Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LG CT12F / UUA1 Standard kazettás split klíma szett - 3,5 kW

LG
803.910 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Személyreszabott klímaszerelés árajánlat és klímaszerelés árak ITT!

Az LG kazettás klíma berendezései tökéletes megoldások otthona hűtésére és fűtésére. Jól szabályozható a légáramlás és a hőmérséklet is. Gyors, halk működésével és kompakt megjelenésével tökéletes társ a téli hidegben és a nyári melegben.

PT-QCHW0 beépítőkerettel és PREMTB001 távirányítóval együtt.

Powerie, a tudatos energia jegyében!
Hűtési teljesítmény (kW)
3.5
Fűtési teljesítmény (kW)
4.1
Kapható választék:
Szereléssel kérem:
803.910 Ft
Menny.:db

Youtube videók

Leírás

Elegáns és kompakt megjelenés

Az LG kazettás beltéri egységei elegáns megjelenésükkel beleolvadnak a mennyezetbe, így észrevétlenül biztosítják otthonunk fűtését és hűtését.

Örvényszerű légáramlás és 4 egymástól teljesen független légterelő lamella

Az LG kazettás beltéri egységeinek az örvényszerű áramlásának segítségével egyenletes hőmérsékleteloszlás érhető el padlószinten is. Ennek hála a nagy belmagasságú helyiségekben sem haladja meg a padló és a plafon hőmérsékletkülönbsége az 1 °C-ot.

A 4 légterelő lamella tökéletes szabályozásának köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára legoptimálisabb légáramlási irányt mind fűtési és mind hűtési üzemmódban, valamint csökkenthető huzatérzet.

Programozható vezetékes fali távirányító

Az LG vezetékes LCD kijelzős fali távirányítójánál lehetőség van arra, hogy a klíma berendezésünk működését előre beprogramozzuk akár heti szinten. A nap 24 órájában órás bontásban beállítható, hogy mikor kapcsoljon be a fűtés/hűtés és mikor kapcsoljon ki. Beállítható és szabályozható továbbá: szobahőmérsékletnek a kijelzése, milyen legyen a ventilátor sebessége, gyors fűtési és hűtési funkció, melyek között akár automatikusan is tud váltani a klíma.

Automatikus tisztítás és mosható előszűrő

Az LG kazettás klíma berendezéseiben elérhető automatikus tisztítás funkció a leállítás után. Ezen felül ellenáll a gombásodásnak és hála a mosható előszűrőnek nem csupán a kiáramló levegő minőségét javítja, hanem védi a beltéri egységet a helyiségben található porszemektől és az ezek által okozott elkoszolódástól, valamint károsodástól.

Nagy belmagasságú helyiségekben is alkalmas

Az LG kazettás beltéri egységek akár 4,2 méteres belmagassággal rendelkező helyiségekben is alkalmazhatók. A beltéri egységeknek a ventilátorvezérlése az adott helyiség magasságához alkalmazkodik. Ez megelőzi a huzat kialakulását.

R32 hűtőközeg

Az LG klíma berendezéseinek túlnyomó része már a legújabb R32-es hűtőközeggel működnek. Ez a hűtőköri gáz az R410A-val szemben majdnem 70 %-kal környezetbarátabb, ezáltal sokkal kevésbé járul hozzá a klímaváltozáshoz és az ózonréteg károsításához.

Két termisztoros hőmérsékletszabályozás

A két termisztoros vezérlés lehetővé teszi a kényelmes légkör kialakítását. Ezt a kettős hőmérséklet-érzékelők biztosítják, melyeknek a referenciapontja megválasztható. Erre azért van szükség, mert jelentős hőmérsékletkülönbség léphet fel a hűtött/fűtött helyiségben mért hőmérséklet és a klíma beltéri egységnél mért hőmérséklet között. A vezetékes távirányító hátoldalán található egy csúszka, mely alapján kiválaszthatjuk, hogy az adott fűteni vagy hűteni kívánt helyiség hőmérsékletének a szabályozása éppen melyik termisztor által mért hőmérséklet érték alapján történjen. A két termisztor közül az egyik a beltéri egységben a másik a magában a vezetékes távirányítóban található.

Nincs többé mennyezeti elszíneződés

A régebbi típusú kazettás beltéri egységeinek egy hátránya volt, hogy a légáramlás következtében elszíneződött a mennyezet a légáramlás irányába. Az LG új, korszerű kazettás beltéri egységeinek kiömlő nyílásaival ez az elszíneződés nagymértékben csökkenthető.

Nagy szintkülönbség és hosszú csövezési táv

Az LG klímaberendezései, kifejezetten a kazettás és légycsatornázható klímák kültéri és beltéri egységei között akár 75 méteres csövezési távolság és akár 30 méteres szintkülönbség is áthidalható.

Paraméterek

Megjelenés Kazettás
Típus CT12F/UUA1
Hűtési teljesítmény (MIN / NÉVL / MAX) 1,5 / 3,4 / 4,5 kW
Fűtési teljesítmény (MIN / NÉVL / MAX) 1,8 / 4,1 / 5,0 kW
SEER 6,7
SCOP 4,0
Működési tartomány - hűtés -15 - +50 °C
Működési tartomány - fűtés -20 - +18 °C
Hűtési teljesítményfelvétel (MIN / NÉVL / MAX) 300 / 980 / 1620 W
Fűtési teljesítményfelvétel (MIN / NÉVL / MAX) 300 / 1110 / 1570 W
Hűtési áramfelvétel 4,4 A
Fűtési áramfelvétel 4,9 A
Hűtőközeg fajta R32
Kültéri egység méretei (SZÉ x MA x MÉ) 770 x 545 x 288 mm
Beltéri egység méretei (SZÉ x MA x MÉ) 570 x 214 x 570 mm
Beltéri egység tömege 12,4 kg
Kültéri egység tömege 33,3 kg
Beltéri egység maximális / minimális zajszint 52 / 32 dB
Kültéri egység maximális zajszint 65 dB
Folyadék csőátmérő 6,35 mm
Gáz csőátmérő 9,52 mm
Garancia 3 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hitel