Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Klímatelepítés: Budapest XIX. kerület, Bosch mono split klíma szett 3,5 kW

Klímatelepítés: Budapest XIX. kerület, Bosch mono split klíma szett 3,5 kW

Budapest XIX. kerületében ügyfelünk az első emelti panel lakásába szeretett volna egy darab mono split klíma szettet, hogy enyhítse a nyári forróságot. Márkapreferenciája szerint pedig Bosch készüléket szeretett volna.

Vásárlónk eredetilég két mono split klíma szettre gondolt, hogy a teljes lakást (nappali + konyha + hálószoba + dolgozószoba + előszoba) le tudja hűteni a nyári forróságban, de az ingyenes helyszíni felmérést követően, azt javasoltuk, hogy először egy szettet szereljünk be a megfelelő helyre és amennyiben igényli, a következő nyár elején beszereljük a másikat szükség esetén. Ennek az volt az okat, hogy a lakás elrendezése a levegőáramlás tekintetében hatékony és nem szerettük volna, ha az ügyfél feleslegesen sokat költ, ha megoldható olcsóbban is számára a projekt. Ügyfelünk márkapreferenciája mellett fontos volt az esztétikus kinézet és a költség is, ezért egy Bosch Climate CL3000i split klíma szettet ajánlottunk, amely az ügyfél részéről elfogadásra is került. A kivitelezési munkálat során a fő kihívást az jelentette, hogy a kültéri és a beltéri egység tervezett helye között nagy távolságot kellett csövezéssel áthidalni. Ahogyan az a képeken is látható kollégánk egy belső csőcsatorna segítségével oldotta meg a hosszú csőszakasz burkolását, amely az ilyen esetekben szokásosnak mondható eljárás.

Bosch Climate CL3000i 35 E oldalfali split klíma szett - 3,5 kW Bosch Climate CL3000i 35 E oldalfali split klíma szett - 3,5 kW

Amennyiben érdeklődsz klímaszerelés iránt írj az info@powerie.hu email címre vagy kérj ajánlatot klímaszerelésre az alábbi linken!

Tartalomhoz tartozó címkék: Klíma Referenciák