Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Panasonic Etherea R32 grafitszürke oldalfali split klíma szett - 2 kW, Wi-Fi - KIT-XZ20-ZKE-H

Panasonic
434.990 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Személyreszabott klímaszerelés árajánlat és klímaszerelés árak ITT!

A Panasonic klímák nem pusztán az otthonok komfortos hűtéséről gondoskodnak. Energiát takarítanak meg, javítják a levegő minőségét. A környezettudatos életmód most minden eddiginél könnyebben megvalósítható a Panasonic R32-es hűtőközeggel ellátott, energiatakarékos és gazdaságos klímáival. nanoe X Mark 3 generátor.

Powerie, a tudatos energia jegyében!
Hűtési teljesítmény (kW)
2.05
Fűtési teljesítmény (kW)
2.8
434.990 Ft
Menny.:db

Youtube videók

Leírás

Modern R32 hűtőközeget

A Panasonic Etherea klímái már a környezetbarát R32 hűtőközeget tartalmazzák, amelynek globális felmelegedési potenciálja (GWP) sokkal alacsonyabb, mint elődjeié. Ez egy nagyon fontos lépés az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának csökkentésére. Az R32 egy összetevőből álló hűtőközeg, ezért egyszerűen újrahasznosítható.

Inverter Plus rendszer

Ez egy osztályozási rendszer, amely a Panasonic leghatékonyabb rendszereit jelöli.

R2 forgódugattyús kompresszor

A Panasonic klímái R2 forgódugattyús kompresszorral vannak ellátva. Ezek szélsőséges körülményekre vannak tervezve. A forgódugattyús kompresszor nagy teljesítményű és hatékony.

1. generációs nanoe X generátor

A Panasonic legújabb fejlesztése, a nanoe™ X képes megakadályozni bizonyos ártalmas vírusok és baktériumok szaporodását, valamint képes semlegesíteni a szagokat, így elősegíti a jó közérzet megteremtését.

Rendkívül csendes berendezés

A legalacsonyabb ventilátor-fordulatszám mellett érhető el ez. A beltéri egység ekkor szinte észlelhetetlen, 19 dB(A)-s zajszinten képes működni. A Panasonic legújabb generációs kompresszorának és ikerlapátos ventilátorának köszönhetően kültéri egység szintén az egyik legcsendesebb készülék a piacon.

Mild Dry hűtés funkció

Ez a megoldás képes megakadályozni a helyiség páratartalmának hirtelen csökkenését, mindeközben képes biztosítani a beállított hőmérséklet megtartását is. A relatív páratartalmat akár 10%-kal magasabban tartja a hagyományos hűtési folyamathoz képest. Ideális választás, ha bekapcsolt klíma mellett szeretnénk aludni.

Aerowings

Az Aerowings-sel felszerelt Etherea klíma készülék képes nagyobb kényelmet biztosítani. A beépített kettős lapátozással a légáramlás közvetlenül a mennyezetre irányul, mellyel zuhanyszerű hűtőhatás érhető el az adott helyiségben.

Szagtalanító funkció

Ez a berendezésben található hőcserélő tisztítását biztosító funkció, amely megakadályozza a szagok terjedését. Működése közben a ventilátor átmenetileg kikapcsolt állapotban marad, hogy a hőcserélő tisztítása közben ne keletkezzenek kellemetlen szagok.

Levehető, mosható előlap

Az előlap tisztán tartása szerencsére könnyen megoldható, mivel egyetlen mozdulattal eltávolítható, és vízzel könnyedén lemosható. A tiszta előlap egyenletesebb és hatékonyabb működést biztosít, ezáltal energiát takaríthat meg.

Nagy teljesítményű üzemmód

Bizonyos esetekben szükségünk lehet a gyors és hatékony intenzív üzemmódra, amikor például az év legmelegebb vagy leghidegebb napjain szeretnénk használni a rendszerünket. A Panasonic Etherea klíma maximális teljesítménnyel dolgozik annak érdekében, hogy akár 15 percen belül elérje a kívánt hőmérsékletet.

„Soft dry” üzemmód

A „Soft Dry” üzemmód rendkívül finom légáramoltatás segítségével képes csökkenteni a szoba magas páratartalmát, ezáltal jelentős hőmérséklet-ingadozás nélkül biztosít komfortérzetet.

Egyéni légáramlás-beállítás

Ez a funkció lehetővé teszi, hogy szabályozzuk a légáramlás irányának függőleges és vízszintes irányát. Távvezérlő segítségével kényelmesen beállítható.

Auto üzemmód

A helyiség hőmérséklete alapján a Panasonic Etherea klíma képes automatikusan átváltani az éppen aktuális üzemmódról fűtésre vagy hűtésre, hogy a helyiség hőmérsékletét folyamatosan kellemes szinten tartsa. Multi split (egy kültéri egységhez több beltéri egységet csatlakoztatunk) kialakítás esetén a funkció csak az első egység működésére korlátozódik, és az átváltás a külső hőmérséklet figyelembe vételével más logika szerint történik.

„Hot Start” üzemmód

A fűtési, valamint a fagymentesítési ciklus megkezdése után a beltéri egység ventilátora akkor lép működésbe, ha a beltéri hőcserélő már felmelegedett, ezzel növelve annak élettartamát.

Valós idejű óra dupla működés időzítővel

Ezzel a funkcióval 24 órás időszakokra vonatkozóan megadhatjuk a Panasonic Etherea egység bekapcsolásának és kikapcsolásának időpontját (óra és perc szerint).

Automatikus újraindítás

Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a berendezés biztonságosan újrainduljon, ha a működés valamilyen szokatlan ok, például áramkimaradás miatt leállt. Amint az áramellátás helyreállt, az egység megkezdi a leállás előtti paramétereknek megfelelő üzemelést.

Hosszú vezetékelés lehetősége: 15 m

A kültéri egység és a beltéri egység(ek) egymástól meghatározott távolságra helyezhetők el. A megengedett távolságok meghatározzák a felszerelési lehetőségeket.

Könnyedén eltávolítható fedőlap

A kültéri egység karbantartása korábban nehéz munkát jelentett. Most azonban, a könnyedén eltávolítható fedőlapnak köszönhetően, a karbantartás gyors és egyszerű lett a Panasonic klímák esetében.

Öndiagnosztikai funkció

Amennyiben egy adott funkció nem működik megfelelően, a rendszer öndiagnózist végez, ami egyszerűbb szervizelést tesz lehetővé.

Beépített internetes vezérlés - Wi-Fi

Új generációs és felhasználóbarát távvezérlő rendszer, amellyel a felhasználók egy egyszerűen telefonról, bárhonnan képesek beállítani a kívánt paramétereket, bekapcsolni vagy éppen kikapcsolni a klíma berendezést.

5 év garancia

A termékcsalád kompresszoraira a Panasonic öt év garanciát vállal.

Paraméterek

Típus Panasonic Z Etherea Grafitszürke
Típusszám KIT-XZ20-ZKE-H
Kivitel Oldalfali split klíma szett
Hűtőteljesítmény - névleges (min. - max.) 2,05 (0,75 - 2,65) kW
EER - névleges (min. - max.) 4,56 (4,69 - 3,96) kW
SEER 8,10
Hűtési energiaosztály A++
Pdesign érték - hűtés 2,1 kW
Teljesítményfelvétel hűtés üzemmódban - névleges (min. - max.) 0,45 (0,16 - 0,67) kW
Éves energiafogyasztás 91 kWh / év
Fűtőteljesítmény - névleges (min. - max.) 2,05 (0,75 - 2,65) kW
Fűtőteljesítmény -7 °C - on 2,38 kW
COP - névleges (min. - max.) 4,52 (4,69 - 4,26) kW
SCOP 4,8
Fűtési energiaosztály A++
Pdesign érték - fűtés 2,1 kW
Teljesítményfelvétel hűtés üzemmódban - névleges (min. - max.) 0,62 (0,16 - 0,94) kW
Éves energiafogyasztás 616 kWh / év
Grafit beltéri egység CS-XZ20XKEW
Áramellátás 230 V
Ajánlott biztosíték 16 A
Csatlakozás (beltéri / kültéri egység) 4 x 1,5 mm2
Levegőáram - hűtés / fűtés 11,7 / 13,0 m3/perc
Páraelvonó képesség 1,3 l / óra
Hangnyomás - hűtés ( magas / alacsony / csendes) 37 / 24 / 19 dB
Hangnyomás - fűtés ( magas / alacsony / csendes) 38 / 25 / 19 dB
Méretek (ma x szé x mé) 295 x 870 x 229 mm
Nettó tömeg 10 kg
Kültéri egység CU-Z20XKE
Levegőáram - hűtés / fűtés 27,4 / 26,7 m3 / perc
Hangnyomás - hűtés / fűtés 45 / 46 dB
Méretek (ma x szé x mé) 542 x 780 x 289 mm
Vezeték átmérő - folyadékcső 6,35 mm
Vezetékármérő - gázcső 9,52 mm
Csővezetékhossz tartomány 3 - 15 m
Szintkülönbség (beltéri / kültéri) 15 m
Csővezetékhossz kiegészítő hűtőközeg esetén 7,5 m
A kiegészítő hűtőközeg mennyisége 15 g/m
Hűtőközeg (R32) / CO2 egyenérték 0,67 / 0,45 kg/T
Üzemi tartomány - hűtés -10 - +43 °C
Üzemi tartomány - fűtés - 15 - +24 °C

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hitel