Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Papp Dávid

Papp Dávid 32 éves, Budapesti lakos, megszállott épületgépész, F-gáz vizsgás hőszivattyú, klíma és hűtőgép szerelő, légtechnika és szellőzőrendszer szerelő, inaktív gázvezeték és gázkészülék szerelő. Amennyiben mi leszünk az általad választott kivitelező, velem fogsz egyeztetni a részletekről és az én vezetésemmel fogjuk elvégezni a munkát. Fő profilunk az újépítésű házak hűtés-fűtés rendszerének kiépítése, meglévő rendszerek korszerűsítése, hővisszanyerős szellőztetőgépek, hőszivattyúk, klímák telepítése.

Csapatom részét képezi többek között édesapám is, aki 43 éve dolgozik épületgépészként, és 13 éve szerves része a családi vállalkozásnak. Nem tervezünk komolyabb bővülést, így csak annyi munkát vállalunk, egyszerre amire van kapacitásunk, ügyelve a határidők betartására. Az iparág rohamosan fejlődik, így mi is lépést tartunk, folyamatosan képezzük magunkat, hogy ügyfeleink számára a legkorszerűbb megoldásokat tudjuk javasolni.

Professzionális eszközökkel, anyagokkal dolgozunk, és professzionális minőségben végezzük el a ránk bízott munkát. Célunk a 100% elégedettség fenntartása. Megrendelőink elégedettek, szívesen hívnak vissza karbantartási munkákra, ajánlanak ismerőseiknek, barátaiknak, és szeretnénk, ha ez a jövőben is így lenne.