Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Daikin Ururu Sarara oldalfali split klíma szett - 2,5 kW - FTXZ25N + RXZ25N

Daikin
1.543.800 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Miért válaszd a Daikin klímát? Maximális komfort, kiváló japán minőség, gazdaságos, energiahatékony és környezetbarát üzemeltetés, valamint intelligens szabályozás. Legyen szó fűtésről vagy hűtésről a Daikin klímák hosszútávú és megbízható megoldást nyújtanak. A Daikin Ururu Sarara klíma teljes értékű klímaszabályozást biztosít párásítással / párátlanítással, levegő tisztítással illetve szellőztetéssel, a legjobb fűtési és hűtési hatékonysággal.

Személyreszabott klímaszerelés árajánlat és klímaszerelés árak ITT!

Powerie, a tudatos energia jegyében!
Hűtési teljesítmény (kW)
2.5
Fűtési teljesítmény (kW)
3.6
Kapható választék:
Szereléssel kérem:
1.543.800 Ft
Menny.:db

Youtube videók

Leírás

Miért válaszd a Daikin Ururu Sarara klímát?

A Daikin Ururu Sarara klíma a kifinomult szabályozás új szintjét nyújtja a klímák világban. Öt különböző légkezelési technológia egyesül egyetlen rendszerben, ezáltal nyújtva tökéletes kényelmet. A Daikin Ururu Sarara klímák rendkívül nagy hatékonyságú kompresszorának és hőcserélőjének köszönhetően mind a fűtési, mind a hűtési energiaosztálya A +++ besorolással rendelkezik. Automatikusan tisztuló szűrőrendszerrel van ellátva, ami amellett, nem csak hogy munkát spórol, de még 25 %-kal csökkenti az energiafogyasztást is. A 3-zónás intelligens szemmel észleli a jelenléted és véd a közvetlen huzattól. A 3 dimenziós (3D) légáram biztosítja, hogy a tiszta levegő elérje a szoba legtávolabbi sarkait is.

Az különböző 5 levegőkezelési technológia mind egyetlen egy rendszerben:

 • A klasszikus klíma hűtő-fűtő funkció az elérhető legmagasabb és legjobb energiahatékonysággal

 • A téli fűtés kiszárítja a levegőt, ezt pedig a testünk hidegebbnek érzékeli. Az Ururu Sarara ezt párásítással a beállított hőmérséklet növelése nélkül javítja, ezáltal melegebbnek érezhetjük a helyiség levegőjét.

 • Nyári időszakban, azonban inkább párátlanításra van szükségünk, amelyet az Ururu Sarara klíma szintén állandó hőmérséklet fenntartása mellett képes elvégezni, akadályozva ezzel a szoba túlhűtését.

 • Szellőztetés funkció, amely friss levegőt biztosít zárt ablakok mellett is

 •  Légtisztítás funkció, ami folyamatosan tiszta, vírus, baktérium és allergénmentes levegőt biztosít, valamint automatikusan tisztuló szűrővel van ellátva.

A Daikin Ururu Sarara klíma főbb funkciói:

 • Coanda-hatás fűtés és hűtés üzemmódban: ugyanazt a levegő hőmérsékleti eloszlást képes lehetővé tenni, bárminemű észrevehető légáramlás nélkül, a szoba azon területein, ahol az adott személyek tartózkodnak.

 • A többzónás intelligens szemmel ellátott berendezések automatikusan képesek elirányítani a légáramlást az emberekről. Ennek köszönhetően elkerülhető a diszkomfort és direkt huzat lehetősége. Amennyiben a beltéri egység 20 perc elteltével sem érzékel az egyik zónában sem emberi jelenlétet bekapcsol az energiamegtakarító funkció.

 • A gazdaságos üzemmód korlátozza a klíma berendezés maximális teljesítményfelvételét, olyan estben, ha más egyéb háztartási berendezések is egyidejűleg be vannak kapcsolva (mint például porszívó, mikró stb.), és ennek köszönhetően a kismegszakító gyakran kioldhatna, vagy ha csak korlátozni szeretnénk a teljesítményfelvételt és ezáltal spórolni szeretnénk.

 • Az automatikusan tisztuló szűrőnek köszönhetően nem halmozódik fel a por a klíma beltéri egység szűrőjén, ezáltal biztosítva a leghatékonyabb és legkényelmesebb működési üzemállapotot a berendezés egész élettartama során. Ennek köszönhetően a por eltávolítása is sokkal egyszerűbb, valamint könnyebb, mint az olyan klímák esetében, amelyek nem rendelkeznek automatikusan tisztuló szűrővel, mivel ott a szűrőket rendszeresen ki kell venni és ki kell mosni.

 • A komfort légáramlás üzemmód képes automatikusan beállítani a légáramlást, az optimális hőmérsékleteloszlás érdekében, anélkül, hogy az közvetlenül az adott személyekre irányítaná a légáramot.

 • A 3D légáramlás funkcióval rendelkező klíma berendezések képesek a levegő áramlást nemcsak horizontálisan, hanem vertikálisan is irányítani egyszerre. Elérhető a tökéletes légeloszlás automatikusan, vagy van lehetősége a felhasználónak, hogy ő maga válassza meg a légáramlás irányát.

 • A nagyteljesítményű üzemmód lehetővé teszi, hogy a klíma elérje a maximális teljesítményt egyetlen egy gombnyomással és mégsem kell aggódni a villanyszámlán. Ezzel a funkcióval akár le lehet hűteni vagy akár fel lehet fűteni az adott helyiséget a lehető legrövidebb idő alatt, amelyet követően 20 perc elteltével a klíma automatikusan visszavált normál üzemmódra, ezzel megakadályozva az energiapazarlást.

 • A kényelmes alvás üzemmód egy teljesen egyedülálló funkció, amely képes pontosan szabályozni az adott helyiség hőmérsékletét az emberi alvási ciklus figyelembevételével javítja az alvás minőségét.

 • Csendes üzemmód a beltéri és kültéri egységen is. Szükséges sok esetben vigyázni arra, hogy a klíma ne zavarjon se minket, se a szomszédokat az éjszaka folyamán, kiváltképp a sűrűn lakott területeken, mint például a társasházakban. Alváshoz természetesen mindannyian a csendes környezetet kedveljük.

 • 24 órás időzítés

 • A Flash Streamer funkció képes gyorsan lebontani az allergéneket, penészt, atkákat és polleneket nagysebességű elektronok segítségével, amelyek nagymértékben képesek oxidálni. Fontos megjegyezni, hogy a Flash Streamer technológia nem orvostechnikai célokra lett kifejlesztve.

 • Titánium-apatit szagtalanító szűrő. Mind a kellemetlen szagokat, mind a vírusokat a klíma ezen légtisztító szűrője ellenőrzi, amely fotokatalitikus szagtalanító funkcióval képes a mikroszkopikus részecskék csapdába ejtésére, bomlasztására, valamint a baktériumok eltávolítására és a vírusok deaktiválására.

 • A Daikin Residential controller applikáció segítségével irányítsd kényelmesen, bárhonnan a klímád mobilon vagy akár tableten keresztül.

Paraméterek

Hűtési energiaosztály A+++
Wi-Fi Nincs
Megjelenés Oldalfali mono split klíma
Kivitel Daikin Ururu Sarara
Beltéri egység FTXZ25N
Kültéri egység RXZ25N
Hűtési teljesítmény (MIN / NÉVL / MAX) 0,6 / 2,5 / 3,9 kW
Hűtési teljesítmény (MIN / NÉVL / MAX) 0,6 / 3,6 / 7,5 kW
Hűtési energiaosztály A+++
SEER 9,54
Éves energiafogyasztás - hűtés 92 kWh
Fűtési energiaosztály A+++
SCOP 5,9
Éves energiafogyasztás - fűtés 831 kWh
Beltéri egység méretei (MA x SZÉ x MÉ) 295 x 798 x 372 mm
Légszűrő típusa Automatikusan tisztuló szűrő
Beltéri egység hangnyomás szint - Hűtés (Magas / Alacsony / Csendes) 38 / 26 / 19 dBA
Beltéri egység hangnyomás szint - Fűtés (Magas / Alacsony / Csendes) 39 / 28 / 119 dBA
Kültéri egység méretei (MA x SZÉ x MÉ) 693 x 795 x 300 mm
Kültéri egység maximális hagnyomás szint - Hűtés 46 dBA
Kültéri egység maximális hagnyomás szint - Fűtés 46 dBA
Működési tartomány - hűtés -10 - +43 °C
Működési tartomány - fűtés -20 - +19 °C
Hűtőközeg fajta R32
Hűtőközeg töltet tömege 1,34 kg
MAX csövezési távolság 10 m
MAX magasságkülönbség 8 m
MAX áramfelvétel - biztosíték szükséges mérete 16 A
Garancia 3 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hitel