Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LG Therma-V HN0916T NB1 + HU091MR U44 osztott levegő-víz hőszivattyú szett integrált HMV tartállyal (R32) - 9 kW

LG
3.126.740 Ft
Nem értékelt

Személyreszabott hőszivattyú telepítés árajánlat és hőszivattyú telepítés árak ITT!

Az LG Therma V levegő-víz hőszivattyúi energiatakarékos és környezetkímélő megoldást nyújtanak otthona fűtésére, hűtésére, valamint a használati melegvíz előállítására.

Powerie, a tudatos energia jegyében!
3.126.740 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Youtube videók

Leírás

Miért az LG Therma V levegő-víz hőszivattyú?

Az LG Therma V levegő-víz hőszivattyúk egyetlen egész gépészeti rendszeren belül képesek az ingatlan fűtési, hűtési és háztartási melegvíz igényeit ellátni tökéletes hőmérséklet- és energiaszabályozással, mindamellett, hogy a legújabb és környezetbarát technológiával rendelkeznek. Kompakt kivitel, energiahatékony működés, megújuló energiafelhasználás, csökkentett CO2 kibocsátás, egyszerű telepítés, üzembe helyezés és üzembiztos működtetés télen-nyáron.

Hogyan is működik az LG Therma V R32 Split levegő-víz hőszivattyú?

A kültéri egység a külső levegőt használja fel hőforrásként és hőcserélőkön keresztül és felvett teljesítmény segítségével biztosítja azt a hőenergiát, ami a fűtéshez és a szükséges használati melegvíz előállításához szükséges.

Gyors telepítés, üzembe helyezés, könnyű karbantartás és egyszerű használat

Az LG Therma V R32 split levegő-víz hőszivattyúja egyszerűen és rugalmasan telepíthető bármilyen ingatlanba. A beltéri egységbe integrálva van a HMV tartály, valamint rendelkezik számos további beépített vizes alkatrésszel (áramlásérzékelő, vízpumpa, tágulási tartály, lemezes hőcserélő, légtelenítő szelep, biztonsági szelep, szűrő, vezérlő és elektromos fűtőegység), ami miatt sokkal könnyebb és rövidebb idő alatt elvégezhető a telepítés, mintha ezek az elemek külön lennének. Ezen hűtőközeg vezetékek, amik a beltéri és a kültéri egységet kötik összes, akár 50 méterre is elvezethetők. Az üzembehelyezést is nagyon könnyen lehet kivitelezni. Az LG Therma V Konfigurátor alkalmazásával elvégezhető egy úgy nevezett előbeállítás a felhasználó által előzetes üzembehelyezési információk alapján. Ennek az előbeállításnak a lényege, hogy ez elmenthető egy memóriakártyára, amit a helyszínen az üzembehelyezők beleraknak a távirányító csatlakozójába és ezzel tudják aktiválni az előzetesen beállított paramétereket. A berendezéshez tartozó távirányító közel 50 eseményt is képes tárolni. Ezáltal bármilyen hibás működés nagyon könnyen kiszűrhető és beazonosítható az előzményekből, ami lehetővé teszi a hatékony és gyors intézkedést a hiba kijavításának érdekében.

Intelligens fűtésszabályozás

A felhasználóbarát, érintőgombos, színes kijelzős vezetékes fali távirányító lehetővé teszi az egyszerű kezelését az LG Therma V levegő-víz hőszivattyús rendszereinek. Ezáltal a tulajdonos a saját preferenciáinak megfelelően tudja beállítani az üzemi sémát és a kívánt paramétereket. Ezen felül követhető a napi, heti, havi energiafogyasztás, amit így hatékonyan lehet kézben tartani és optimalizálni az igényeknek megfelelően.

LG SmartThinQ – kézben az egész hőszivattyús rendszer

Az LG SmartThinQ mobil applikáció segítségével a felhasználók a teljes fűtési rendszert akárhonnan, akármikor mindössze néhány kattintással, egyszerűen képesek szabályozni. Ezáltal növekedik a komfortérzet és a hatékonyság is, mivel tökéletesen szabályozható távolról az egész hőszivattyús rendszer. Szükséges tartozékok ehhez: PWFMDD200 (LG Wi-Fi modem) és PWYREW000.

Fűtés még a legnagyobb hidegben is

Az LG THERMA V R32 split levegő-víz hőszivattyú megbízható és energiahatékony fűtést biztosít még a legnagyobb hidegben is, akár -25 °C-ig is működőképes. Ekkora kültéri hőmérséklet esetén is képes a 65 °C-os kilépő víz hőmérsékletet előállítani.

Forradalmi R1 kompresszor

AZ LG THERMA V R32 split levegő-víz hőszivattyúkban a legmodernebb R1 kompresszor található. A kompresszor különlegessége, hogy a scroll elemeknek a billenő mozgását javítja ezzel növelve a hatásfokot és megbízhatóságot. Továbbá a kompresszor így szélesebb, 10 és 135 Hz közötti frekvencia tartományban képes működni.

R32-es hűtőközeg

Az LG THERMA V R32 split levegő-víz hőszivattyúiban a legújabb R32-es hűtőközeg található. Ez a hűtőköri gáz az R410A-val szemben majdnem 70 %-kal környezetbarátabb, ezáltal sokkal kevésbé járul hozzá a klímaváltozáshoz és az ózonréteg károsításához. Így az LG THERMA V R32 split levegő-víz hőszivattyúja energiahatékony és környezetbarát módon látja el otthona fűtését, hűtését és háztartási melegvíz igényét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hitel