Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hőkamerás vizsgálat

Nem értékelt

Kérj ajánlatot hőkamerás vizsgálatra, ha szeretnéd megtudni, hol veszít sok hőt ingatlanod, hol vannak a hőhidak és hidegpontok a falakon, valamint a nyílászárók esetében. Ipari folyamatok hőveszteségének és az esetleges túlmelegedés vizsgálatát bízd a Powerie csapatára! Spórolj beavatkozás nélkül!

Powerie, a tudatos energia jegyében!

Leírás

Mire jó egy hőkamerás vizsgálat?

Hőkamera segítségével kimutatható egy épület vagy szerkezet pontjainak dedikált hőmérsékletei. Képet kaphatunk arról, hogy mely pontok azok, amelyek az elvárt hőmérséklet tartományon kívül esnek. A hőkamerás vizsgálat megmutatja, hogy hol találhatók a falakon a hidegpontos és azok hőmérséklete mekkora. Ez fontos lehet páralecsapódás és penészedés szempontjából. Hőkamera segítségével ellenőrizhető az újonnan feltett szigetelés hatékonysága is.

Ipari folyamatok során számos helyen előfordulhat túlmelegedés, amelyek hőkamerás vizsgálattal egyszerűen feltárhatók. Elektromos vezetékek túlmelegedését kimutatva megelőzhetőek a tűzesetek, így növelhető az üzemek biztonsága. Gyártási folyamatok során a túlmelegedés a berendezések élettartamát csökkenti, amely így a karbantartási költségeket növeli.

Épületek vizsgálata

A vizsgálat során felmérjük az épület valamennyi határoló szerkezetét, hogy teljes képet kapjunk arról, mely pontokon a legnagyobb a hőveszteség. Erről részletes elemzéseket végzünk és egy dokumentációban mutatjuk be minden ügyfelünk számára a feltárt problémák pontos helyét és megoldási javaslatot teszünk. Mindenképp kérj ajánlatot, ha szeretnéd ellenőrizni a:

 • nyílászárók állapotát és azok beépítését,

 • a hőszigetelés állapotát,

 • a hőhidak jelenlétét,

 • falak hőveszteségét,

 • páralecsapódás és penészedés potenciális helyeit.

Ha most vásárolsz ingatlant, akkor a vásárlás előtt megmutatjuk azokat a pontokat, amikre mindenképp oda kell figyelned a vásárlást követően.

Ipari létesítmények vizsgálata hőkamerával

Az iparban rengeteg folyamat termel hőt, amelyet lehet hasznosítani is. Ipari partnereink számára nyújtott hőkamerás vizsgálat megmutatja a szabad szemmel nem látható túlmelegedési pontokat egy berendezés működése közben. A gépek leállítása nélkül részletes elemzést készítünk arról, hogy az egyes alkatrészek melegedése milyen hatást gyakorol a gép élettartamára.

Ipari komplexumok számára részletes hőkamerás vizsgálattal bemutatjuk az épületek többlet hőveszteségének okait és helyeit. Ezekre a problémákra lokális és generális megoldásokat kínálunk ügyfeleink részére.

Felmérés folyamata

 1. Ajánlatkérés

 2. Információk összegyűjtése ajánlatadáshoz (pontos igények, ingatlan és rendszerméretek)

 3. Előzetes ajánlat

 4. Helyszíni felmérés

 5. Dokumentáció elkészítése

 6. Konzultáció energetikai mérnökkel a javaslatokról

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!