Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

3 + 3 év kiterjesztett garancia

Ami elromolhat, el is romlik, állítja a híres Murphy-féle törvény: sajnos ez alól a köztudottan megbízható hőszivattyúk sem mindig kivételek. Ám ha elromlik, nem mindegy, hogy garanciális-e a hőszivattyúnk.

 

Amennyiben az, az megkönnyítheti az életet és a meghibásodás utáni szervizelést is.

A Powerie Kft., Magyarországon elsőként, 3+3 év teljeskörű kiterjesztett garanciát biztosít a nálunk vásárolt, általunk beszerelt és beüzemelt, valamint karbantartott hőszivattyúkra. Mindenképpen ajánljuk szolgáltatásaink közül az évenkénti hőszivattyú-karbantartást, amely segítségével a legtöbb probléma és meghibásodás még időben megelőzhető vagy teljesen elkerülhető.

 

Mit jelent a kiterjesztett hőszivattyú garancia és miért 3+3 évre szól?

Hőszivattyúk esetében - nagyértékű eszközökről lévén szó - jogszabályi kötelezettsége a gyártóknak 3 év jótállás biztosítása, amelyet a fogyasztó a forgalmazón keresztül érvényesíthet a berendezések hibája esetén. 

A Powerie Kft., mint forgalmazó és kivitelező cég, saját jogán és felelősségén ezt a jótállási időt megduplázza és 3+3 év garanciát biztosít hőszivattyúkra, amennyiben ügyfeleink készek vállalni a lentebb felsorolt feltételeket. Azért tesszük (és tehetjük meg) mindezt, mert feltétel nélkül bízunk az általunk értékesített termékek minőségében, a kivitelező csapataink munkájában, illetve ezzel szeretnénk elérni, hogy ügyfeleink a lehető legteljesebb szolgáltatást kapják cégünktől.

 

A kiterjesztett hőszivattyú garancia feltételei:

 • a Powerie Kft-nél vásárolt hőszivattyú

 • a Powerie Kft. által beszerelt, telepített és beüzemelt hőszivattyú

 • a hőszivattyú telepítés részét képezi a szükséges fűtésszerelés is (gépház, fűtési rendszer átalakítása, puffer tartály telepítése, megfelelő szivattyúk és csőkeresztmetszetek telepítése, fűtési rendszer modernizálása)

 • megfelelő hőleadók, valamint maximális előremenő vízhőmérséklet a fűtési víz előállításához - 45 °C (R32 és R410A hűtőközeggel rendelkező hőszivattyúk esetén)

 • évi 1 db számlával igazolt kötelező karbantartás minden fűtési szezon előtt legalább 6 éven keresztül, amelyet egy karbantartási szerződésben is rögzítünk

 • a karbantartások felvezetése a jótállási jegyre

 

A kiterjesztett garancia előnyei:

 • A hőszivattyúk esetében sokkal hosszabb élettartamra számítunk (legalább 10 évre), mint a törvényben előírt 3 év. A Powerie által nyújtott szolgáltatással elérhető, hogy az általunk értékesített hőszivattyúk élettartamuk jelentős része alatt biztosítva legyenek.

 • A karbantartás minden más esetben hosszas ügyintézést kívánhat meg a hőszivattyú tulajdonosoktól. Neked kell számon tartani, hogy mikor esedékes a karbantartás, majd a karbantartó céget kell keresned (amennyiben a telepítő nem elérhető vagy nem vállalja a karbantartást), akik nem feltétlenül ismerik a nálad lévő gépet és sokszor az időpontot foglalás is nehézkes egy idegen vállalkozásnál.

 • Mi számon tartjuk helyetted, hogy mikor esedékes a karbantartás, időpont javaslattal élünk, amit Neked csak el kell fogadnod és karbantartó csapatunk a megadott időben elvégzi a munkát.

 • Számlával és pecséttel igazoljuk a karbantartás elvégzésének tényét, ami után újabb egy évig semmi dolgod nincsen a hőszivattyúval!

 • Nem kell semmit sem előre fizetned, ugyanis kizárólag akkor kapod meg a számlát, ha karbantartóink igazolták, hogy a munkát már elvégezték.

 • Nálunk nincsenek rejtett költségek, minden esetben a karbantartási szerződésben meghatározott összeget számlázzuk ki.

 

Hogyan néz ki a hőszivattyú garancia a gyakorlatban?

A kötelező karbantartás, bár erős megkötésnek tűnhet, valójában nem az, hiszen ez elengedhetetlen a hőszivattyúk tartós és hibátlan üzeméhez és ezáltal az otthon kényelmének megtartásához.

Ráadásul karbantartás nélkül a 3 éves törvényi garancia sem érvényesíthető a gyártóknál. Az általunk kötött karbantartási megállapodással abban is biztos lehetsz, hogy saját karbantartó csapatunk legalább olyan jól fogja végezni a munkáját, mint a kivitelezés során, ezért a következő egy évben is biztosított lesz a hibátlan üzem.

Ha a berendezéseinkkel mégis bármi probléma adódik a jótállási idő alatt, akkor sem kell attól tartanod, hogy hosszas és nehézkes ügyintézési folyamat áll előtted. Elég egy rövid ellenőrzés, amelynek során megállapítjuk a hiba pontos okát és amennyiben szükséges, egyből cseréljük is a hibás alkatrészt és megjavítjuk berendezést.

 

A karbantartási szerződés megkötésének menete:

 1. Amikor hőszivattyút vásárolsz nálunk, akkor értékesítő kollégánk, minden esetben felajánlja a 3+3 éves kiterjesztett hőszivattyú garancia lehetőségét és érdeklődés esetén tájékoztat Téged annak feltételeiről, előnyeiről és nagyságrendi költségeiről.

 2. Érdeklődés esetén megkapod tőlünk a karbantartási szerződés tervezetét, feltüntetve rajta a konkrét gépeket, amelyekről a szerződés szól, illetve az évi karbantartás díját is.

 3. Ezt követően van lehetőséged eldönteni, hogy igénybe szeretnéd-e venni ezt a szolgáltatásunkat is.

 4. Nemleges válasz esetén minden megy tovább a klasszikus értékesítési folyamat szerint, vagyis értékesítőnk egyezteti Veled a szállítási, számlázási, valamint a kivitelezési részleteket.

 5. Amennyiben viszont igényled ezt a hasznos szolgáltatást, akkor kollégánk értesít Téged a szerződés aláírásának módjáról, végül pedig megkapod a jótállási jegyet is, amely kézhezvételével a szerződéskötési folyamat lezárul.

 6. Innentől, illetve a hőszivattyú telepítését követően nincs is más dolgod, mint élvezni a hibátlanul és biztonságban működő hőszivattyú-rendszeredet, hiszen a karbantartásért és annak idejéért már mi felelünk!

 

Egy hőszivattyú-rendszer jelentősen megkönnyítheti otthonod ideális és költséghatékony hűtését, fűtését és melegvíz ellátását; különösen hasznos lehet, ha zöldebbé és a változó energiapiac szeszélyeitől függetlenebbé szeretnéd tenni háztartásodat.

Amennyiben ilyen megoldáson gondolkozol, akkor ne habozz felkeresni bennünket: minden kérdésben állunk szolgálatodra a tervezéstől kezdve a kivitelezésen át egészen a karbantartásig és a garanciális javításig!

További kérdésekkel keress bennünket bizalommal a +36-20-257-7457 telefonszámon és az info@powerie.hu e-mail címen!