Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fisher klíma vélemények

Powerie Csapat
2022. 11. 03. 12:18:00
Fisher klíma vélemények

A Fisher klíma nem egy gyártó, hanem egy márka. Több különböző klíma belsővel rendelkezett az elmúlt évek alatt és mindig a legjobb ár-érték minőséget keresik, hogy megfizethető áron tudjanak klímát biztosítani az ügyfél számára. Az egyik legnagyobb magyarországi nagykereskedő saját márkája, ezért a szervíz és alkatrészellátottság páratlan. 

Fisher klíma a rezsibarát megoldás

A Fisher klíma alapvetően rendelkezik oldalfali split klíma, parapet/mennyezeti, padlóra állítható, kazettás, légcsatornázható és multi split kivitellel is. Ezen felül rendelkeznek nagyon jó minőségű és ár-érték arányban talán az egyik legjobb levegő-víz hőszivattyúval is. A Fisher klíma egy további előnye a kiterjesztett 3 + 3 éves garancia.

Jelen írásban főleg az oldalfali split klímákra, valamint a márka megbízhatóságára szeretnénk koncentrálni:

 • A Fisher Summer klíma, ahogy a neve is mondja tökéletes társ a nyári melegben. A 2022-es évtől kezdve megújult külsővel, de hasonló megbízhatósággal érhető el. A legfőbb tulajdonságai, hogy rendelkezik beépített Wi-Fi-vel, 4 irányú légtereléssel és Silver Ion szűrővel. Ezen felül 24 órás időzítés, simogató szellő funkció, heti programozás, hőcserélő kiszárító funkció, "BLUE FIN" bevonatú hőcserélő, R32 környezetbarát hűtőközeg, "iReady" időzítő rendszer, növelt hatékonyságú porszűrő, 8°C temperáló funkció és éjszakai üzemmód tartozik a tulajdonságai közé. Fűtésre csak az átmeneti időszakban 5/0 °C-ig javasoljuk.

 • A Fisher Comfort Plus a 2023-as évtől újul meg teljesen. Új külső, új funkciók, de hasonlóan kedvező ár. A Fisher Comfort Plus egy téliesített klíma, ezért a téli mínuszokban is hatékonyan lehetséges vele a fűtés. Legfőbb tulajdonságai: beépített Wi-Fi, karterfűtés a kompresszoron és csepptálcafűtés, energiatakarékos mód, számos szűrő (Cold Plasma iongenerátor, Hideg-katalitikus finomszűrő, Bio-hepa finomszűrő és porszűrő), igényelhető rá H-Tarifa, Follow me funkció, 8 °C-os temperálás, "ne fújj rám" funkció, éjszakai mód, párátlanítás, 5 fokozatú beltéri ventilátor, öntisztítást.

 • A Fisher Art egy régebbi modell már, de azok számára javasoljuk, akik a design szerelmesei és nem szeretnének egy egyszerű fehér klímát otthonukba. Elérhető arany, ezüst és antracit színben. Wi-Fi gyárilag nincs benne, de van lehetőség kiegészítőként megvásárolni hozzá. A legfőbb, korábban említett funkciókkal ez a gép is rendelkezik.

 • A Fisher Nordic jelenleg a piacon elérhető egyik legjobb ár-érték arányú fűtésre optimalizált klíma. Névleges teljesítményét tekintve 2,6 és 3,5 kW-os kivitelben található meg, de mind a két gépnek a névleges fűtési teljesítménye 4 kW felett van. Mind a hűtési, mind a fűtési energiaosztálya pedig A+++-os és mindemellett, 5 feletti SCOP értékkel rendelkezik, ez teszi lehetővé, hogy akár -20 ~ -30 °C-ig képes fűteni akár. A további legfőbb tulajdonságai megegyeznek a korábban felsoroltakkal.

Fisher klíma vélemények és tapasztalatok:

Az alábbi alfejezetben szerettük volna az eddigi felhasználói és kivitelezői véleményeket, valamint tapasztalatokat megosztani a Fisher Nordic és (régi) Comfort Plus klímákról:

 • "Nálunk 3db ilyen teszi eddig nagyon jól a dolgát."

 • "Szereltem kettőt nemrég. Nekem tetszik."

 • "És az egyik legjobb ár/érték arányú split a piacon, ami fő fűtésre is alkalmas. Nyilván van drágábban még jobb, de elég keresett modell mostanában. Hiánycikk is"

 • "Nálam is 3 db ilyen van az egész házzal elbírt idáig...."

 • "Napi szinten szereljük! Egyik legjobb a piacon!"

 • "nálam is az van 3 db, tud fűteni, nekem a kültéri nagyon halk, bevallom fülelni kell egy picit hogy megy e, a beltéri elviselhető simán, lehet tőle tv-ni és aludni is, van valamennyi hangja, de nálunk nem zavar a hangja senkit olyan mértékű, gyerekszobában is van, hálóban is és a nappaliban, annyi hogy hallod hogy megy, de minket nem zavar, ha kell csinálok videót, a fűtés nagyon gyors, pik-pak, a lapátokat fűtéskor más állásba helyezi mint mikor csak forgatja a levegőt, az elhelyezésére ezért figyelni kell, ne legyen ágy, szék stb alatta és közvetlen a levegő térrel szemben, én úgy tudom és nálunk így is van az a jó ha van előtte kb 3 méter szabad tér, a levegő terülésének, 20,5 fokra állítva 22,5 fokot tart, 21 fokon már kb 24 fokot, mi így használjuk, a fogyasztás nálunk 3 gép esetén összesen, kinti 3-10 fok környékén, kb 0,4-0,6 kw/h, kb ezeket számoltam átlagnak , (ezek a 3 gép fűtési fogyasztása). enyhébb időben 1 vagy 2 gép is elég így csökken a fogyasztás valamivel; klímatízált helységek: 18m2, 18m2, 42m2, a többi részt is befűti így...."

 • "Nordic van 6 db, 1100 légköbmétert fűtök, havi 1kwh a fogyasztásom és H tarifan vagyok"

 • "Nekem jól szigetelt a ház, nappaliban és egyik szobában van klíma, máshol fűtőpanel. Éjszaka a klímás szobában is panel tartja az elviselhető hőt, de minimálisan megy"

 • "Fisher comfort fűtünk meg vagyok vele elégedvel minden szinten egyik 5.2 és a másik 3.5. 90 m2""

 • A Fisher nordic és az oasis plus egy és ugyan az, csak a címke más, amúgy nagyon jó kis gép, nagyon keveset fogyaszt, és fűteni is tud rendesen. A sima Amber nem fűtésre optimalizált , még a másik kettő igen. Az amber royal lenne a oasis/nordic "párja". Az nem rossz, de szabályzásban, és fogyasztásban a oasis/nordic jobb. Kültéri nagyságrendekkel csendesebb a oasis/nordic esetében."

 • "Fisher Comfort Plusokkal (3db) csináltuk végig a múlt telet, szépen abszolválták a feladatot. Szinte a Nordic túlzás is magyar télbe, ahol nincs tartósan -15 fok."

 • "Fisher nordic-nak sokkal finomabb a szabályzása mint a Gree-nek. Fűtés módba simán le tud menni 280wattig, a kültéri egység is határozottan csendesebb mint a royal-é. Nálam -8fokba 330watt fogyasztás mellett tartotta a 24 fokot. 47m²-en. Napi 5-6kw - ból simán elvolt, január, februárba. Tehát havonta olyan 165kw körül szokott megenni."

 • "jó gépek. Elég sokat telepítünk és nincs rá panasz. Elég kedvező a fogyasztása, persze függ a szigetelés, ablakok stb tényezőktől. De összességében jó gép."

 • "Telepítői oldalról tudom mondani, hogy tökéletes! Szerintem kiváló készülék. Mindenkinek csak javasolni tudom. Felhasználói oldalról: a szomszédomnak telepítettem 4db-ot, hálószobákba, és maximálisan meg van elégedve vele, mind fűtésre és hűtésre is. Napelemmel kombinálva használja, normál tarifával, nincs villanyszámlája."

 • "Kollégám karácsony előtt telepitettet 4 db 3.5-eset (valamivel több ,mint 100m2 tagolt a ház ,relatíve nagy belmagasság),túl sok tapasztalata nyilván nincs ,de idáig nagyon dicséri...paraméterei jónak tűnnek"

 • "Ismerősnél telepítettünk, nagyon megvan elégedve vele. Hűtésre és fűtésre is használja."

Ha bármilyen kérdés merülne fel benned vagy szeretnél személyre szabott ajánlatot kérni, azt az info@powerie.hu email címen keresztül tudod megtenni vagy az alábbi linken az ajánlatkérés gombra kattintva.

Tartalomhoz tartozó címkék: Fűtés Klíma