Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szolgáltatásaink

Egy tökéletes energetikai berendezés önmagában mit sem ér, ha nem a megfelelő módon, és átgondolt stratégia mentén kerül beüzemelésre.

Energetikai szakértőként ügyfeleink többségénél azt tapasztaljuk, hogy nem csupán a vásárlás folyamatában van szükségük segítségre. Egy minden igényt kielégítő energetikai rendszer kialakításához holisztikus szemléletmódra van szükség. Az energiahatékonyság kérdésétől az egészség- és környezettudatos működtetésen át a különböző kiegészítő rendszerekig megannyi megoldandó feladattal kerülünk szembe.

Szolgáltatásainkat a Powerie gondoskodás szellemében hoztuk létre: szakértő társaid vagyunk az energetikai eszközök minden területén, lakossági és üzleti ügyfélként egyaránt.

Rendezés:

Ha tanácstalan vagy, hogy milyen szolgáltatásunkat érdemes igénybe venned, az alábbiakban röviden összefoglaljuk a leggyakrabban felmerülő szükségleteket üzleti és lakossági.

Otthonomat szeretném energiatakarékos módon a megfelelő hőmérsékleten tartani:

Egy családi ház, vagy lakás temperálása közel sem olyan magától értetődő, mint sokan gondolnák. A rosszul kiválasztott, nem megfelelően telepített, esetleg nem elégséges mennyiségű energetikai egységek mind megkeseríthetik életedet, ráadásul amellett, hogy a kívánt hatást sem érik el, súlyos többletköltséget is okozhatnak, ami hosszútávon veszteségessé tehet egy alapvetően az energiahatékonyságot célzó befektetést.

A negatív tapasztalatok elkerülése érdekében érdemes már az első lépés előtt – az otthonod számára ideális hűtési-fűtési rendszer kidolgozásánál szakértői segítséget igénybe venni.

A Powerie előnye, hogy a folyamat minden egyes részében végig tudunk kísérni, így amellett, hogy garantálni tudjuk az igényeid és lehetőségeid szerinti tökéletes rendszer megtalálását, annak beszerzésében, beépítésében és karbantartásában is segítünk.

De térjünk vissza a fenti példánkhoz. Családi otthonod rendszerének kiépítéséhez első lépésként Hőszükséglet-számítási szolgáltatásunkat javasoljuk, mellyel helyszíni kiszállás során felmérjük otthonod hőterhelését és hőszükségletét.

Ezen adatokból már pontosan meg tudjuk határozni, milyen teljesítményű eszközökre van szüksége otthonodnak. A munka itt természetesen nem áll meg, a termékek megvásárlása után azok beépítésében is segítünk Klímaszerelés és Hőszivattyú telepítés szolgáltatásainkkal.

Természetesen telepítés után is rendelkezésre állunk, bármilyen kérdésed merül fel, vagy ha karbantartásra szorulna rendszered.

 Ha pedig további energiahatékonysági fejlesztéseket tervezel otthonodba, Napelemes rendszer tervezés és kivitelezés szolgáltatásunkkal ebben is partnereid leszünk.

Üzlethelységemet, vállalkozásom telephelyét, gyártósoraimat szeretném energiahatékonyabbá tenni

Fizikai üzlethelységgel, vagy telephellyel rendelkező vállalkozóként egy hosszú távú energiastratégia fejlesztése létfontosságú a fenntartható, és jövőbe mutató fejlődés érdekében.

A megújuló energiák igénybevétele, korszerű szigetelési technikák, temperáló rendszerek és különböző energetikai innovációk biztosíthatják vállalkozásod számára a fenntarthatóságot.

Ennek kidolgozásában és implementálásában állunk segítségedre Energetikai tanácsadás szolgáltatásunkkal.

Mérnökeink, energetikai szakértői csapatunk és energiastratégáink hatékony egységként veszik kézbe vállalatod energiastratégiájának kidolgozását. Telephelye(i)den alapos energetikai felméréseket végzünk, mely alapján kidolgozzuk a szükséges technológiai fejlesztések módját és lehetőségeit, profi segítséget nyújtunk a vállalati energiabeszerzés kérdéseiben, segítve egy volatilis energiapiacon is stabil lábakon állni. Végül pedig az energiaoptimalizáció operatív kihívásaira is megoldásokat találunk, biztosítva céged jövőálló fejlődését.

Csapatunk komplex üzleti energiamegoldás-szolgáltatásait az erre dedikált weboldalon érheted el.

 

Ügyfeleink írták rólunk

Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány, a szolgáltatásainkról megfogalmazott, beszédes véleményt lakossági és üzleti partnereinktől.

"Minden a legnagyobb rendben ment. Gyors kiszállítás, gyors szerelés. A kivitelezők nagyon pontosak és rendezettek. Tisztán és lelkiismeretesen végzik munkájukat. Bárkinek tiszta szívvel merem ajánlani a céget!"

 

"Gyors, pontos felmérés és kivitelezés. A kivitelezés után tisztaság maradt a lakásban és nem maradtak falból kiálló tartozékok. Teljesen elégedett vagyok az elvégzett munkával és csak ajánlani tudom."

 

„Ahogy telefonon is mondtam szeretném megerősíteni. 5 ajánlatot kaptam és ezek közül minden szempontból Önök voltak a legszimpatikusabbak és anyagilag is abszolút versenyképes. Szeretném kiemelni a hozzám kijövő kollegáját, akivel azon kívül, hogy látszik tökéletes szakember, még nagyon jót is beszélgettünk.”

 

"Gyorsaság, rugalmasság, precizitás, szakértelem, emberség, ami jellemzi a cég vezetését és a szerelőket is. Köszönjük!"

 

"Minden a legnagyobb rendben ment. A kivitelezés után tisztaság maradt a lakásban. Teljesen elégedett vagyok az elvégzett munkával és csak ajánlani tudom."

 

Olvass tovább referenciáinkról itt, és ismerd meg a Powerie webáruház termékeit a főoldalon!