsátást is eredményez globálisan.

Építse ki saját energetikai rendszerét

Minden villamos energiával működő berendezés esetében felmerül kérdésként, hogy milyen nagy lesz a villanyszámla? Egy energetikai felújításnál mindig az a cél, hogy azt követően a számlákon kisebb számok szerepeljenek, miközben a komfortérzet növekedett. Egy hőszivattyús rendszer esetében a villanyszámla további csökkentéséhez hozzájárulhat egy tetőre felszerelt napelemes rendszer. A Powerie ebben is tud Önnek segíteni! Keresse fel az Ajánlatkérések menüpontot.

Wi-Fi a távoli vezérléshez

A Cascade a Wi-Fi Smart alkalmazással biztosítja azt, hogy a hőszivattyús rendszere távolról vezérelhető legyen. Amikor elindul haza könnyen beállíthatja magának a megfelelő hőmérsékletet, így biztosítva, hogy ne kelljen otthon is fáznia egy hideg téli napon.

Csendes társ az otthonában

Az iker forgódugattyús kompresszor kialakítása az energiahatékonyság és zajszint megfelelő értékei szerint történt. Az egymáshoz képest 180°-ban elhelyezett dugattyúk biztosítják a megfelelő hűtőközeg áramlást. A dugattyúk mozgása során kialakuló ellentétes irányú rezgések az elrendezésből adódóan kioltják egymást, így a rezgésből adódó zajok, mellett a karbantartási igények is csökkentek.

Intelligens leolvasztás

Az intelligens leolvasztás segíti a megfelelő működést. A kültéri egység hőcserélőjében az alacsony hőmérsékletek miatt könnyen kialakulhat fagyás a hőcserélő csövein. A Cascade HeatStar hőszivattyús termékcsalád termékeiben intelligens leolvasztó rendszer segíti a folyamatos működést, amely fagyás esetén kapcsol be és megszünteti a jégképződést.

Könnyen programozható

A Cascade HeatStar termékcsalád berendezései könnyen programozhatóak, amivel a saját igényeinkre szabhatjuk a termék működését. Heti vagy napi alapon beállíthatjuk, hogy mikor működjön, így biztosítva a megfelelő komfortérzetet. A memória funkció segítségével egy áramszünet sem elég ahhoz, hogy a berendezés elfelejtse a megadott beállításokat.

Öndiagnózis

Egy esetleges meghibásodás esetén a rendszer öndiagnózist végez magán. A kezelőfelületen megjelenik a megfelelő hibakód, ami alapján a szerelő egyszerűen és gyorsan el tudja végezni a megfelelő munkálatokat.

Paraméterek

Hűtési teljesítmény (kW) 11
Megjelenés Hőszivattyú osztott rendszer
Típus CRS-CQ12Pd/NhH-M
COP 5
Fűtési energiaosztály A+++
Fűtési teljesítmény 12 kW
Hűtési teljesítmény 11 kW
Kültéri egység méretei (SZÉ x MA x MÉ) 940 x 460 x 820 mm
Beltéri egység méretei (SZÉ x MA x MÉ) 460 x 318 x 860 mm
Hűtőközeg R32
Hangnyomásszint (fűtés) 42 dB
Kilépő víz hőmérséklete (fűtés) 25-60 °C
Kilépő víz hőmérséklete (hűtés) 7-25 °C
Háztartási melegvíz hőmérséklete 40-80 °C
Üzemi tartomány (fűtés) +18 - +48 °C
Üzemi tartomány (hűtés) -25 - +35 °C
Beépített tágulási tartály mérete 10 l
Kompresszor Kétfokozatú dual stage
Szükséges fázisszám 3 fázis
Vezérlés Érintőképernyős kezelőfelület és Wi-Fi
Vezérlés nyelve magyar
Garancia 3 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hitel