Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Panasonic Etherea multi beltéri egység, grafitszürke - 3,5 kW, Wi-Fi - CS-XZ35ZKEW

Panasonic
246.924 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Személyreszabott klímaszerelés árajánlat és klímaszerelés árak ITT!

A Panasonic klímák nem pusztán az otthonok komfortos hűtéséről gondoskodnak. Energiát takarítanak meg, javítják a levegő minőségét. A környezettudatos életmód most minden eddiginél könnyebben megvalósítható a Panasonic R32-es hűtőközeggel ellátott, energiatakarékos és gazdaságos klímáival.

Powerie, a tudatos energia jegyében!
Hűtési teljesítmény (kW)
3.5
Fűtési teljesítmény (kW)
3.5
246.924 Ft
Menny.:db

Leírás

1. generációs nanoe X generátor

A Panasonic legújabb fejlesztése, a nanoe™ X képes megakadályozni bizonyos ártalmas vírusok és baktériumok szaporodását, valamint képes semlegesíteni a szagokat, így elősegíti a jó közérzet megteremtését.

Rendkívül csendes berendezés

A legalacsonyabb ventilátor-fordulatszám mellett érhető el ez. A beltéri egység ekkor szinte észlelhetetlen, 19 dB(A)-s zajszinten képes működni. A Panasonic legújabb generációs kompresszorának és ikerlapátos ventilátorának köszönhetően kültéri egység szintén az egyik legcsendesebb készülék a piacon.

Mild Dry hűtés funkció

Ez a megoldás képes megakadályozni a helyiség páratartalmának hirtelen csökkenését, mindeközben képes biztosítani a beállított hőmérséklet megtartását is. A relatív páratartalmat akár 10%-kal magasabban tartja a hagyományos hűtési folyamathoz képest. Ideális választás, ha bekapcsolt klíma mellett szeretnénk aludni.

Aerowings

Az Aerowings-sel felszerelt Etherea klíma készülék képes nagyobb kényelmet biztosítani. A beépített kettős lapátozással a légáramlás közvetlenül a mennyezetre irányul, mellyel zuhanyszerű hűtőhatás érhető el az adott helyiségben.

Szagtalanító funkció

Ez a berendezésben található hőcserélő tisztítását biztosító funkció, amely megakadályozza a szagok terjedését. Működése közben a ventilátor átmenetileg kikapcsolt állapotban marad, hogy a hőcserélő tisztítása közben ne keletkezzenek kellemetlen szagok.

„Soft dry” üzemmód

A „Soft Dry” üzemmód rendkívül finom légáramoltatás segítségével képes csökkenteni a szoba magas páratartalmát, ezáltal jelentős hőmérséklet-ingadozás nélkül biztosít komfortérzetet.

Egyéni légáramlás-beállítás

Ez a funkció lehetővé teszi, hogy szabályozzuk a légáramlás irányának függőleges és vízszintes irányát. Távvezérlő segítségével kényelmesen beállítható.

Auto üzemmód

A helyiség hőmérséklete alapján a Panasonic Etherea klíma képes automatikusan átváltani az éppen aktuális üzemmódról fűtésre vagy hűtésre, hogy a helyiség hőmérsékletét folyamatosan kellemes szinten tartsa. Multi split (egy kültéri egységhez több beltéri egységet csatlakoztatunk) kialakítás esetén a funkció csak az első egység működésére korlátozódik, és az átváltás a külső hőmérséklet figyelembe vételével más logika szerint történik.

„Hot Start” üzemmód

A fűtési, valamint a fagymentesítési ciklus megkezdése után a beltéri egység ventilátora akkor lép működésbe, ha a beltéri hőcserélő már felmelegedett, ezzel növelve annak élettartamát.

Valós idejű óra dupla működés időzítővel

Ezzel a funkcióval 24 órás időszakokra vonatkozóan megadhatjuk a Panasonic Etherea egység bekapcsolásának és kikapcsolásának időpontját (óra és perc szerint).

Automatikus újraindítás

Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a berendezés biztonságosan újrainduljon, ha a működés valamilyen szokatlan ok, például áramkimaradás miatt leállt. Amint az áramellátás helyreállt, az egység megkezdi a leállás előtti paramétereknek megfelelő üzemelést.

Beépített internetes vezérlés - Wi-Fi

Új generációs és felhasználóbarát távvezérlő rendszer, amellyel a felhasználók egy egyszerűen telefonról, bárhonnan képesek beállítani a kívánt paramétereket, bekapcsolni vagy éppen kikapcsolni a klíma berendezést.

Paraméterek

Beltéri egység CS-XZ35XKEW
Áramellátás 230 V
Ajánlott biztosíték 16 A
Csatlakozás (beltéri / kültéri egység) 4 x 1,5 mm2
Levegőáram - hűtés / fűtés 12,7 / 14,7 m3/perc
Páraelvonó képesség 2,0 l / óra
Hangnyomás - hűtés ( magas / alacsony / csendes) 42 / 28 / 19 dB
Hangnyomás - fűtés ( magas / alacsony / csendes) 43 / 33 / 19 dB
Méretek (ma x szé x mé) 295 x 870 x 229 mm
Nettó tömeg 11 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hitel