Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Panasonic PAC-I rendszerhez csatlakoztatott légfüggöny DX tekerccsel - 2500 mm, 3 méter magasság - PAW-25PAIRC-HS

Panasonic
4.927.272 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2022. július 20.

A Panasonic légfüggönyeinek legfőbb jellemzői a kiemelt hatékonyság, mégis csendes működés. Folyamatosan áramoltatja a levegőt felülről lefele, így egy akadályt hoznak létre, amin a levegő nem, de az emberek és tárgyak át tudnak jutni. Javítja az energiahatékonyságot, csökkenti az épület hőveszteségét. Kereskedők számára így lehetővé teszi azt is, hogy a vevőket mindig tárt ajtóval várják.

Powerie, a tudatos energia jegyében!
4.927.272 Ft
Menny.:db

Leírás

Kiemelkedően hatékony fűtőhatás

Elvárásoknak megfelelően alacsony léghuzatkeltő tényezője, így a kombinált légáram nagyobb távolságra is képes eljuttatni a megfelelő hőmérsékletű levegőt, akár a padlóra érve is szobahőmérsékletű levegő jut. Így hatékonyan megelőzhető a belső tér lehűlése. A légfüggöny kivezető rácsai 5 különböző helyzetbe állíthatóak, így alkalmazkodhat a helyiség igényeihez. Nagy teljesítményű EC ventilátormotorral van felszerelve, ez a hagyományos váltakozó áramúhoz képest 40%-kal alacsonyabb üzemeltetési költségű. Tisztítása és szervizelése egyszerű. Beépített légtelenítés funkció hűtési üzemmódban.

Optimalizált sebességű légáramlás

A Panasonic légfüggönyeivel optimalizálható a légáramlás, így az se túl nagy, se túl kicsi nem lesz. Ezzel jelentős energiaveszteséget spórolhatunk meg.

Intelligens működés

A Panasonic légfüggönyei a légáram és hűtés/fűtés technológiát ötvözik, így biztosítanak komfortot és energiahatékonyságot amellett, hogy hatékonyan választják el a bel- és kültéri környezet levegőjét. Ehhez azonban kulcsszerepet játszik a megfelelő magasság és hőmérséklet megtervezése, beállítása.

Paraméterek

Kivitel légfüggöny
Cikkszám PAW-25PAIRC-LS
Hűtőteljesítmény 23,7 kW
Fűtőteljesítmény 27,6 kW
Levegőáram 6300 m3/h
Hőcserélő térfogata 5,12 L
Áramerősség 9,6 A
Hangnyomás 68 dB
Méretek (ma x szé x mé) 260 (+140) x 2500 x 460 mm
Nettó tömeg 110 kg
Csőátmérő (folyadékcső/gázcső) 9,52 / 22,22 mm
Ajtó szélessége 2,5 m

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!