Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Klímatelepítés: Budapest XII. kerület, Midea multi split klíma 4 beltéri egységgel, 2. emelet

Klímatelepítés: Budapest XII. kerület, Midea multi split klíma 4 beltéri egységgel, 2. emelet

Ügyfelünk Budapesten a XII kerületbe szeretett volna Midea multi split klímát 4 beltéri egységgel egy második emeleti lakásba.

Nagyon szeretjük a tudatos vásárlókat, mivel nekünk is ez az egyik fő célunk, hogy a vásárló a megfelelő kérdéseket tudja feltenni egy klíma telepítés során. Ez az adott ügyfelünk is konkrét elképzelésekkel keresett meg minket, hogy a 12. kerülti lakásba multi split klíma rendszert szeretne igényelni, még hozzá Midea típusú rendszert, mivel egyrészt nagyon jó saját tapasztalatai vannak ezzel márkával, másik oldalról pedig nagyon jókat olvasott. A konkrét elképzelésben Midea Xtreme Save Pro beltéri egységek szerepeltek, amelyek a Midea klímáknak a legújabb 2021-es modelljei között szerepelnek. Ezen felül a Midea multi kültéri egység is 2021-es modell, amely téliesítve is van már (rendelkezik csepptálca fűtéssel és kompresszor karter fűtéssel). A lakás a második emeleten található, de mivel a 4-es multi split klíma kültéri egység közel 80 kg, ezért ezt az ablakon kihajolva nem lehetett rögzíteni, emelőkocsit pedig a belső udvarba nem lehetett bevinni, ezért a kivitelezőnk a kültéri egység esetében állványtechnikával oldotta meg munkálatokat, míg a beltéri egységek esetében a képeken látható precizitással történt a munkavégzés.

Midea klíma Midea klíma

Midea klíma Midea klíma

Amennyiben érdeklődsz klímaszerelés iránt írj az info@powerie.hu email címre vagy kérj ajánlatot klímaszerelésre az alábbi linken!

Tartalomhoz tartozó címkék: Klíma Referenciák