Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AUX klíma vélemények

Powerie Csapat
2022. 05. 27. 10:33:00
AUX klíma vélemények

Az AUX klíma pár éve érkezett meg hazánkba hivatalosan a Rotovill által, ami egy nagy múltú pécsi cég. Rendelkezik hűtésre és fűtésre optimalizált gépekkel, valamint design klímával is. 

AUX klíma

Az AUX hivatalosan hazánkban pár éve jelent még azóta az egyik legnépszerűbb középkategóriás klímává vált, ami rendelkezik hűtésre, fűtésre alkalmas és design klímával is egyaránt:

 • Az AUX Gamma 2 széria klímaberendezései tökéletesen egyesítik a gazdaságosságot a komforttal. Számos hasznos funkcióval rendelkezik, mint például: Automatikus újraindítás áramszünet esetén, éjszakai üzemmód, öndiagnosztika, iClean öntisztítás, UltraSilent csendes működés, Intelligens fűtés  indítás, mosható porfilter, PM2.5 filter, rejtett előlapi kijelző, GoldenFin aranyozott bevonat a hőcserélőn, R32 környezetbarát hűtőközeg, FineMatt fehér borítás 

 • AUX Delta 2 a leginkább alkalmas fűtésre az AUX klímái közül. -25 °C külső hőmérsékletig is képes akár fűteni és rendelkezik automatikus tálcafűtéssel Advanced Heating Belt technológiával, továbbá az UltaSilent csendes működés üzemmódban akár 19 dB mellett képes áramoltatni a beltéri egység a friss levegőt a helyiségben. Így nagyon alacsony zajszint mellett biztosított a zavartalan pihenés.

 • AUX Omega a design klímája az AUX-nak. Ha unalmas már a fehér beltéri egység, vagy szeretnénk egy kicsit feldobni az otthoni környezetet, akkor a fekete színű AUX Omega klíma tökéletes választás.

 • AUX multi split kültéri és beltéri egységekkel is rendelkezik. Kültéri egységei 5,3 kW-tól egészen 12 kW-os kültériig elérhetők. 2, 3, 4 és 5 beltéri egységet tudnak kezelni maximum ezek a kültéri egységek. Beltéri egységek közül pedig válogathatunk oldalfali beltéri egységek közül (AUX Freematch Delta Pro és AUX Omega Pro), valamint kazettás, légcsatornázható és konzol klíma beltéri egységekből is.

AUX klíma vélemények

Az alábbi alfejezetben szerettük volna az eddig felhasználói és telepítői véleményeket megosztani az AUX klímákról:

 • "Aux delta nem igazán fűtésre való, vagy nagyon jól kell méretezni. A 3,5 kW gép - 7 fokon 2,4 kW tud leadni 2,3 COP értékkel. Ha pont ennyi az adott szoba hő igénye 20 fokon kérve kint meg - 7 a gép közel 90% fog tekerni"

 • Aux-al fűtöttem végig a telet. Ajánlani tudom. Sok ügyfélnek telepítettem, mindenki elégedett. Már nincsenek nagyon hideg napok úgyhogy kár a "japo" klíma. Akinek nem jó ott telepítési hiba van, ez lehet méretezés is."

 • "Annyi hogy az új delták már EU-s változatok... Laza 4-es scop értékkel míg a régiek közel 4,4-et tudtak... Ami fűtés esetében nem éppen előny... már ha kevesebb ugye az érték! Ez gyakorlatban a régi táblázat szerint A+ osztályt jelent ami nem tartozik a fűtésre optimalizált klímák közé ha ez neked megfelel akkor oké... De ha én hosszútávban gondolkodnék és főfűtésre váltanám ki a meglévő rendszert akkor minimum 4.6 scop ami már A++ a gyakorlatban innen kezdődnek az igazi fűtőklímák 35-46 kiló között van a kültéri dual/twin kompresszor dupla HCS és még sorolhatnám ilyen gép pl. az U-crown is ha egy 3,5kw-os gépet nézünk.... Persze van ettől nagyobb hatékonyságú fűtő klíma is A+++ kategóriában Mitsu, Tosi és Panasonic de ezek már világbajnok gépek és teljesen más kategória 5 feletti scop-al... És persze az árban is látszik"

 • "Nekünk Delta van, de -5 fok alatt elvérzett, főleg ha nagyon párás volt az idő. Kiegészítő fűtésnek jó, ha nincs még túl hideg, de csak ezzel fűteni nem az igazi véleményem szerint. Más a komfortérzete is az embernek, hidegebb a padló is. Nekünk télen nem vált be, tavasszal meg ősszel ok."

 • "Nálunk 2 db AUX delta van és tette a dolgát hibátlanul télen . Ház 75 nm2. Én meg vagyok vele elégedve"

 • "Nekem 3 db (3.5 kW) van felszerelve július óta, és csak annyit, hogy előbb kellet volna! Hűtésre-fűtésre 100m2 nekem bevált. Éjszaka mindenki alszik nálunk, (van éjszakai üzemmód) szerintem a hangja sem vészes, pedig megy éjjel nappal."

 • "Én is nagyon sokat telepítek. Nulla hiba. Mindenki boldog. Csak ajánlani tudom."

 • "Én naponta telepítem és még nem találkoztam hibás darabbal a vevők pedig elégedettek vele!"

Ha bármilyen kérdés merülne fel benned vagy  szeretnél személyre szabott ajánlatot kérni, azt az info@powerie.hu email címen keresztül tudod megtenni vagy az alábbi linken az ajánlatkérés gombra kattintva.

Tartalomhoz tartozó címkék: Klíma