Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TCL TAC-09TMX/TPG11 Thermo-X Oldalfali split klíma szett - 2,6 kW, Wi-Fi

TCL
251.460 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Személyreszabott klímaszerelés árajánlat és klímaszerelés árak ITT!

A TCL klíma beltéri egységének a panelje kiemeli őt a többi klíma közül. Légbefúvása olyan, mint egy lágy. Négy irányú légterelésével növeli a komfortérzetet mind fűtési, mind hűtési üzemmódban. A TCL Thermo-X klímák 4in1 szűrőfunkcióval és öntisztító funkcióval biztosítja a tiszta levegőt. Az új TCL Thermo-X klímák már rendelkeznek Wi-Fi-vel, így már a telefonunkról is könnyedén vezérelhetők.

Powerie, a tudatos energia jegyében!
Hűtési teljesítmény (kW)
2.6
Fűtési teljesítmény (kW)
2.6
Kapható választék:
Szereléssel kérem:
251.460 Ft
Menny.:db

Youtube videók

Leírás

Lágy fuvallat ás négy irányú légterelés

A TCL Thermo-X beltéri egységeinek lamelláin 1400 darab mikro méretű lyukak találhatók, melyeken keresztül a erős légmozgás nélkül is képes a klíma hűteni az adott helyiséget. A beltéri egység lamellái mind vízszintes, mind függőleges irányba (összesen 4 irányba) állíthatók, így elérhető az egyenletes légbefúvás, amely a komfortérzetet növeli.

Wi-Fi

A TCL Thermo-X klímái már rendelkeznek Wi-Fi-vel, így a megfelelő applikáción keresztül okostelefonról is könnyedén vezérelhető a klíma

TCL klíma – a megfizethető minőség!

A TCL klímaberendezések ár-érték arányban kiváló berendezések, melyek egyszerű üzemeltethetőséget nyújtanak energiahatékonyan és számos funkcióval. Az energiahatékony működésről a PFC technológia gondoskodik, melynek célja az energiafogyasztás optimalizálása és csökkentése, mely értékes forintokat spórolhat meg számunkra.

Intelligens leolvasztás és fűtés akár -20 °C-ig

A TCL klíma berendezéseknél alacsony külső hőmérséklet esetén, fűtési üzemmódban, automatikusan bekapcsol egy úgy nevezett leolvasztó funkció, melynek célja a kültéri egység jégmentesítése és az optimális fűtési teljesítmény fenntartása. A leolvasztást követően a rendszer visszaáll a normál fűtési üzemmódba automatikusan. A TCL klímái akár -20 °C külső hőmérsékletig képesek üzemelni és tökéletes, komfortos meleget biztosítani otthonában.

Erőteljes fűtés és komfortos hűtés

A TCL modern motorjainak és kompresszorainak hála klímaberendezései igen rövid idő alatt képesek elérni az optimális teljesítményt és ezáltal a kívánt hűvös vagy meleg levegőt otthonában. További hasznos funkciója a TCL klímaberendezéseinek, hogy hűtés üzemmódban csökkenti a páratartalmát a levegőnek, így biztosítva a tökéletes komfortot, valamint így még a nedves ruhák is gyorsabban megszáradnak még párás idő esetén is.

I set, I feel és Smart Air Flow

Ez a két funkció tökéletesen példázza a TCL vevőközpontúságát, mivel az első funkció célja, hogy bármilyen általunk preferált beállításokat állítunk be, ezt csupán egyetlen gomb megnyomásával elő is tudjuk hívni és nem kell minden egyes alkalommal állítgatni az általunk preferált hőmérsékletet, funkciókat, légterelő lamella állást stb. A második funkció lényege, hogy az általunk leginkább preferált helyen az általunk leginkább preferált hőmérsékletet érjük el otthonunkban azáltal, hogy a távirányítóba épített hőmérsékletérzékelőnek köszönhetően a berendezés addig működik, amíg azon a ponton el nem éri a kívánt hőmérsékletet, ahol a távirányító van. A Smart Air Flow funkciónak egyszerű, de annál fontosabb és praktikusabb a szerepe. Hűtés üzemmódban a hideg levegőt felfelé fújja, míg fűtés üzemmódban a meleg levegőt lefelé fújja. Ennek az az oka, hogy a meleg levegő lefelé áramlik, míg a hideg fel és egyik-másik üzemmódban így elérhető az egyenletes hőmérsékleteloszlás otthonában.

Rejtett kijelző, éjszakai üzemmód és időzítő

A TCL beltéri egységeiben olyan felhasználóbarát és esztétikus LED kijelző található mely igényeinknek megfelelően kapcsolható ki és be, hogy fénye például ne zavarjon minket az éjszakai alvás során. Emellett az éjszakai üzemmód biztosítja, hogy az éjszakai alvásunk pihentető legyen amellett, hogy a klíma berendezés üzemel a nyári meleg éjszakában vagy téli hidegben anélkül, hogy túl hideg vagy túl meleg alakuljon ki az otthonában. Az időzítő segítségével pedig tökéletesen időzíthetjük azt, hogy mikor működjön a klíma.

ECO üzemmód és tisztítható szűrő

Azon kívül, hogy a TCL klíma berendezései környezetbarát hűtőközeggel rendelkeznek és energiahatékony működésre képesek, még van bennük ECO üzemmód is. Az ECO, azaz energiatakarékos üzemmód tovább fokozza az energiahatékonyságot és az egészéges környezeti komfortérzetet.

R32-es hűtőközeg

A TCL klíma berendezéseiben a legújabb R32-es hűtőközeg található. Ez a hűtőköri gáz az R410A-val szemben majdnem 70 %-kal környezetbarátabb, ezáltal sokkal kevésbé járul hozzá a klímaváltozáshoz és az ózonréteg károsításához. Így a TCL klímái energiahatékony és környezetbarát módon látják el otthona fűtését és hűtését.

Öndiagnosztika, öntisztítás és beépített szivárgás érzékelő

A TCL klímaberendezéseiben megtalálható öndiagnosztika funkció által azelektronika folyamatosan ellenőrzi annak elemeit és amennyiben bármilyen rendellenes működést érzékel azt egy adott hibakód segítségével a felhasználó tudtára adja. Az öntisztítás egy hasonlóan praktikus funkció, mely segítségével a klíma beltéri egységének a belső felülete kiszárítható, melynek következtében a penész nem tud megtelepedni rajta. Ezeken felül még van egy beépített hűtőközeg szivárgás érzékelő az öndiagnosztikán belül, melyet fontos kiemelni, mert ezt is jelzi a berendezés hibakóddal, ha kritikusan alacsony a hűtőközeg mennyisége a biztonságos üzemeléshez.

Paraméterek

Hűtési energiaosztály A++
Típus TCL Thermo-X
Típusszám TAC-09TMX/TPG11
Kivitel Oldalfali split klíma szett
Névleges hűtési teljesítmény 2,6 kW
Névleges fűtési teljesítmény 2,6 kW
Hűtési hatékonysági fok (SEER) 6,3
Fűtési hatékonysági fok (SCOP) 4,0
Hűtési energiaosztály A++
Fűtési energiaosztály A+
Beltéri egység zajszint (MIN / MAX) 32 / 51 dB
Kültéri egység zajszint (MAX) 60 dB
Hűtési áramfelvétel 4,7 A
Fűtési áramfelvétel 4,2 A
Folyadék csőátmérő 6,35 mm
Gáz csőátmérő 9,52 mm
Hűtőközeg R32
Csőhossz (MIN / NORM / MAX) 3 / 5 / 25 m
Beltéri egység méretei (SZÉ x MA x MÉ) 790 x 275 x 192 mm
Kültéri egység méretei (SZÉ x MA x MÉ) 777 x 498 x 298 mm
Beltéri egység tömege 8,5 kg
Kültéri egység tömege 24 kg
Kompresszor típusa Forgódugattyús
Működési tartomány (hűtés) -15 - +53 °C
Működési tartomány (fűtés) -20 - +30 °C
Garancia 3 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Csatolt dokumentumok

Hitel