Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cascade Black Art split klíma szett CWH18TBA - 5,1 kW, Wi-Fi, fekete

Cascade
416.560 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Személyreszabott klímaszerelés árajánlat és klímaszerelés árak ITT!

A Cascade Black Art 5,1 kW-os split klíma szett a Cascade termékek közül kiemelkedik fekete megjelenésével. Az R32-es hűtőközeg és az A++ energiaosztályú besorolás nem csak külsejével, hanem belső megoldásaival is kielégíti a felmerült igényeket. 4 in 1 szűrőjével vigyáz otthona levegő minőségére, miközben csendes ventilátorának és rejtett kijelzőjének köszönhetően észre sem fogja venni működését.

Powerie, a tudatos energia jegyében!
Hűtési teljesítmény (kW)
5.1
Fűtési teljesítmény (kW)
5.1
Kapható választék:
Szereléssel kérem:
416.560 Ft
Menny.:db

Leírás

Vigyáz a bolygónkra

A Cascade Black Art családba tartozó split klíma szettek környezetbarát töltettel rendelkeznek annak érdekében, hogy minden esetben biztosított legyen az ózonréteg védelme. Az R32 elnevezésű töltet a hűtőközegek legelterjedtebb változata, amely egy könnyen újrahasznosítható egykomponensű gáz. Magas hatékonysága mellett az üvegházhatású gázokhoz képest alacsonyabb hatást gyakorol az ózonrétegre.

Magas energiahatékonyság

Az A++ és A+ energiaosztály besorolás következtében alacsony áramfogyasztás mellett állítja be a megfelelő hőmérsékletet. A hatékony energiafelhasználás következtében nem csak környezetünket védi, hanem a villanyszámlán is alacsonyabb értékek eredményez versenytársaihoz képest. A kisebb fogyasztás kisebb szén-dioxid kibocsátást is eredményez globálisan.

Beépített gázszivárgás érzékelő

Első a biztonság – ebben az esetben a készülék szempontjából. A beépített gázszivárgás érzékelő segítségével a berendezés folyamatosan tudja monitorozni, hogy van-e gázszivárgás. A gázszivárgás elsősorban a készülékre veszélyes, ugyanis a töltet nélküli működés hamar tönkreteszi a készüléket. A szivárgást jelez az érzékelő a berendezés hibaüzenetet jelez ki, majd automatikusan kikapcsol.

4 in 1 szűrő

A Cascade termékek esetében a tervezők nagy figyelmet fordítottak arra, hogy otthonában a megfelelő hőmérséklet mellett egészséges környezet is kialakuljon. A beépített 4 in 1 szűrő ezt a funkciót látja el több extrával együtt. A katalizátor szűrő (1) feladata, hogy a légtérben keringő káros gázokat eltávolítsa, mint a formaldehidet és az illékony szerves vegyületeket. A katekin szűrő (2) feladata, hogy a szobában keringő kellemetlen szagok, valamint baktériumok terjedését megállítsa. Az aktív szénszűrő (3) további segítséget biztosít a kellemetlen szagok és szálló por kiszűrésében. A C-vitamin szűrő (4) nem a szobából von el részecskéket, hanem oda juttat be, ugyanis a szűrőn átfújt tiszta levegő segítségével C-vitamint juttat a légkörbe, mely erősíti immunrendszerét, valamint egészségesebbé teszi bőrét is.

3D légáram

A maximális hatékonysághoz hozzájárul az is, hogy milyen gyorsan biztosítja a megfelelő komfortérzetet. A beépített 4 irányú légterelés segítségével a légáram több irányba is állatható. A megfelelő beállításokkal megakadályozható a közvetlen ráfújás, így az azzal járó kellemetlen érzés. Továbbá a megfelelő beállítással egyenletesebb szobahűtés is elérhető, így a szoba hamarabb éri el a megfelelő hőmérsékletet.

Wi-Fi a távoli vezérléshez

A Cascade a Wi-Fi Smart alkalmazással biztosítja azt, hogy a klímája távolról vezérelhető legyen. Egy hosszú forró nyári munkanap után az előre beállított kellemes hőmérséklet várja otthon, amit az okostelefonjával állíthat be.

Bővebb működési tartomány

Számos alkalom lehet, amikor egy klímának fűtési berendezésként is meg kell állnia a helyét. A legnagyobb hidegek esetén nagy előny, ha otthon fűtése több lábon áll. A Cascade Black Art berendezések hőmérséklet függő működési tartománya szélesebb, mint a legtöbb klímáé. Amikor a leginkább kell a Black Art termékek még akkor is teljesítenek, hála a -20 °C - +30 °C-os működési tartománynak.

„I feel” funkció

A Cascade Black Art családba tartozó klíma szettek kialakítása a legmagasabb komfortérzet elérése érdekében történtek. Az infra távirányítóba épített hőmérséklet érzékelő segítségével pontosan beállíthatja az ideális hőmérsékletet. Amennyiben a távirányítót megfelelően helyezi el, akkor a klíma az Ön igényeinek megfelelő hőmérsékletet fogja érzékelni, így folyamatosan szabályozva magát biztosítja a beállított hőmérsékletet.

Csendes társ az otthonában

Az iker forgódugattyús kompresszor kialakítása az energiahatékonyság és zajszint megfelelő értékei szerint történt. Az egymáshoz képest 180°-ban elhelyezett dugattyúk biztosítják a megfelelő hűtőközeg áramlást. A dugattyúk mozgása során kialakuló ellentétes irányú rezgések az elrendezésből adódóan kioltják egymást, így a rezgésből adódó zajok, mellett a karbantartási igények is csökkentek.

Letisztult design – magas minőség elegáns külsőben

A Cascade nagy gondot fordít arra, hogy berendezései az Ön otthonában is jól mutassanak. A Black Art termékcsalád keskeny kialakítása miatt nem kelt feltünést, belesimul a fal síkjába. Fekete fedőlapja nem hivalkodó, azonban minden fontos információt megtalál rajta LED kijelzőjének köszönhetően, amely kikapcsolt állapotban azonban észrevehetetlen.

G10 technológiájú vezérlés

A GREE által kifejlesztett G10 inverter technológia biztosítja a DC inverter megfelelő vezérlését. Az egyedülálló technológia képes a kompresszor fordulatszámát ultra alacsony mértékben csökkenteni, amely hozzájárul az alacsony áramfogyasztáshoz.

Paraméterek

Hűtési energiaosztály A++
Megjelenés Oldalfali és kültéri szett
Kompresszor DC inverter
Kivitel Black Art oldalfali split - fekete
Típus CWH18TBA
Hűtési energiaosztály A++
Fűtési energiaosztály A+
Hűtési teljesítmény (MIN / NÉVL / MAX) 5,1 kW
Fűtési teljesítmény (MIN / NÉVL / MAX) 5,1 kW
SEER 6,1
SCOP 4,0
Hűtési üzemi tartomány 0-53 °C
Fűtési üzemi tartomány -20-30 °C
Hűtési áramfelvétel 3,9 A
Fűtési áramfelvétel 3,7 A
Hűtőközeg fajta R32
Beltéri egység méretei (SZÉ x MA x MÉ) 777 x 250 x 205 mm
Kültéri egység méretei (SZÉ x MA x MÉ) 700 x 552 x 256 mm
Beltéri egység tömege 8,5 kg
Kültéri egység tömege 24 kg
Folyadék csőátmérő 6,35 mm
Gáz csőátmérő 9,52 mm
Garancia 10 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hitel