Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Társadalmi felelősségvállalás

Bevezetés

A társadalmi felelősségvállalás manapság közkedvelt fogalom, amely sok vállalat kommunikációjának szerves részét képezi, ugyanakkor nagy hangsúlyt kell arra fektetni, hogy milyen tartalommal töltjük meg. Számunkra egyaránt jelenti a szakmaiság elkötelezett képviseletét, az energetika mindennapivá és közérthetővé tételét, illetve a fenntartható jövő képviseletét. Úgy gondoljuk, hogy ezek megvalósítható célok, amelyek bár egyre többször kerülnek előtérbe, de fontos, hogy nálunk legalább annyira része a főtevékenységünknek, mint a termékértékesítés.

Energetikai edukáció

Napjainkban egyre nagyobb hangsúly kerül a termékek fő funkciója mellett az olyan tulajdonságokra, mint a komfort, az energiahatékonyság, az ergonómia és a megújuló jelleg. Tudjuk, hogy az energetika világa igen rejtélyes tud lenni, ezért szeretnénk segíteni ennek eligazodásában. Sok tényezővel és sok paraméterrel találkozohatunk szembe akkor, amikor megnyitjuk például egy klíma vagy hőszivattyú termékoldalát, de ennek nem kell feltétlenül ijesztőnek lennie. Energetikai Blog és Hírek oldalunk funkciója, hogy összegyűjtse az akutális energetikai híreket hazánkból és a világból, valamint, hogy speciális témákba enegedjen mélyebb betekintést, amely segíti vásárlóinkat, hogy amikor a termékválasztásra kerül a sor, akkor a számukra elérhető legjobb döntést tudják meghozni.

Tarifarendszerek, napelem elszámolási modellek, klíma- és hőszivattyú technológiák, hogy csak néhány témakört említsünk azok közül a már most elérhető, illetve a tervezett blogtémák közül.

Szakmai közösség kialakítása

Mi nem szeretnénk megmaradni egy klasszikus értelemben vett webshop hagyományos tevékenységi körénél és talán elmondható, hogy az általunk is kínált termékpalettával nem is lehet. Mivel az energetikai termékek világa nemcsak, hogy bonyolult, de a kivitelezés magasfokú szakértelmet kínál, ezért a termék mellett legalább ugyanolyan fontos a kivitelezési szolgáltatás. Lehetőséget szeretnénk biztosítani kivitelező partnereinknek, hogy megoszthassák magukról azokat az információkat, amelyeket fontosnak gondolnak, legyen az életrajz, referenciák vagy egyéb érdekességek.

Egyfelől előnyt jelenthet ez a szakemberek számára is, hiszem egy extra marketing felülethez jutnak, ugyanakkor nagyon fontos a vásárlók szempontjából is. A kivitelezők összehasonlíthatóvá válhatnak egymással és a véleményezési rendszerünk miatt pedig mindenki munkájáról visszajelzés adható. Ez utóbbi nagyon fontos, ezért kiemelt hansúlyt fektetünk a vélemények begyűjtésére.

Tudatosság és konzultáció

Ahogy az fentebb is olvasható a teljes koncepciónk a tudatosság köré épül, amelyet több módon is szeretnénk biztostani. Egyfelől szeretnénk arra ösztönözni vásárlóinkat, hogy a megfelelő tájékozódás mentén sikeresen tudjanak maguk is termékeket választani, ugyanakkor a Powerie mindig ott lesz mint segítség. Erre hoztuk létre a konzultációs és ajánlatkérős űrlapjainkat, ahol a megfelelő adatok birtokában személyreszabott segítséget biztosítunk vásárlóinknak és mindenkivel külön vesszük fel a kapcsolatot. A konzultáció díjtalan, hiszen úgy gondljuk, hogy amit képviselünk azt mindenki számára ugyan olyan mértékben szeretnék elérhetővé tenni.

Fenntarthatóság

A társadalmi felelősségvállalás talán legfontosabb része a fenntartható jövő szem előtt tartása. A Powerie-nél nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy kínálatunkban elérhetők legyenek megújuló energia hasznosítását lehetővé tevő berendezések úgy, mint hőszivattyús, illetve napelemes rendszerek. Emelett lehetőséget biztosítunk hővisszaerős szellőztetőrendszer kialakaítására is, amely egy fokozottan energiahatékony módja az otthona levegőjének frissentartására. Mindezek mellett pedig arra törekszünk, hogy kínálatunkban túlnyomó többségben legyenek a magas energiahatékonyságú berendezések is.