Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk írták

Ügyfél üzenetek:

Az első megkeresés után

Kedves Powerie-Team,

köszönöm a kedves telefonbeszélgetést,- hát ami a gyorsaságot illeti, az máris Önök mellett szól: ez igazán sakkozók + vízilabdázók power-ja,- pontosan ez az én elképzelésem egy korszerű Csapatról! 

Több ajánlat bekérése után

Ahogy telefonon is mondtam szeretném megerősíteni. 5 ajánlatot kaptam és ezek közül minden szempontból Önök voltak a legszimpatikusabbak és anyagilag is abszolút versenyképes. Szeretném kiemelni a hozzám kijövő kollegáját, akivel azon kívül, hogy látszik tökéletes szakember, még nagyon jót is beszélgettünk.

A kivitelezési munkálat közben

Már az utolsó mozzanatokat végzik, eddig minden tökéletes.

A számlát köszönöm, délután utalom.

Egy XVI. kerületi ismerősömnek ajánlottam Önöket, családi ház, ha jól emlékszem két egységet szeretnének, remélem fog jelentkezni.

Ügyfeleink sikeres megrendelést és telepítést követően

"A cégükre a Google keresőben találtam rá, beütöttem, hogy "Daikin légtisztító".  Udvariasan foglalkoztak velem, készségesen válaszoltak, igéretüknek megfelelően ma felhívtak. Ez nagyon szimpatikus és értékelendő hozzáállás!

Természetes, hogy ezek után Önöktől rendeltem meg a légtisztítót."


"Kedves Gergő!

Minden a lehető legnagyobb,rendben volt a telepites során!Mindennel meg vagyunk elégedve!Profi munka ea hozzáállás a résztekről es a telepítő két szakember reszerő!

Köszönöm a gyors munkát! Sok sikert a tobabbiakban nektek!"

Vélemények, értékelések

Klímatelepítés

„Minden rendben volt, a klíma egy panelház első emeleti lakásába került beszerelésre. A telepítést végző szakember szakmailag és esztétikailag és kiváló munkát végzett.„

„A megbeszélt időpontban érkeztek. Mindennel jól felszerelt csapat. Szakértelem maximális, mindenki tudta mit-mikor-hogyan. A quadro kültérit homlokzati állványról kellett szerelni kb. 2,5 emelet magasságban, nem okozott problémát. Köszönöm!”

„A nehezített terep ellenére (kb. 8-9 méter magasság, szűk hely) igényes, szépen kivitelezett munkával szerelték be a választott gép kültérijét alpintechnikával. A beltéri esetében se volt szükség utólagos lejavításokra. Előre egyeztetett időpontban történt az előzetes felmérés és a kivitelezés is, a szakember időben érkezett mindkét esetben.”

Midea Xtreme Save Pro MSAGBU-12HRFNX oldalfali beltéri egység - 3,5 kW, Wi-Fi

„Minden jól beállítható, a már hűtött szoba szintentartása közben szinte teljesen néma, teljes terhelésen sem zavaróan hangos. Igényes, jó minőségű termék.”

MIDEA M4O-36HFN8-Q(HB) Multi kültéri egység - 10,6 kW

„Azonos teljesítmény mellett talán a legkisebb kültéri egység a piacon.

Még teljes terhelésen is kifejezetten halk”