Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LG CL24F Légcsatornázható multi klíma beltéri egység - 7,1 kW

LG
351.790 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Személyreszabott klímaszerelés árajánlat és klímaszerelés árak ITT!

Az LG légcsatornázható klíma berendezései megfizethetők és környezetbarátak is egyszerre és ezzel javítják otthonunk komfortját és az életminőséget.

Powerie, a tudatos energia jegyében!
Hűtési teljesítmény (kW)
7.1
Fűtési teljesítmény (kW)
7.7
Kapható választék:
Szereléssel kérem:
351.790 Ft
Menny.:db

Leírás

Láthatatlan hűtés és fűtés

Az LG légcsatornás klíma kényelmes hűtési és fűtési megoldás, amely nem rontja a belső tér esztétikáját, mivel a beltéri egység be van építve az álmennyezetbe, ezáltal észrevétlen maradhat.

Hatékony külső statikus nyomás (ESP – External Static Pressure) és hőmérséklet vezérlés

A külső statikus nyomástól szabályozásával nagyon könnyen beállítható a kívánt levegő mennyiség. Ezáltal az optimális légáramlás következetesen és pontosan lehűti vagy felfűti az ingatlan minden sarkát, hogy elérje a kívánt hőmérsékletet. Ezt a vezetékes fali távirányítóval tudjuk befolyásolni.

A két termisztoros vezérlés lehetővé teszi a kényelmes légkör kialakítását. Ezt a kettős hőmérséklet-érzékelők biztosítják, melyeknek a referenciapontja megválasztható. Erre azért van szükség, mert jelentős hőmérsékletkülönbség léphet fel a hűtött/fűtött helyiségben mért hőmérséklet és a klíma beltéri egységnél mért hőmérséklet között. A vezetékes távirányító hátoldalán található egy csúszka, mely alapján kiválaszthatjuk, hogy az adott fűteni vagy hűteni kívánt helyiség hőmérsékletének a szabályozása éppen melyik termisztor által mért hőmérséklet érték alapján történjen. A két termisztor közül az egyik a beltéri egységben a másik a magában a vezetékes távirányítóban található.

Csendes működés

Az LG légcsatornázható klímái alacsony statikai nyomással rendelkeznek és ezzel párhuzamosan csendesebb működésre is képesek

Rugalmas telepítés, könnyű szervíz és karbantartás

A legújabb alacsony statikai nyomással rendelkező LG légcsatornázható klíma berendezései lehetővé teszik, hogy a levegő beszívása történhet alulról vagy hátulról, ami rugalmassá teszi a telepítést és a kis helyre történő beépítést. Bármilyen szerviz vagy karbantartás esetén a felhasználóknak nem szükséges az egész panelt szétszerelniük, mivel a panel 2 részre van felosztva. Az egyik a hőcserélő maga, a másik a ventilátor/motor rész. A felhasználó könnyen leveheti és visszahelyezheti a szűrőt az annak előre kialakított helyére.

Hosszú és nagy szintkülönbségű csövezési lehetőség

A nagynyomású szivattyú képes automatikusan elvezetni a vizet akár 700 mm lefolyó magasságig, mely tökéletes megoldást tud nyújtani keletkező víz elvezetéséhez.

R32 hűtőközeg

Az LG klíma berendezéseinek túlnyomó része már a legújabb R32-es hűtőközeggel működnek. Ez a hűtőköri gáz az R410A-val szemben majdnem 70 %-kal környezetbarátabb, ezáltal sokkal kevésbé járul hozzá a klímaváltozáshoz és az ózonréteg károsításához.

PREMTB001 vezetékes fali távirányítóval

Paraméterek

Megjelenés Légcsatornázható beltéri egység
Típus CL24F
Hűtési teljesítmény (NÉVL) 7,0 kW
Fűtési teljesítmény (NÉVL) 7,7 kW
Névleges teljesítményfelvétel 160 W
Áramfelvétel 1,0 A
Beltéri egység méretei (SZÉ x MA x MÉ) 1100 x 190 x 700 mm
Beltéri egység tömege 27 kg
Beltéri egység maximális / minimális zajszint 58 / 32 dB
Folyadék csőátmérő 6,35 mm
Gáz csőátmérő 12,7 mm
Garancia 3 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hitel