Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Klímaszerelés

(16)

Kérj ajánlatot klíma beszerelésre és mi 1-2 napon belül  részletes és az igényeidre szabott ajánlatokkal jelentkezünk.

Helyszíni felmérés és klímaszerelés az ország számos nagyvárosában és vonzáskörzetében. 

Olvass tovább, hogy megismerd folyamatainkat és a klíma beszerelés árait!

Powerie, a tudatos energia jegyében!

Leírás

A klímaberendezés vásárlásával egyidejűleg annak szakszerű beszereléséről is gondoskodni szükséges.  Mivel a klímaszerelés minden esetben teljesen egyedi, így a pontos árazáshoz is elengedhetetlen az adott berendezés,- valamint a helyszín ismerete, ahová azt telepíteni szeretnénk.

Ajánlatkérés alapján szakszerű helyszíni felmérést végzünk, melynek keretében tisztázzuk a legfontosabb kérdéseket is, azaz:

 • hova kerül a klíma bel,- és kültéri egysége, 
 • hány méter csövezés szükséges az egységek között, 
 • milyen típusú a szereléssel érintett fal, stb.

Cégünk országszerte kiterjedt bázissal rendelkezik, így Budapesten, Pest megyében, Székesfehérváron, Siófokon, Veszprémben, Miskolcon, Szegeden és Pécsen, valamint ezen városok vonzáskörzetében is vállalunk klímaszerelési munkákat. 


Klíma beszerelés árak:

Mivel a klíma telepítése során számos egyedi szempontra és adottságra szükséges figyelemmel lenni, így a klíma beszerelésének pontos díja is kizárólag a szakszerű helyszíni felmérést követően határozható meg. Az itt feltüntetett áraink így csupán tájékoztató jellegűek.

Oldalfali mono split klímaszerelés:

 • Alapszerelés családi házba, társasházba: bruttó 90.000 – 110.000 Ft (3 méter csövezésig, 1 faláttöréssel)
 • Alapszerelés panel lakásba: bruttó 100.000 – 120.000 Ft (3 méter csövezésig, 1 faláttöréssel)
 • Alapszerelés, amennyiben magaslétrát, alpintechnikát vagy emelőkocsit igényel: bruttó 130.000 – 150.000 Ft (3 méter csövezésig, 1 faláttöréssel)

További, a klíma beszerelés során lehetségesen felmerülő, extra költségek:

 • 3 méter csövezésen túl: bruttó 10 - 15 000 Ft / méter extra költség
 • Falba süllyesztett csövezés horonyvéséssel: bruttó 15 - 20 000 Ft / méter (Vakolat és egyéb helyreállítás nélkül, pontszerűen gipszelve a csöveket az elmozudlás megakadályozása érdekébe. Vasbeton falban a falhoronyban történő elvezetés nem lehetőséges.)
 • Extra faláttörés: bruttó 15 000 Ft / fal
 • Emelőkocsi / állványozás / alpintechnika alkalmazása: bruttó 40 000 - 60 000 Ft-tól
 • Kondenzvíz szivattyú beépítése: bruttó 25 000 Ft-tól
 • Tetőszerkezet bontása és kültéri egység helyének kialakítása - a helyszíni felmérés során kerül meghatározásra

Kazettás klímaszerelés ár:

 • Bruttó 100.000 – 130.000 Ft, 3 méter csövezésig

Légcsatornázható klímaszerelés ár:

 • Egyedi árajánlat felmérést igényel

Konzolos / parapetes / mennyezeti klíma:

 • Bruttó 90.000 – 120.000 Ft 3 méter csövezésig

Multi split klímaszerelés ár:

 • Bruttó 50 000 – 60 000 Ft / egység (Egy egység a kültéri egység és minden egyes további beltéri egység külön egységnek számít)
 • Nehéz kültéri egység esetén felár felszámítható (pl. 4-es, 5-ös multi split klíma kültéri egység)

A klímaszerelés árak az alábbiakat tartalmazzák:

 • a kiszállást
 • a munkadíjat
 • egy fal átfúrását
 • a kültéri és a beltéri egységek felszerelését
 • a kábelcsatornában történő kiépítés
 • az anyagköltségeket: rézcsövek, szigetelések, kültéri tartókonzol vagy terasztartó, cseppvízcső, kábelcsatornát
 • valamint a további szükséges szereléket (csavarok, tiplik, szigetelőanyagok, villásdugó, érvéghüvely stb.)

A klíma beszerelés menete 

Az alábbiakban a klímavásárlás fontosabb lépéseit mutatjuk be, melyek a megfelelő készülék kiválasztásában is segítséget nyújthatnak. 

1. Klímát szeretnék vásárolni!

Miután a klíma beszerzése mellett döntöttünk, fontos, hogy tájékozódjunk: első lépésként érdemes megismerkedni a legfontosabb szakmai kifejezésekkel, valamint a klíma működésével.

Ennél a lépésnél még egy fontos kérdést szükséges tisztáznunk: telepíthetünk-e egyáltalán klímát a kiszemelt helyre? Egyes társasházakban például erre nincs lehetőség, így ilyen esetekben a mobil klíma jelenthet megoldást a lakásunk hűvösen tartására.

2. Csak hűtésre vagy fűtésre is használni szeretnénk-e a berendezést?

Fontos, hogy bár minden klíma képes fűtési funkcióra, de nem mindegyik optimalizált erre a működési módra. Bár az úgynevezett téliesített klímák csepptálca fűtéssel és kompresszor karter fűtéssel felszereltek, ami ugyan segíti a téli működést, ám nem túl hatékonyak. 

Ha télen is klímával szeretnénk fűteni, akkor mindenféleképpen fűtésre optimalizált klímát célszerű választani, mivel ezek sokkal hatékonyabbak, mint a téliesített hűtő-fűtő klímák. Ennek oka a megnövelt hőcserélő felület, így ezek a berendezéseknek fizikailag is lényegesen nagyobbak.

3. Hány darab klímára van szükség?

A darabszám meghatározásánál általános szempont, hogy ha fűteni szeretnénk a klímával, akkor szobánként egy-egy berendezés javasolt. Ennek további előnye az is, hogy mivel az egyes egységeket külön tudjuk vezérelni, így a helyiségek hőmérsékletét is egyedileg szabályozhatjuk, ami nem csupán idő-, hanem energiahatékonyság szempontjából is előnyös.

Miután a darabszám tisztázódott, azt kell átgondolnunk, hogy mono split (mely egy kültéri- és egy beltéri egységből áll) vagy pedig multi split  klímát szeretnénk (melynél egy kültéri egységhez csatlakoztathatunk több beltéri egységet is). Ebben is érdemes szakember tanácsát kérni, hiszen mind a két összeállításnak megvannak az előnyei és hátrányai is.

4. Mennyibe kerül egy klíma? Az olcsóbbat vagy a drágábbat válasszuk?

Egyszerűbb klímaberendezést már körülbelül 200.000 Ft-tól vásárolhatunk, a felső határt pedig csupán a pénztárcánk szabja meg. Az árak nem csak műszaki teljesítmény miatt térnek el: az egyes típusok energiahatékonyságukban és egyéb paramétereikben is különböznek.  Egy eleinte drágábbnak tűnő eszköz az évek alatt akár jelentős megtakarításokat is eredményezhet!

Egy klíma beszerelése hosszabb távú beruházás, melynél nagyjából 10-15 éves élettartammal érdemes számolni. A jelenlegi klíma berendezések piacát az ázsiai termékek uralják: kínai (Gree, AUX, TCL, Midea, Syen, Cascade, Fisher, RCOOL, MDV,) Japán (Daikin, Fujitsu, Panasonic) és dél-koreai márkák (LG, Samsung).

A japán klímákra sokszor hivatkoznak felső, vagy prémium kategóriaként, a dél-koreaiakra felső-közép kategóriaként, míg a kínaiakra erős közép és alsó kategóriaként. Ez persze nem jelenti azt, hogy nincs átfedés a kategóriák között, sőt! Számos Gree klíma létezik például, mely vetekszik a japán termékek minőségével, és az áruk is sok esetben kedvezőbb.

  Amennyiben csak hűtésre szeretnénk egy korrekt mono split berendezést, akkor azt már 200 000 Ft körül megvásárolhatjuk. Ha azonban egy igazán hatékony hűtő-fűtő klímát szeretnénk, akkor  300 000 Ft kezdőárral kalkulálhatunk.

Érdemes az egyes típusok kapcsán tájékozódni és a saját céljainknak, anyagi feltételeinknek megfelelő terméket választani. Természetesen igény esetén ebben is segítünk!

5. Van-e bármilyen speciális igényünk a klímával kapcsolatban?

A klímavásárlást megelőzően az alábbi kérdéseket is érdemes feltenni, hiszen egytől-egyig meghatározhatják, hogy milyen típusú berendezést válasszunk. Saját preferenciáinkon túl érdemes a szakemberek és az egyéb felhasználók véleményét is megfontolni és az igényeinkhez leginkább illő eszköz mellett dönteni.

Legyen-e Wi-Fi a klímánkban?

Szerencsére a klímaberendezések nagy részében ma már beépített Wi-Fi található. Amelyekben nem, azokhoz viszonylag olcsón vásárolható adapter.

Mennyire fontos, hogy csendes legyen?

 A 19 - 21 dBA hangteljesítményt már csendesnek nevezhetjük, ez körülbelül a szúnyog hangjával vagy a hó ropogásával egyezik meg csendes üzemmódban.

Legyen a klímában bármilyen különleges beépített szűrő?

Mivel a klíma berendezések beltéri egységei a szoba levegőjét keringtetik, ezért nagyon fontos szempont a légkezelés is. Számos klímában különleges, akár egyedi fejlesztésű szűrők találhatók, mint például a Panasonic nanoeX technológiája. A Cold Plasma szűrő például a port és számos mikroorganizmust is képes kiszűrni otthonunk levegőjéből.

Legyen különleges a megjelenése?

A legtöbb márka modelljei már számtalan színben elérhetőek, így klímaberendezésünk - megfelelő választás esetén - tökéletes összhangot alkothat otthonunkkal.

Szeretnénk-e az eszközre vonatkozóan extra garanciát?

Ma már léteznek olyan konstrukciók, melyekkel akár 10 év garanciára is jogosultak lehetünk (pl. Gree kiterjesztett garancia). Ennek sok esetben speciális feltételei is vannak, mint például az évente két alkalommal elvégzendő szakszerű karbantartás (hűtési és fűtési szezon előtt). Mi ezt általános jelleggel is javasoljuk elvégezni annak érdekében, hogy a klímaberendezésünk folyamatosan a leghatékonyabb és legtisztább állapotban üzemelhessen.

6. Kitől és hogyan tudom megvenni a klímát?

Mivel a klímavásárlással együtt annak beszereléséről is gondoskodni kell, így célszerű olyan céget választani, aki klíma értékesítéssel és telepítéssel egyidejűleg foglalkozik. A Powerie-nél szakszerű tanácsadással, széles áruválasztékkal állunk rendelkezésre, valamint az azt követő telepítés során is teljes körű segítséget nyújtunk. 

7. Klíma beszerelés árajánlatkérés

Amennyiben megtaláltad a számodra megfelelő céget, kérj árajánlatot! A Powerie-nél ezt e-mail-en, az info@powerie.hu e-mail címen, vagy a fenti ajánlatkérés gombra kattintva egyszerűen teheted meg.

Cégenként eltérő, hogy a helyszíni felmérést árajánlat előtt vagy után végzik-e el. Mi a Powerie-nél egy kötetlen konzultáció keretén belül először az ügyfél igényeit, elképzeléseit szeretjük megismerni.

Ezt követően egy várható árajánlatot küldünk, és amennyiben ez szimpatikus, kivitelezünk egy szakszerű helyszíni felmérést. Ez még mindig nem jelent elköteleződést, hiszen a végső ajánlat (mely a helyszíni felmérést követően, a klímaberendezés és a klímaszerelés tényleges ára alapján határozható meg) még ekkor is visszautasítható.

Célunk hosszú távon is a maximális ügyfél-elégedettség!

 8. Klímaszerelés

Az utolsó lépés a klíma beszerelése. Fontos, hogy a folyamat végén vásárlóként telepítési tanúsítványt kell kapnunk és aláírnunk, melyet a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság ír elő. Ebben röviden arról nyilatkozunk, hogy milyen gép lett telepítve nálunk, ebben mennyi hűtőközeg található, továbbá, hogy megfelelő engedéllyel rendelkező szakember szerelte azt be.


A profi klíma beszerelés előnyei

Amennyiben klíma telepítés mellett döntünk, már az első lépéstől érdemes megfelelő szakmai segítségét igénybe venni. A klíma beszerelését ráadásul kizárólag erre feljogosított szakember végezheti, mivel a készülékben üvegházhatású gáz található.  

Lássuk, milyen további előnyei vannak még, ha klímaszerelés során a megfelelő szakértő vagy cég mellett teszed le a voksod:

✔ Biztos lehetsz az esztétikus kivitelezésben: sajnos sokszor érheti kellemetlen meglepetés az embert, ha nem körültekintően választja meg az adott munkához szükséges szakember(eke)t. Nem megfelelő kivitelezés esetén akár szerkezeti károk is keletkezhetnek az ingatlanban! Mi a Powerie-nél minden megbízásunk esetén a szakmailag és esztétikailag is kifogástalan eredmény mellett tesszük le a voksunkat.

✔ Az egységek telepítése maximális körültekintéssel történik: a klíma elemeinek felszerelése során nem csupán esztétikai, hanem szakmai, és egyéb, - különféle jogszabályokban foglalt - szempontokra is szükséges figyelemmel lenni. Ez komplex szaktudást és gyakorlatot igénylő feladat, melyet minden alkalommal az ügyféllel történő szoros egyeztetés mentén valósítunk meg.

✔ Fölösleges kiadásoktól kímélhet meg: bár manapság már szinte minden információ elérhető az interneten, ám nem győzzük hangsúlyozni, hogy a klímaszerelés minden esetben teljesen egyedi. Ebből adódóan nem csupán a klímavásárlás, hanem a kivitelezés során is fontos egyénileg mérlegelni az igényeket és lehetőségeket. Rutinunkkal és szaktudásunkkal számos rejtett költségtől és kellemetlenségtől tudjuk megóvni ügyfeleinket.

✔ Garanciális előnyök: a rendszeres és szakszerű karbantartás számos esetben a gyártó által vállalt garancia érvényesítésének feltétele. Ennek elvégzése esetén vita nélkül élhetünk garanciális jogainkkal.

A Powerie-nél magas szintű szaktudással és széleskörű szakmai tapasztalattal segítjük ügyfeleinket a megfelelő készülék kiválasztásától kezdve egészen a klíma beszereléséig és a karbantartási munkálatokig. Nálunk mindent egy helyen intézhetsz, így ezzel nem csupán időt és pénzt spórolhatsz, de a biztonságot és a hatékonyságot is garantáljuk!

Bár hozzánk hasonlóan számos cég foglalkozik klíma értékesítéssel és telepítéssel, sok szakember azonban csak néhány, - az általuk ismert és preferált – klíma készülékeket ajánlja. 

Mi a Powerie-nél a márkafüggetlenség elvét valljuk: ügyfeleinket minél több információval látjuk el, valamint számos lehetőséget mutatunk be számukra annak érdekében, hogy közösen találjuk meg az egyéni igényeikhez leginkább illeszkedő márkát és típust.


A legnépszerűbb klímák különböző igények szempontjából

Remélhetőleg a fenti kérdések már segítettek megvilágítani a fontosabb támpontokat, melyekre a klímavásárlás során érdemes odafigyelni.

Most nézzük, hogy az egyes szempontok alapján melyek a legnépszerűbb modellek.

Megfizethetőség - olcsó klímák

 • Bosch Climate CL3000i 26E - Wi-Fivel bővíthető, kikapcsolási időzítő, öntisztítás és szárítás, plazmaszűrés és ionizálás
 • Syen Bora Plusz - beépített Wi-Fi, intelligens leolvasztás, többszörös szűrőrendszer, energiamegtakarítás, csendes üzemmód
 • TCL Wind X - beépített Wi-Fi, ECO-üzemmód, tisztítható szűrő, csendes és kellemes éjszakai üzemmód
 • Midea Xtreme Save - beépített Wi-Fi, automata alvás üzemmód, iFEEL, önportalanító funkció

Zajszint - Csendes klíma

A klíma beltéri egységének hangnyomás szintje általában egy előre megadott érték, mely a teljesítménnyel arányosan növekszik. Háloszobában történő használat esetén ez különösen jelentős lehet.

Légtisztítás - beépített szűrők

A különböző allergiák és légúti betegségek esetén szintén kiemelten fontos lehet a megfelelő légszűrés, de a mai légszennyezettség mértéke mellett ez az egészségmegőrzés szempontjából sem elhanyagolható.

Klímáinkban található szűrők:

 • Gree - Cold - Plasma szűrő: Negatív oxigén ionokkal tisztítja meg a levegőt a baktériumoktól, valamint a kellemetlen szagoktól.
 • Panasonic Etherea - Nanoe-G technológia: Megakadályozza a vírusok és baktériumok elszaporodását, kellemetlen szagokat eltávolítja a levegőből, így felel a helyiségben található tiszta levegőért.
 • Fisher Summer és Nordic - Silver Ion szűrő: Apró ezüst ionokkal behatolnak a levegőben található kórokozók és baktériumok belsejébe, így roncsolva szét azok szerkezetét.
 • Midea - sűrű szövésű szövet szűrők: Nagyon sűrű szövésű mikrofilterrel akadályozzák meg a por, allergének és nagyobb méretű kórokozók bejutását a légkeringésbe.
 • Daikin - Ezüst allergén eltávolító + Titán apatit szagtalanító: Összegyűjti a lakásban található allergéneket, szagtalanítójával kiemelkedő hatékonysággal bontja le a kellemetlen szagokat, így lakásban egész nap friss és kellemes levegő áramolhat.

Megjelenés - designos klímák

Mivel klíma berendezésünk az otthonunk részévé válik, így annak külalakja sem elhanyagolható. A design klímák egyedi színeikkel, formáikkal, extra elemeikkel igazán egyedi megjelenésűek!

Design klímáink (kiemelt funkciókkal):

 • Cascade Legend - beépített Wi-Fi, 3D légáram, I feel funkció, éjszakai üzemmód, környezettudatos töltőgáz, Cold Plasma technológia, párátlanítás
 • Daikin Emura -  többzónás intelligens szem, gazdaságos üzemmód, komfort légáramlás, nagy teljesítményű üzemmód, csnedes üzemmód, Flash Streamer üzemmód, Daikin Residental controller
 • Gree Dark X - kompresszor karter, csepptálca fűtés, fűtésre optimalizált, Cold Plasma szűrő, I feel funkció, R32 hűtőközeg
 • Fisher Art - Wi-Fi, 4 irányú légterelés, 3D DC inverter, hűtőköri hibakijelzés, éjszakai csendes üzemmód, párátlanítás, infra távirányító, időzítés
 • Fujitsu Design R32 - gazdaságos üzemmód, mozgásérzékelő csendes üzemmód, powerful üzemmód, temperálás, csendes üzemmód, heti programozhatóság
 • LG Artcool - UVnano technológia, ionizátor, automatikus tisztítás, alacsony zajszint, Jet Cool, Gold Fin


GYIK:

Honnan tudhatom, hogy milyen méretű klímára van szükségem?

Szakértőink bármely elérhetőségünkön rendelkezésre állnak és készségesen segítenek a kérdések megválaszolásában. Ezen felül minden telepítés előtt ingyenes kiszállás során mérjük fel a helyszínt, valamint a szereléssel, vásárlással összefüggő lényeges körülményeket.

Mennyi ideig tart a klíma beszerelése?

Egy klíma telepítése jellemzően néhány óra alatt elvégezhető. Ezt természetesen a beszerelés körülményei (mint például az átfúrandó falak vastagsága) is befolyásolhatják.

Milyen időközönként indokolt karbantartást végeztetni?

Egyes gyártók a garanciális időszak alatt is kötelezővé teszik a rendszeres karbantartás elvégzését. Ennek gyakorisága eltérő lehet, jellemzően évente egyszer vagy kétszer kerül rá sor. Az általános karbantartás évente egy-két alkalommal javasolható, ideális időpontja a tavaszi időszak.

Elvégezhető házilag is a klíma tisztítása?

Bizonyos mértékig igen, de nem minden esetben ajánlott. A szűrőket a hűtési-fűtési időszakban érdemes pár hetente házilag elmosni. Fontos azonban kiemelni, hogy ez nem ér fel egy szakember által végzett tisztítással. Bizonyos gyártók ráadásul kiterjesztik jótállásukat, amennyiben a felhasználó az általuk meghatározott rendszerességgel szakszerű karbantartást vesz igénybe.

Honnan tudhatom, hogy új klímaberendezésre, vagy csak javításra van szükségem?

Tanácsadásunk, valamint helyszíni felmérésünk keretében valamennyi lényeges körülményt megvizsgálunk, figyelembe veszünk és minden esetben a lehetőségekhez, igényekhez leginkább illő, szakmailag indokolt megoldást javasoljuk.

Tudnak-e segítséget nyújtani az otthonom/irodám számára legenergiahatékonyabb klíma kiválasztásában?

Természetesen igen! A konzultációk során minden egyéni szempontot, így ezt is kiemelten vesszük figyelembe és széles termékpalettánkból a lehető legkorszerűbb és leggazdaságosabb eszközt javasoljuk, ismertetve a működéssel járó várható költségeket is.

A lakossági telepítés mellett lehetőség van ipari területeken végzett klíma beszerelésére is?

Igen! Profi csapatunk különleges igények alapján is vállal klímaszerelési munkákat, így bármilyen egyedi kérésről is legyen szó, magas szakmai felkészültséggel igyekszünk megvalósítani ügyfeleink elképzeléseit.


Böngéssz klímáink között széles kínálatunkban, ha pedig klíma beszerelése mellett döntesz, vagy bármilyen kérdésed merülne fel, írj  nekünk az info@powerie.hu email címre, hívj bennünket a +36-20-257-7457-es telefonszámon, vagy kérj ajánlatot egyszerűen és gyorsan a fenti ajánlatkérés gombra kattintva!

Tanácsadással, komplex klímatelepítési szolgáltatásunkkal örömmel állunk rendelkezésre!

A klímákkal, klímavásárlással és a klímaszereléssel kapcsolatban további hasznos cikket olvashatsz energetikai blogunkban is.

Vélemények

5.00
16 értékelés
(16)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2024. 01. 26.
Minden a megbeszéltek szerint ment gyors volt az ügyintézés kiváló munkát végeztek köszönöm!
|
2023. 08. 15.
10/10 minőség: nagyon gyors válaszadás az e-mailes egyeztetések során, telefonon is könnyen elérhető, segítőkészség, pontosság, precizitás, megbízhatóság. A gépek a kiválasztás után két nappal megérkeztek, a szerelés alig egy héttel később, kitűnő minőségben, szinte koszmentesen, mindezt már a nyári "légkondi telepítési szezon" kezdete után a tumultusban... Csak ajánlani tudom.
|
2023. 07. 06.
Minden a megbeszéltek szerint zajlott, pontosak voltak és igényes munkát végeztek. Bátran ajánlom őket!
|
2023. 07. 05.
Nem először választottam ezt a céget, mivel nem tudok belekötni abba, amilyen minőségű lesz az eredmény. Meghallgatják a kérést, kérdést és nagyon segítőkészen konzultálnak. Könnyű az egyeztetés és szavatartóak.
|
2022. 11. 27.
Egy Gree Amber Royalt szereltek fel a klímaszerelők. Nagyon rendesek voltak. Már a második klímát szerelték fel Nekünk és maximálisan meg vagyok Velük elégedve. Azóta is hibátlanul működik a klíma és örömmel használjuk.
|
2022. 11. 19.
Minden a legnagyobb rendben ment.A kivitelezés után tisztaság maradt a lakásban.Teljesen elégedett vagyok az elvégzett munkával és csak ajánlani tudom.
|
2022. 11. 16.
Egy 3-as Gree multi split (ez elő volt csövezve) három hálószobába, egy Gree konzol szett a nappaliba és egy Gree G-Tech szett a konya-étkezőbe lett beszerelve ezzel az egész ház fűtése és hűtése meg lett oldva. A kivitelező csapat teljes mértékben profi módon dolgozott, ahogy az elvárható. Abszolút tudom ajánlani a céget!
|
2022. 11. 15.
Gyors, pontos felmérés és kivitelezés. A kivitelezés után tisztaság maradt a lakásban és nem maradtak falból kiálló tartozékok. Teljesen elégedett vagyok az elvégzett munkával és csak ajánlani tudom.
|
2022. 08. 30.
Minden a legnagyobb rendben ment. Gyors kiszállítás, gyors szerelés.
|
2022. 08. 12.
Minden a legnagyobb rendben ment. Gyors kiszállítás, gyors szerelés. A kivitelezők nagyon pontosak és rendezettek. Tisztán és lelkiismeretesen végzik munkájukat. Bárkinek tiszta szívvel merem ajánlani a céget!
|
2022. 08. 10.
Minden rendeben ment, nagyon profi csapat. Hampel Rolandék alapos munkát végeztek.
|
2022. 06. 23.
Tetőtéri lakás, speciális szerelést nehezítő építészeti megoldások miatt egyetlen klíma szereléssel foglalkozó vállalkozó sem vállalta a munkát.
Tipikus hozzá állás ez volt: "Mire ezt megcsinálom, máshol két készüléket szerelek fel ugyanennyi pénzért"

Ez a cég megoldotta. Korrekt felmérés, készüléktípus, ajánlatok.
Beleértve a "nem javasolt" és "fölösleges" készülék szolgáltatásokról való lebeszélést is.

A cég, erősen "túlterheltek" munkával, igy nem mindig a "hétköznapi munkarend" szerint jönnek.
A beépített berendezés rendszeres karbantartását is elvállalták.
|
2022. 04. 18.
Gyorsaság, rugalmasság, precizitás, szakértelem, emberség ami jellemzi a cég vezetését és a szerelőket is. Köszönjük!
|
2021. 11. 11.
Minden rendben volt, a klíma egy panelház első emeleti lakásába került beszerelésre. A telepítést végző szakember szakmailag és esztétikailag és kiváló munkát végzett.
|
2021. 11. 04.
A megbeszélt időpontban érkeztek. Mindennel jól felszerelt csapat. Szakértelem maximális, mindenki tudta mit-mikor-hogyan. A quadro kültérit homlokzati állványról kellett szerelni kb. 2,5 emelet magasságban, nem okozott problémát. Köszönöm!
|
2021. 08. 12.
A nehezített terep ellenére (kb. 8-9 méter magasság, szűk hely) igényes, szépen kivitelezett munkával szerelték be a választott gép kültérijét alpintechnikával. A beltéri esetében se volt szükség utólagos lejavításokra. Előre egyeztetett időpontban történt az előzetes felmérés és a kivitelezés is, a szakember időben érkezett mindkét esetben.

Hitel