Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MIDEA Oasis Plus multi beltéri egység R32 - 3,5 kW Wi-Fi - MSOPBU-12HRFN8

Midea
137.160 Ft
Nem értékelt

Személyreszabott klímaszerelés árajánlat és klímaszerelés árak ITT!

A MIDEA OASIS PLUS klímák remek ár-érték aránnyal rendelkeznek, még úgy is, hogy minőséget tekintve már felső-középkategóriásnak nevezhető. Energiahatékonysági szempontból kiváló és még téli hideg esetén is képes a belső tér hűtésére, ezért lakossági ügyfelek mellett ipari partnereinknek is ajánlható.

Powerie, a tudatos energia jegyében!
137.160 Ft

Leírás

A Midea Oasis Plus oldalfali split klímák

Gyári Wi-Fi vezérlés

A berendezés Wi-Fi vezérléssel van ellátva, amely a Midea Air mobilalkalmazással vezérelhető.

Automata alvás üzemmód

Sleep módban a berendezés folyamatosan a szükséges minimumra szabályozza teljesítményét, ezzel biztosítva az éjszakai komfortérzetet és az optimális fogyasztást, valamint a legminimálisabb zajszintet.

Gear shift és ECO mód

A Midea Oasis Plus klímák három különböző teljesítményfokozatot tudnak megkülönböztetni: 50%, 75% és 100%. Az energiatakarékosság jegyében a készülék mindig a szükséges optimális fokozatban működik. Hűtés közben a berendezés a saját teljesítményét 25/50/70%-al visszaszabályozza.

4 irányú beltéri légterelés, 12 fokozatú beltéri ventilátor és 5 fokozatú kültéri ventilátor

Négy irányú automatikus légterelésre (le/fel és jobbra/balra) képes a beltéri egység az egyenletes légeloszlásért. A klíma beltéri egysége széles skálán szabályozza a ventilátor fokozatot. Ezen felül a berendezés a széles skálán szabályozza a kültéri ventilátor fokozatot.

Automatikus újraindítás és lamella memória funkció

Áramszünet esetén a berendezés automatikusan bekapcsol és az előzetesen beállított paraméterek alapján folytatja a hűtést vagy a fűtést. Minden újraindulás esetében a lamellák az előre beállított módon fognak  megállni.

8°C temperáló fűtés

A Midea Oasis Plus klíma berendezéssel automatikus 8°C-os temperálási hőmérséklet is elérhető, ezzel megakadályozva a vizes rendszerek elfagyását és az épület szerkezetének esetleges károsodását a téli időszakban, amennyiben nincsen használatban.

Intelligens szem és Follow Me funkció a magas komfortérzetért

A készülék érzékeli az emberi tevékenységet az adott helyiségben, a légáramot pedig az emberi jelenlét ellentétes irányába irányítja. Hűtés üzemmódban 30 perc távollét után visszaszabályoz a készülék, automatikusan lecsökkenti a frekvenciát és a teljesítményt, hogy energiát takarítson meg.

Nagy sűrűségű Szűrő és Öntisztítás az egészséges levegő érdekében

Megakadályozza, hogy a hőcserélőre és a levegőszűrőre jutó gombák és baktériumok elszaporodjanak, ezáltal frissebb és tisztább lesz a levegő.  A beltéri egység a hőcserélő egységről a kondenzvizet automatikusan leszárítja ezzel meggátolva a szennyeződések és a gombák elszaporodását.

További kiemelt funkciók:

  • Turbo üzemmód

  • 2 irányú csőcsatlakozás

  • Pi alakú szerelőlap

  • Golden Fin hőcserélőbevonat

  • Opcionális multi function board

  • Alacsony hűtőközeg érzékelés és hűtőközeg szivárgás érzékelés

  • R32 hűtőközeg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hitel