Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Daikin Stylish fűtésre optimalizált oldalfali split klíma szett - 3 kW - FTXTA30A+RXTA30B

Daikin
1.193.800 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Miért válaszd a Daikin klímát? Maximális komfort, kiváló japán minőség, gazdaságos, energiahatékony és környezetbarát üzemeltetés, valamint intelligens szabályozás. Legyen szó fűtésről vagy hűtésről a Daikin klímák hosszútávú és megbízható megoldást nyújtanak. Daikin Stylish klíma prémium minőségű klímamegoldás,  a technológia és a dizájn tökéletes találkozása.

Személyreszabott klímaszerelés árajánlat és klímaszerelés árak ITT!

Powerie, a tudatos energia jegyében!
Hűtési teljesítmény (kW)
3
Fűtési teljesítmény (kW)
3.2
Kapható választék:
Szereléssel kérem:
1.193.800 Ft
Menny.:db

Leírás

Miért válaszd a Daikin Stylish fűtésre optimalizált klímát?

Extrán széles üzemi tartomány fűtési üzemmódban. Szuper érzés a meleg szobában lenni, miközben kint fagyhideg van a Daikin Stylish fűtésre optimalizálst klíma akár -25 °C kültéri hőmérsékleten is tökéletes fűtést biztosít!

Elegáns külső mellett intelligens belső számos elengedhetetlen komfort tulajdonsággal:

 • Kompakt és funkcionális design, amely minden belső térbe passzol

 • 4 különböző elegáns színben elérhetó: ezüzt, fehér, fekete és feketeakác

 • A+++ energiaosztályú besorolással rendelkezik a fűtés és hűtés tekintetében is

 • Titánium-apatit és ezüst alapú allergén eltávolító légszűrővel felszerelt

 • A Flash Streamer technológia ebben a Daikin klíma sorozatban is megtalálható, amely friss és egészséges levegőt biztosít

 • A továbbfejlesztett ventilátornak köszönhetően a beltéri egység szupercsendes

 • Intelligens érzékelő + Coanda-hatáson alapuló légáramlásszabályozásnak köszönhetően tökéletes a hőmérséklet és a levegő elosztás

 • Beépített Wifi adapterrel okostelefonról egyszerűen szabályozható

 • Multi split rendszerben is üzemeltethető, azaz van lehetőség egy kültri egységhez több beltéri egységet csatlakoztatni

 • Több különböző teljesíménnyel választható 1,5 és 5,0 kW között

A Daikin Stylish klíma főbb funkciói:

 • Coanda-hatás fűtés és hűtés üzemmódban: ugyanazt a levegő hőmérsékleti eloszlást képes lehetővé tenni, bárminemű észrevehető légáramlás nélkül, a szoba azon területein, ahol az adott személyek tartózkodnak.

 • Az Intelligens termikus szem érzékelő képes érzékelni a különféle felületek, mint például a padló, valamint a falak hőmérsékleti különbségeit, ezáltal a rendelkezésre álló információk segítségével intelligensen képes eloszlatni a hőmérsékletet az adott  szobában.

 • A gazdaságos üzemmód korlátozza a klíma berendezés maximális teljesítményfelvételét, olyan estben, ha más egyéb háztartási berendezések is egyidejűleg be vannak kapcsolva (mint például porszívó, mikró stb.), és ennek köszönhetően a kismegszakító gyakran kioldhatna, vagy ha csak korlátozni szeretnénk a teljesítményfelvételt és ezáltal spórolni szeretnénk.

 • A komfort légáramlás üzemmód képes automatikusan beállítani a légáramlást, az optimális hőmérsékleteloszlás érdekében, anélkül, hogy az közvetlenül az adott személyekre irányítaná a légáramot.

 • A 3D légáramlás funkcióval rendelkező klíma berendezések képesek a levegő áramlást nemcsak horizontálisan, hanem vertikálisan is irányítani egyszerre. Elérhető a tökéletes légeloszlás automatikusan, vagy van lehetősége a felhasználónak, hogy ő maga válassza meg a légáramlás irányát.

 • A nagyteljesítményű üzemmód lehetővé teszi, hogy a klíma elérje a maximális teljesítményt egyetlen egy gombnyomással és mégsem kell aggódni a villanyszámlán. Ezzel a funkcióval akár le lehet hűteni vagy akár fel lehet fűteni az adott helyiséget a lehető legrövidebb idő alatt, amelyet követően 20 perc elteltével a klíma automatikusan visszavált normál üzemmódra, ezzel megakadályozva az energiapazarlást.

 • Csendes üzemmód a beltéri és kültéri egységen is. Szükséges sok esetben vigyázni arra, hogy a klíma ne zavarjon se minket, se a szomszédokat az éjszaka folyamán, kiváltképp a sűrűn lakott területeken, mint például a társasházakban. Alváshoz természetesen mindannyian a csendes környezetet kedveljük.

 • Heti időzítés

 • A Flash Streamer funkció képes gyorsan lebontani az allergéneket, penészt, atkákat és polleneket nagysebességű elektronok segítségével, amelyek nagymértékben képesek oxidálni. Fontos megjegyezni, hogy a Flash Streamer technológia nem orvostechnikai célokra lett kifejlesztve.

 • Titánium-apatit szagtalanító szűrő. Mind a kellemetlen szagokat, mind a vírusokat a klíma ezen légtisztító szűrője ellenőrzi, amely fotokatalitikus szagtalanító funkcióval képes a mikroszkopikus részecskék csapdába ejtésére, bomlasztására, valamint a baktériumok eltávolítására és a vírusok deaktiválására.

 • Az ezüst allergén eltávolító a Daikin színvonalas légtisztító szűrői képesek abszorbeálni, illetve eltávolítani a baktériumokat, vírusokat és egyéb káros anyagokat, mint például a dohány vagy a háziállatok szagát vagy bármilyen kellemetlen szagot akár.

 • A Daikin Residential controller applikáció segítségével irányítsd kényelmesen, bárhonnan a klímád mobilon vagy akár tableten keresztül.

Paraméterek

Hűtési energiaosztály A++
Wi-Fi Nincs
Megjelenés Oldalfali mono split klíma
Kivitel Daikin Stylish fűtésre optimalizált
Beltéri egység FTXTA30A
Kültéri egység RXTA30B
Hűtési teljesítmény (MIN / NÉVL / MAX) 0,7 / 3,0 / 4,5 kW
Hűtési teljesítmény (MIN / NÉVL / MAX) 0,8 / 3,2 / 6,9 kW
Hűtési energiaosztály A++
SEER 7,63
Éves energiafogyasztás - hűtés 138 kWh
Fűtési energiaosztály A+++
SCOP 5,12
Éves energiafogyasztás - fűtés 714 kWh
Beltéri egység méretei (MA x SZÉ x MÉ) 295 x 798 x 189 mm
Légszűrő típusa Kivehető / mosható
Beltéri egység hangnyomás szint - Hűtés (Csendes / Alacsony / Magas) 20 / 25 / 43 dBA
Beltéri egység hangnyomás szint - Fűtés (Csendes / Alacsony / Magas) 19 / 24 / 41 dBA
Kültéri egység méretei (MA x SZÉ x MÉ) 551 x 763 x 312 mm
Kültéri egység maximális hagnyomás szint - Hűtés 60 dBA
Kültéri egység maximális hagnyomás szint - Fűtés 60 dBA
Működési tartomány - hűtés -10 - +50 °C
Működési tartomány - fűtés -25 - +25 °C
Hűtőközeg fajta R32
Hűtőközeg töltet tömege 1,1 kg
Garancia 3 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!