Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LG MT11R Kazettás multi klíma beltéri egység - 3,5 kW

LG
295.910 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Személyreszabott klímaszerelés árajánlat és klímaszerelés árak ITT!

Az LG kazettás klíma berendezései tökéletes megoldások otthona hűtésére és fűtésére. Jól szabályozható a légáramlás és a hőmérséklet is. Gyors, halk működésével és kompakt megjelenésével tökéletes társ a téli hidegben és a nyári melegben.

PT-UUC1 beépítőkerettel és PREMTB001 távirányítóval együtt.

Powerie, a tudatos energia jegyében!
Hűtési teljesítmény (kW)
3.5
Fűtési teljesítmény (kW)
3.9
Kapható választék:
Szereléssel kérem:
295.910 Ft
Menny.:db

Youtube videók

Leírás

Elegáns és kompakt megjelenés

Az LG kazettás beltéri egységei elegáns megjelenésükkel beleolvadnak a mennyezetbe, így észrevétlenül biztosítják otthonunk fűtését és hűtését.

Örvényszerű légáramlás és 4 egymástól teljesen független légterelő lamella

Az LG kazettás beltéri egységeinek az örvényszerű áramlásának segítségével egyenletes hőmérsékleteloszlás érhető el padlószinten is. Ennek hála a nagy belmagasságú helyiségekben sem haladja meg a padló és a plafon hőmérsékletkülönbsége az 1 °C-ot.

A 4 légterelő lamella tökéletes szabályozásának köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára legoptimálisabb légáramlási irányt mind fűtési és mind hűtési üzemmódban, valamint csökkenthető huzatérzet.

Programozható vezetékes fali távirányító

Az LG vezetékes LCD kijelzős fali távirányítójánál lehetőség van arra, hogy a klíma berendezésünk működését előre beprogramozzuk akár heti szinten. A nap 24 órájában órás bontásban beállítható, hogy mikor kapcsoljon be a fűtés/hűtés és mikor kapcsoljon ki. Beállítható és szabályozható továbbá: szobahőmérsékletnek a kijelzése, milyen legyen a ventilátor sebessége, gyors fűtési és hűtési funkció, melyek között akár automatikusan is tud váltani a klíma.

Automatikus tisztítás és mosható előszűrő

Az LG kazettás klíma berendezéseiben elérhető automatikus tisztítás funkció a leállítás után. Ezen felül ellenáll a gombásodásnak és hála a mosható előszűrőnek nem csupán a kiáramló levegő minőségét javítja, hanem védi a beltéri egységet a helyiségben található porszemektől és az ezek által okozott elkoszolódástól, valamint károsodástól.

Nagy belmagasságú helyiségekben is alkalmas

Az LG kazettás beltéri egységek akár 4,2 méteres belmagassággal rendelkező helyiségekben is alkalmazhatók. A beltéri egységeknek a ventilátorvezérlése az adott helyiség magasságához alkalmazkodik. Ez megelőzi a huzat kialakulását.

R32 hűtőközeg

Az LG klíma berendezéseinek túlnyomó része már a legújabb R32-es hűtőközeggel működnek. Ez a hűtőköri gáz az R410A-val szemben majdnem 70 %-kal környezetbarátabb, ezáltal sokkal kevésbé járul hozzá a klímaváltozáshoz és az ózonréteg károsításához.

Két termisztoros hőmérsékletszabályozás

A két termisztoros vezérlés lehetővé teszi a kényelmes légkör kialakítását. Ezt a kettős hőmérséklet-érzékelők biztosítják, melyeknek a referenciapontja megválasztható. Erre azért van szükség, mert jelentős hőmérsékletkülönbség léphet fel a hűtött/fűtött helyiségben mért hőmérséklet és a klíma beltéri egységnél mért hőmérséklet között. A vezetékes távirányító hátoldalán található egy csúszka, mely alapján kiválaszthatjuk, hogy az adott fűteni vagy hűteni kívánt helyiség hőmérsékletének a szabályozása éppen melyik termisztor által mért hőmérséklet érték alapján történjen. A két termisztor közül az egyik a beltéri egységben a másik a magában a vezetékes távirányítóban található.

Nincs többé mennyezeti elszíneződés

A régebbi típusú kazettás beltéri egységeinek egy hátránya volt, hogy a légáramlás következtében elszíneződött a mennyezet a légáramlás irányába. Az LG új, korszerű kazettás beltéri egységeinek kiömlő nyílásaival ez az elszíneződés nagymértékben csökkenthető.

Nagy szintkülönbség és hosszú csövezési táv

Az LG klímaberendezései, kifejezetten a kazettás és légycsatornázható klímák kültéri és beltéri egységei között akár 75 méteres csövezési távolság és akár 30 méteres szintkülönbség is áthidalható.

Paraméterek

Megjelenés Kazettás beltéri egység
Típus MT11R
Hűtési teljesítmény (NÉVL) 3,5 kW
Fűtési teljesítmény (NÉVL) 3,9 kW
Névleges teljesítményfelvétel 20 W
Áramfelvétel 0,4 A
Beltéri egység méretei (SZÉ x MA x MÉ) 860 × 132 × 450 mm
Beltéri egység tömege 11,7 kg
Beltéri egység maximális / minimális zajszint 57 / 33 dB
Folyadék csőátmérő 6,35 mm
Gáz csőátmérő 9,52 mm
Garancia 3 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hitel