Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cascade Vision Nordic oldalfali multi beltéri egység CWH18VWP - 5,2 kW - Wi-Fi

Cascade
125.730 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: 4.000 Ft

Személyreszabott klímaszerelés árajánlat és klímaszerelés árak ITT!

A Cascade Vision Nordic 5,2 kW teljesítményű multi beltéri egység megfelelő választás azoknak, akik a kényelem mellett azonos értékként kezelik a hatékonyságot és a környezetre gyakorolt hatást. Intelligens Wi-Fi funkcióval akár távolról is szabályozhatja otthona hőmérsékletét.

Powerie, a tudatos energia jegyében!
Hűtési teljesítmény (kW)
5.2
Fűtési teljesítmény (kW)
5.3
Kapható választék:
Szereléssel kérem:
125.730 Ft
Menny.:db

Leírás

Wi-Fi a távoli vezérléshez

A Cascade a Wi-Fi Smart alkalmazással biztosítja azt, hogy a klímája távolról vezérelhető legyen. Egy hosszú forró nyári munkanap után az előre beállított kellemes hőmérséklet várja otthon, amit az okostelefonjával állíthat be.

3D légáram

A maximális hatékonysághoz hozzájárul az is, hogy milyen gyorsan biztosítja a megfelelő komfortérzetet. A beépített 4 irányú légterelés segítségével a légáram több irányba is állatható. A megfelelő beállításokkal megakadályozható a közvetlen ráfújás, így az azzal járó kellemetlen érzés. Továbbá a megfelelő beállítással egyenletesebb szobahűtés is elérhető, így a szoba hamarabb éri el a megfelelő hőmérsékletet.

„I feel” funkció

A Cascade Vision Nordic családba tartozó klíma szettek kialakítása a legmagasabb komfortérzet elérése érdekében történtek. Az infra távirányítóba épített hőmérséklet érzékelő segítségével pontosan beállíthatja az ideális hőmérsékletet. Amennyiben a távirányítót megfelelően helyezi el, akkor a klíma az Ön igényeinek megfelelő hőmérsékletet fogja érzékelni, így folyamatosan szabályozva magát biztosítja a beállított hőmérsékletet.

Éjszakai üzemmód

A Cascade Vision Nordic termékcsalád az Ön igényei szerint tervezték. Három féle, teljesen személyre szabható éjszakai üzemmóddal biztosítja a pihentető alváshoz szükséges feltételeket. A berendezés az előre beállított hőmérséklet irányába fokozatosan változtatja a hőmérsékletet, majd 6 óra elteltével a nappali üzemmódban beállított hőmérsékletre áll vissza fokozatosan, így biztosítva a komfortos hőmérsékletet a mélyalvási fázisban.

Környezettudatos

A Cascade Vision családba tartozó split klíma szettek környezetbarát töltettel rendelkeznek annak érdekében, hogy minden esetben biztosított legyen az ózonréteg védelme. Az R32 elnevezésű töltet a hűtőközegek legelterjedtebb változata, amely egy könnyen újrahasznosítható egykomponensű gáz. Magas hatékonysága mellett az üvegházhatású gázokhoz képest alacsonyabb hatást gyakorol az ózonrétegre.

Cold Plasma technológia és párátlanítás

A beépített Cold Plasma ionizátor következtében a tiszta környezetet teremt otthonában. Az elektrosztatikus szűrő, amely a szennyeződéseket először polarizálja, majd elektrosztatikus úton el is távolítja azokat. Működése során a helyiség szálló por koncentrációját folyamatosan csökkenti, valamint a mikroszkopikus részecskéket is kiszűri, mint a kellemetlen szagok, atkák és baktériumok. A plazma technológia emellett nincs befolyással a készülék általános energiafogyasztására.

A Cascade párátlanító technológiája képest a szoba hőmérsékletének változtatása nélkül csökkenteni a helyiség páratartalmát is.

8 °C-os temperálási hőmérséklet

A Cascade Vision Nordic családban tartozó berendezések alkalmasak nyaralók vagy egyéb ritkábban látogatott helyiségek folyamatos és szakaszos temperálására is, akár téli időszakban is. Kiváló hatásfokkal, téli hidegben is képes tartani a 8 °C-os hőmérsékletet, amellyel így jelentős megtakarításokat érhet el, valamint a fagy miatt sem kell aggódnia.

Letisztult design – magas minőség elegáns külsőben

A Cascade nagy gondot fordít arra, hogy berendezései az Ön otthonában is jól mutassanak. A Vision termékcsalád keskeny kialakítása miatt nem kelt feltünést, belesimul a fal síkjába. Fedőlapja nem hivalkodó, azonban minden fontos információt megtalál rajta LED kijelzőjének köszönhetően, amely kikapcsolt állapotban azonban észrevehetetlen.

3 fokozatú ventilátor és automatikus lamella mozgatás

A gyártót a praktikusság jellemzi, amellyel az Ön igényeit szeretné kielégíteni. Testreszabható beállítások által három ventilátor fokozattal is üzemeltetheti berendezését, ahogy Önnek kényelmes. Amennyiben sürgős a kívánt hőmérséklet elérése, úgy a Turbó fokozattal lerövidítheti annak idejét.

Az automatikus lamella mozgatás biztosítja a helyiség egyenletes hűtését. A komfortérzetet nagyban befolyásolja a környezetünkben történt hőmérsékletváltozások, amely ezen beállításokkal a tökéletességig fokozható.

Paraméterek

Megjelenés Multi beltéri egység
Kompresszor DC inverter
Kivitel Vision Nordic multi beltéri egység
Típus CWH18VN
Hűtési energiaosztály A++ (Kültéri egységtől függően)
Fűtési energiaosztály A+ (Kültéri egységtől függően)
Hűtési teljesítmény 5,2 kW (Kültéri egységtől függően)
Fűtési teljesítmény 5,3 kW (Kültéri egységtől függően)
SEER 7,0 (Kültéri egységtől függően)
SCOP 4,0 (Kültéri egységtől függően)
Hűtési üzemi tartomány -15-43 °C (Kültéri egységtől függően)
Fűtési üzemi tartomány -22-24 °C (Kültéri egységtől függően)
Hűtőközeg fajta R32
Folyadék csőátmérő 6,35 mm
Gáz csőátmérő 9,52 mm
Garancia 10 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hitel