Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gree Versati III levegő-víz osztott hőszivattyú - 15,5 kW - GRS-CQ16PD/NHH-M

Gree
2.945.924 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2022. szeptember 06.

Személyre szabott hőszivattyú telepítés árajánlat és hőszivattyú telepítés árak ITT!

A Gree Versati III osztott levegő-víz hőszivattyú alkalmazható hűtésre, fűtésre és HMV készítésre is. Üzemi tartománya fűtés esetében -25°C-ig, hűtés esetén pedig +48°C-ig terjed. A Versati III osztott hőszivattyú R32-es hűtőközeggel, inverteres dual-stage kompresszorral, beépített fordulatszabályozott szivattyúval, tágulási tartállyal (10l), áramlásőrrel, beépített elektromos fűtőbetéttel, magyar nyelvű kezelőfelülettel és beépített háromjáratú szelepkészlettel rendelkezik, amellett, hogy felruházható Wi-Fi vezérléssel, amit a Gree+ applikáción keresztül lehet irányítani.

Powerie, a tudatos energia jegyében!
Fűtési teljesítmény (kW)
15.5
Fűtési hatákonysági fok (SCOP)
4.1
2.945.924 Ft
Menny.:db

Youtube videók

Leírás

A Gree Versati III Hőszivattyú

Napjainkban a fűtési költségek csökkentése mellett egyre nagyobb figyelmet kap a környezetvédelem is. A hagyományos fűtési rendszereknek magas az üzemeltetési költségük, kevésbé támogatják a fenntartható fejlődést. Erre kínál megoldást a Versati magas hatékonyságával, alacsony üzemeltetési költségével és környezetbarát fűtési technológiájával.

A Gree Versati egy DC Invertes, multifunkcionális hőszivattyú

A környezet levegőjének energiáját használja fel a helyiség fűtésére. Azon felül, hogy gondoskodik a fűtésről, fedezi a háztartás melegvíz szükségletét, illetve még biztosítja az épület hűtővizét is a forró nyári napokban.
A DC Inverter technológia az optimális energiafelhasználás érdekében a kompresszor teljesítményét a fűtési/ hűtési igényeknek megfelelően állítja be, optimalizált teljesítménye biztosítja a magas hatékonyságú működés, biztosítja a fokozatmentes szabályozást 20Hz és 120Hz között.


Elköteleződés a környezetvédelem mellett

A fejlődő technológiák és folyamatosan fejlesztett kiegészítőknek köszönhetően a Versati hatékonysága javult, az R32 hazai szabványoknak megfelelő hűtőközegnek köszönhetően csökkent a CO2 kibocsájtása. Hőszivattyús technológián alapul, mely elvonja a külső levegő hőenergiáját és magasabb hőmérsékleti szinten a fűtendő levegőnek átadja. Ezzel jelentősen csökkenti az energiafogyasztást és a CO2 kibocsátást, ugyanis kizárólag elektromos áramot igényel. A+++ energiaosztály besorolású.

A felhasználók igényeihez alakítva

Az on/off kompresszorokhoz képest csendesebb, hatékonyabb, sokkal kisebb az indulási áramfelvétele és energiatakarékosabb is. Ezekhez hozzájárul az is, hogy 24 órás és heti időzítővel rendelkezik, időjárás követésre is képes. Alkalmazkodva a kor igényeihez Wi-Fi eléréssel és saját, magyar nyelvű Gree+ alkalmazással távolról kezelhető.

Kiemelt tulajdonságok:

  • Beépített háromjáratú váltószelep

  • Időjáráskövető üzemmód

  • Gyors melegvíz üzemmód

  • Automata fertőtlenítő üzemmód (kiegészítő elektromos fűtőbetét szükséges hozzá)

  • Felülethűtési üzemmód védelem

  • Távollét üzemmód (fűtés esetén)

  • Padló túlmelegedés védelem (fűtési üzemmódban)

Paraméterek

Kivitel levegő-víz
Hőszivattyú kivitel split
Márka Gree
Energiaosztály A+++
Hűtőközeg R32
Kompresszor 2 fokozatú
Fázis 3 fázis
Kültéri egység méretek 1010 x 460 x 828 mm
Hűtőteljesítmény 13 kW
Fűtőteljesítmény 15,5 kW
COP 4,82
Jótállás 3 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!