Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gree klíma vélemények

Powerie Csapat
2022. 02. 17. 19:52:00
Gree klíma vélemények

A Gree mind hazánkban, mind pedig a világon piacvezető kínai klímagyártó. Ezt széles termékpalettájukkal (belépő szintű klímák, fűtésre optimalizált klímák, desing klímák, multi split klímák stb), kedvező áraikkal, és hazánkban jelenleg 10 éves kiterjesztett garancia lehetőséggel érték el.

Gree klíma

A Gree 2021-ben is hazánk első számú klíma márkája lett, ami azt jelenti, hogy itthon Gree klímából adták el a legtöbb darabszámot. Ennek legfőbb oka, hogy ár-érték arányban kiváló minőséget biztosít, nagyon biztos és megbízható szervízháttérrel rendelkezik és 10 éves kiterjesztett garanciát adnak évi kétszeri szabályos karbantartás esetén. Ez is bizonyítja, hogy márka nagyon magabiztos abban, hogy jó gépeket gyárt. Ezt bizonyítja továbbá az is, hogy számos más gyártó / márka a Gree klímái alapján gyártja a saját klímáit, őket szokták Gree klónoknak hívni.

Ezen felül a Gree klímáinak nagyon széles a választéka. Megtalálható igazán kedvező árral, belépő szintként például a Gree Pulse 2021-es modell, ami kifejezetten csendes és változatos teljesítményben érhető el számos kényelmi funkcióval. A következő szint a Gree Comfort X és a Gree Dark X, amik között a legfőbb különbség a szín, mivel a Dark X egy design-os változata a Comfort X-nek. Ezek már téliesített gépek, tehát nyugodtan alkalmazhatók fűtésre, azonban nem mondják őket a leghalkabbnak, de áruk szintén igazán kedvező. Amennyiben igazán hatékony gépet szeretnénk fűtésre, ami még halk is, akkor pedig választhatjuk a Gree Amber Royal-t, ami A+++-os energiaosztállyal rendelkezik, mind hűtés, mind pedig fűtés tekintetében. Ezt a klímát már fűtésre optimalizáltnak nevezik. Korábban még szintén népszerű volt a fűtésre optimalizált Gree U-Crown, azonban 2022 elején ez már kifutó modell és várhatóan a Gree hamarosan több új modellel is jelentkezni fog.

Továbbá fontos megjegyezni, hogy a Gree multi split klíma kültéri egységei téliesítettek, tehát bátran ruházhatunk be multi split klíma rendszerekbe akkor is, ha fűtésre is szeretnénk használni a klímákat, valamint a szokásos oldalfali split beltéri egységeken kívül megtalálhatók a Gree klíma palettáján is az egyéb típusú beltéri egységek, mint például konzol klíma, kazettás klíma, légcsatornázható klíma stb.

Gree klíma vélemények

Az alábbiakban igyekezetünk az internetről a leghasznosabb tanácsokat és véleményeket összegyűjteni a Gree klímákkal kapcsolatban:

 • "Féltem hogy hangos lesz nem akartam klímát nekem csak comfort x van ami mellett simán alszunk nem zavar egy dolog hangos a rohadt pittyegés, ha állítasz bármit de maga a működés nem zavaró igazából 0-24 megy október óta kb. néha ránézek, hogy megy-e, mert megszokod szerintem.

 • "Fűtésre melyik Gree a legjobb? Royalt válaszd. Egy hete szereltem fel magamnak is egy 3,5 kW-osat , több másnak felszerelt után és nagyon tetszett ,de most hogy nekem is van mégjobban tetszik. Kb. napi 4-5kWh-val kevesebbet fogyaszt mint a régi Comfort inverterem"

 • "G-Tech is csendes. Quiet módban nem hallani. Ezen készülékek között inkább kültéri hangszintben van különbség. Abban a U Crown a legjobb."

 • "Nekem igaz Amber Grey van, meg vagyok elégedve velük.. idei a második akció... főfűtés (80m2 2 db 3.5 kW-os) biztos vannak jobb gépek, de teszik a dolgukat... ár-érték arányba tökéletes... nekem maximálisan megfelel (Gree G-Tech kategória). A U-Crown és az Amber Royal komolyabb gépek azért"

 • "2db Royal van fő fűtésre, egyik a hálóba. 2-es venti fokozaton is tudunk mellette aludni, auto Quiet-ben meg még két fokkal csendesebb. Nem szabad túl nagyot venni, mert nehezen szabályoz le. (gondolom a dual kompresszor miatt) Viszont fogyasztásban nagyon jó"

 • "Nagyon jó lett az Amber Royal, csendes, szaunát csinál ha kell, csak épp nem szabályoz vissza, 500 watt alá nem megy"

 • "2019 március óta használok 2db Gree Comfort X 3,5kW-os klímát. Semmi bajuk, szépen teszik a dolguk, most is kellemes meleg van a házban."

 • "Nagyon nagy különbség van.. G-tech is jó gép, de fűtésben azért a Royal a nyerő!"

 • "Gree klímák közül egyedül az Amber Royal és U-Crown tervezett fűtésre, többi csak hűtésre, de adnak hozzá tálca és karter fűtést hogy valamire jó legyen még is."

 • Gree Comfort X vagy Gree Amber Grey? "Amelyik jobban tetszik, de talán az Amber, papíron egy + al jobb mint a Comfort X. A Gree jó választás!"

 • "Nekem 3 éve működik 3db gree comfort x, én megvagyok elégedve vele. Hálóban is van, nappaliban és az étkezőben is. Biztos vannak csendesebbek is, de nekem jó ahogy van. Automata üzemmódban használom a ventit. Nekem bevált, nem gyújtottunk be a kandallóba sem ezen a télen. Igaz minden fűtés függ a ház hőigénytől."

 • "Comfort x 3.5 nappali plusz haloszoba furdo es egy folyoso. 27fokra van beallitva automata venti i feel es also allas. Teljes fokozatba fut majd lemegy alap fokozatra es vegul kikapcsol 1-1.5 ora mulva kapcsol ujra. Hőfok 25ig esik vissza max. Nekem teljesen bevált."

 • "Gree comfort X van nekünk kb 1,5 hónapja az én tapasztalatom szerint a ventilátor automatára van állítva távirányítón az I-feel be van kapcsolva,és a temp gombot addig nyomogatod míg a házikóba egy jel lesz fontos,hogy a távirányító a klímára rálásson.mert a hőmérséklet jelet onnan veszi.A távirányító 10 percenként küld jelet"

Ha bármilyen kérdés merülne fel benned vagy  szeretnél személyre szabott ajánlatot kérni, azt az info@powerie.hu email címen keresztül tudod megtenni vagy az alábbi linken az ajánlatkérés gombra kattintva.

Tartalomhoz tartozó címkék: Fűtés Klíma