Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés és szállítás

Fizetési módok

A Powerie Csapata elkötelezett a biztonságos internetes fizetés használata mellett. Az oldal csak készpénzmentes fizetési módokat biztosít annak érdekében, hogy átlátható működését megőrizze. Készpénzes fizetésre nincs lehetőség.

Előre átutalás

Amennyiben a banki átutalás fizetési módot választod a pénztárban, akkor a megrendelés feldolgozását követően egy díjbekérőt fogunk számodra kiállítani, amin szerepel a bankszámlaszámunk és a nevünk, hogy minden szükséges adat a rendelkezésedre álljon. Amennyiben az utalás megérkezett hozzánk - ami már meglehetősen gyorsan megtörténik - azonnal elindítjuk a kifizetett terméket és a rendelésed státuszát átállítjuk 'Teljesítve' állapotra. Ezt követően kiállítjuk számodra a számlát, amit elektronikus úton elküldünk.

SimplePay bankkártyás fizetés

Amennyiben a bankkártyás fizetést preferálod, válaszd a OTP Bank által működtetett SimplePay bankkártyás fizetési felületet. A megrendelés folyamata során a pénztárban a megrendelem gomb megnyomását követően automatikusan átirányítunk a Simple fizetési felületére. A felületen a következő adatok megadására van szükség:

  1. Add meg a bankkártyaszámod!
  2. Add meg a bankkártyád lejárati dátumát!
  3. Add meg a bankkártyára írt nevet!
  4. Add meg a CVV/CVC biztonsági kódot!

Amennyiben minden adat megfelelő, a rendszer visszairányít a mi oldalunkra, valamint elektronikus úton elküldjük neked a számlát is.

Amennyiben van Simple fiókod, úgy lehetőséged van QR vásárlásra, valamint belépés után az elmentett kártyák használatára. További információk elérhetőek a Simple oldalán.

Utánvétes banki átutalás

Amennyiben az utánvétes fizetési lehetőséget választottad a termék kiszállítását, valamint esetleges beüzemelését és/vagy beszerelését követően elektronikus úton küldjük a számlát, amely tartalmazza a berendezés, valamint az esetleges beüzemlés és/vagy szerelés árát, amelyet banki átutalással kell teljesíteni. A számlán szerepelni fog a bankszámlaszámunk és a nevünk, hogy minden szükséges adat rendelkezésedre álljon.

Szállítási módok

A Powerie minden termék esetén biztosít biztonságos szállítási módot, személyes átvételre nincs lehetőség! Számos megbízható szállítási céggel állunk kapcsolatban, így a teljesített megrendelést 1-2 héten belül a megadott címre ki is szállítatjuk. Mivel a legtöbb berendezésünk nagy méretű, valamint nehéz, ezért a szállítás komplex feladatot jelent. A becsült szállítási időt mindenképp számold bele, ha adott időpontra várnád a termékeket.