Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

RCOOL Econic 3 oldalfali monosplit klímaszett - 2,7 kW, Wi-Fi - KSZKLM2010

RCOOL
229.900 Ft
Nem értékelt

Személyreszabott klímaszerelés árajánlat és klímaszerelés árak ITT!

RCOOL Econic 3 széria klímaberendezései integrált Wi-Fi-vel, turbó fűtéssel ás Anti-Fungus funkcióval gondoskodik otthona levegőjének kellemes hőmérsékletéért és friss levegőjéért. Időzített ki és bekapcsolással, energiatakarékos üzemmóddal felel az alacsony fogyasztásért.

Powerie, a tudatos energia jegyében!
229.900 Ft

Leírás

iFeel adaptív hőmérséklet szabályozás

A távirányító beépített hőmérséklet érzékelővel rendelkezik, ami ez alapján szabályozza a berendezést. Így akárhol tartózkodik a szobában, konkrét helyéhez igazítja a hőmérsékletet.

Flow4D - Négyirányú motoros lamellamozgatás

Az RCOOL Econic 3 széria beltéri egységei függőlegesen és vízszintesen is képes vezérelni lamelláit a megfelelő légterelés érdekében. Ki- és bekapcsoláskor, üzemmód váltáskor az utolsó beállítás automatikusan tárolásra kerül és megmarad.

Integrált Wi-Fi vezérlés

Az RCOOL klímák a beépített Wi-Fi modulon keresztül mobilos alkalmazás segítségével távolról is egyszerűen vezérelhetőek. Ennek segítségével a lakáson belülről, kívülről is módosíthatja Econic 3 készülékének beállításait. 

AntiFungus gombamentesítő funkció

A szennyeződések eltávolításához a legjobb módszer az évente többször szakember által elvégzett teljeskörű karbantartás. Ezen felül az RCOOL klímái AntiFungus funkcióval lassítják a gombák elterjedését. A készülék kikapcsolódása után légáramoltatással szárítja ki a beltéri egységet, ezzel megnehezíti a gombák kialakulásának kedvező nedves környezet kialakulását.

Időzítés, ECO üzemmód a gazdaságosság jegyében

A beállítható időzítéssel, időzített ki- és bekapcsolással és ECO energiatakarékos üzemmóddal további pénzt és energiát spórolhat meg.

Turbó hűtés üzemmód

Bekapcsolás után a lehető leggyorsabban lehűti a helyiség levegőjét a kívánt hőmérsékletre.

Blue fin bevonat

Az RCOOL Econic 3 berendezés hőcserélőjét olyan bevonattal látják el, amely gátolja a gombák és baktériumok megtelepedését.

Active Carbon és mosható porszűrő

A beépített Active Carbon szűrő legnagyobb előnye a kellemetlen szagok, dohányfüst megkötése. Tisztítani nem lehet, ezért időnként muszáj lecserélni. A mosható porszűrő megtisztítja a levegőt a pollentől, portól, virágportól.  Pollenallergiásoknak ideális választás lehet. A mosható porszűrő olyan mosható és tisztítható filterekből készül, amelyek nagyon sűrű szövésűek, így a szennyeződések nem tudnak átjutni rajta. Továbbá beépített porszűrő szennyezettségére figyelmeztető funkcióval rendelkezik, ami  figyelmeztet, ha szükséges a porszűrő átmosása.

RCOOL Econic 3 további kiemelt funkciói:

  • Automatikus újraindítás áramszünet esetén

  • Öndiagnosztika

  • Éjszakai üzemmód

  • Páramentesítő üzemmód

  • Intelligens előfűtés 

  • Rejtett előlapi LED kijelző

  • Intelligens leolvasztás

  • R32 környezetbarát hűtőközeg

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hitel