Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Panasonic Flagship KIT-VZ9-SKE oldalfali split klíma szett - 2,5 kW

Panasonic
1.150.000 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

A Panasonic klímák nem pusztán az otthonok komfortos hűtéséről gondoskodnak. Energiát takarítanak meg, javítják a levegő minőségét. A környezettudatos életmód most minden eddiginél könnyebben megvalósítható a Panasonic R32-es hűtőközeggel ellátott, energiatakarékos és gazdaságos klímáival.

Személyreszabott klímaszerelés árajánlat és klímaszerelés árak ITT!

Powerie, a tudatos energia jegyében!
Hűtési teljesítmény (kW)
2.5
Fűtési teljesítmény (kW)
3.6
Kapható választék:
Szereléssel kérem:
1.150.000 Ft
Menny.:db

Youtube videók

Leírás

A Panasonic Heatcharge / Flagship klíma legfőbb tulajdonságai:

 • A Panasonic klímái már a modern R32 hűtőközeget tartalmazzák, amelynek globális felmelegedési potenciálja (GWP) sokkal alacsonyabb, mint elődjeié. Ez egy nagyon fontos lépés az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának csökkentésére. Az R32 egy összetevőből álló hűtőközeg, ezért egyszerűen újrahasznosítható.

 • Econavi és napfényérzékelő funkció. A napfényérzékelő képes az adott helyiségben észlelt körülményeknek megfelelően optimalizálni a klíma működését, ezáltal jelentős energiamegtakarítást képes elérni. Egy gombnyomással energiát is megtakaríthatsz.

 • Inverter Plus rendszer. Ez egy osztályozási rendszer, amely a Panasonic leghatékonyabb rendszereit jelöli.

 • R2 forgódugattyús kompresszor. A Panasonic klímái R2 forgódugattyús kompresszorral vannak ellátva. Ezek szélsőséges körülményekre vannak tervezve. A forgódugattyús kompresszor nagy teljesítményű és hatékony.

 • 1. generációs nanoe X generátor. A Panasonic legújabb fejlesztése, a nanoe™ X képes megakadályozni bizonyos ártalmas vírusok és baktériumok szaporodását, valamint képes semlegesíteni a szagokat, így elősegíti a jó közérzet megteremtését.

 • A rendszer antiallergén tulajdonságú szűrővel van felszerelve.

 • Rendkívül csendes. A legalacsonyabb ventilátor-fordulatszám mellett érhető el ez. A beltéri egység ekkor szinte észlelhetetlen, 18 dB(A)-s zajszinten képes működni. A Panasonic legújabb generációs kompresszorának és ikerlapátos ventilátorának köszönhetően kültéri egység szintén az egyik legcsendesebb készülék a piacon.

 • A klíma akár -10 °C-os külső hőmérsékletig működik hűtés üzemmódban szükség esetén.

 • Fűtés üzemmód akár -30 °C-os külső hőmérséklet mellett. (Külső laboratórium (SP) által bevizsgálva az EN14511:2013 és SP Method 1721 szerint.) Alacsony külső hőmérséklet esetén is hatékony, megbízható fűtés a Panasonic ezen klíma berendezésével. A klíma működése közben a kompresszor hőt termel. Ez a hő korábban a környezetbe távozott. A Panasonic számára ez a veszteséghő is fontos! A Panasonic által kifejlesztett Heatcharge egy különleges és innovatív technológia, amely képes eltárolni és hatékonyan fűtés céljára hasznosítja a kompresszor által termelt veszteséghőt. Ez új szintre emeli a klíma fűtőteljesítményét és hatékonyságát. Emellett folyamatos fűtésre is képes a berendezés. A tárolt hő felhasználása stabil fűtést és kisebb hőmérséklet-csökkenést, valamint hatékonyság romlást eredményez a hőmérséklet csökkenésével párhuzamosan. Amikor a tényleges fűtés a fagymentesítés miatt leáll, a tárolt hő akkor is folyamatosan képes melegíteni az adott helyiséget. Ez a megoldás kiküszöböli azt a korábbi kellemetlen jelenséget, amikor a stabil működés érdekében a klíma fűtése ideiglenesen leállt, ami a hőmérséklet csökkenését eredményezte.

 • Nyaraló funkció, temperálás. Ez az innovatív funkció képes tartani folyamatosan 7-8 °C-ot, így elkerülhető a csövek téli befagyása. Ez a funkció nagyon hasznos nyaralókban vagy hétvégi házakban akár.

 • Szagtalanító funkció. Ez a berendezésben található hőcserélő tisztítását biztosító funkció, amely megakadályozza a szagok terjedését. Működése közben a ventilátor átmenetileg kikapcsolt állapotban marad, hogy a hőcserélő tisztítása közben ne keletkezzenek kellemetlen szagok.

 • Levehető, mosható előlap. Az előlap tisztán tartása szerencsére könnyen megoldható, mivel egyetlen  mozdulattal eltávolítható, és vízzel könnyedénlemosható. A tiszta előlap egyenletesebb és hatékonyabb működést biztosít, ezáltal energiát takaríthat meg.

 • Nagy teljesítményű üzemmód. Bizonyos esetekben szükségünk lehet a gyors és hatékony intenzív üzemmódra,  amikor például az év legmelegebb vagy leghidegebb napjain szeretnénk használni a rendszerünket. A klíma maximális teljesítménnyel dolgozik annak érdekében, hogy akár 15 percen belül elérje a kívánt hőmérsékletet.

 • „Soft dry” üzemmód. A „Soft Dry” üzemmód rendkívül finom légáramoltatás  segítségével képes csökkenteni a szoba magas páratartalmát, ezáltal jelentős hőmérséklet-ingadozás nélkül biztosít komfortérzetet.

 • Egyéni légáramlás-beállítás. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy szabályozzuk a légáramlás irányának  függőleges és vízszintes irányát. Távvezérlő segítségével kényelmesen beállítható.

 • Auto üzemmód. A helyiség hőmérséklete alapján a klíma képes automatikusan átváltani az éppen aktuális üzemmódról fűtésre vagy hűtésre, hogy a helyiség hőmérsékletét folyamatosan kellemes szinten tartsa. Multi split (egy kültéri egységhez több beltéri egységet csatlakoztatunk) kialakítás esetén a funkció csak az első egység működésére korlátozódik, és az átváltás a külső hőmérséklet figyelembe vételével más logika szerint történik.

 • „Hot Start” üzemmód. A fűtési, valamint a fagymentesítési ciklus megkezdése után a beltéri egység ventilátora akkor lép működésbe, ha a beltéri hőcserélő már felmelegedett, ezzel növelve annak élettartamát.

 • Valós idejű óra dupla működés időzítővel. Ezzel a funkcióval 24 órás időszakokra vonatkozóan megadhatjuk az egység bekapcsolásának és kikapcsolásának időpontját (óra és perc szerint).

 • LCD infravörös távvezérlő

 • Automatikus újraindítás. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a berendezés biztonságosan újrainduljon, ha a működés valamilyen szokatlan ok, például áramkimaradás miatt leállt. Amint az áramellátás helyreállt, az egység megkezdi a leállás előtti paramétereknek megfelelő üzemelést.

 • Hosszú vezetékelés lehetősége: 15 m. A kültéri egység és a beltéri egység(ek) egymástól meghatározott távolságra helyezhetők el. A megengedett távolságok meghatározzák a felszerelési lehetőségeket.

 • A kültéri egység karbantartása korábban nehéz munkát jelentett. Most azonban, a könnyedén eltávolítható fedőlapnak köszönhetően, a karbantartás gyors és egyszerű lett a Panasonic klímák esetében.

 • Öndiagnosztikai funkció. Amennyiben egy adott funkció nem működik megfelelően, a rendszer öndiagnózist végez, ami egyszerűbb szervizelést tesz lehetővé.

 • Internetes vezérlés / Wi-Fi lehetősége. Új generációs és felhasználóbarát távvezérlő rendszer, amellyel a felhasználók egy egyszerűen telefonról, bárhonnan képesek beállítani a kívánt paramétereket, bekapcsolni vagy éppen kikapcsolni a klíma berendezést.

 • 5 év garancia. A termékcsalád kompresszoraira a Panasonic öt év garanciát vállal.

Paraméterek

Hűtési energiaosztály A+++
Típus Panasonic VZ Flagship
Típusszám KIT-VZ9-SKE
Kivitel Oldalfali split klíma szett
Hűtési teljesítmény (MIN / NÉVL / MAX) 0,60 / 2,50 / 3,00 kW
Fűtési teljesítmény (MIN / NÉVL / MAX) 0,60 / 3,60 / 7,80 kW
Fűtési teljesítmény -7 °C-on 5,0 kW
Hűtési teljesítményfelvétel (MIN / NÉVL / MAX) 0,14 / 0,43 / 0,61 kW
Fűtési teljesítményfelvétel (MIN / NÉVL / MAX) 0,14 / 0,64 / 2,72 kW
Hűtési hatékonysági fok (SEER) 10,5
Fűtési hatékonysági fok (SCOP) 6,2
Hűtési energiaosztály A+++
Fűtési energiaosztály A+++
Beltéri egység zajszint - hűtés (MIN / MAX) 18 / 44 dB
Beltéri egység zajszint - fűtés (MIN / MAX) 18 / 44 dB
Kültéri egység zajszint - hűtés (MAX) 49 dB
Kültéri egység zajszint - fűtés (MAX) 49 dB
Beltéri egység méretei (SZÉ x MA x MÉ) 295 x 798 x 375 mm
Kültéri egység méretei (SZÉ x MA x MÉ) 630 x 799 x 299 mm
Beltéri egység tömege 14,5 kg
Kültéri egység tömege 39,5 kg
Ajánlott biztosíték 16 A
Folyadék csőátmérő 6,35 mm
Gáz csőátmérő 9,52 mm
Hűtőközeg R32
Csőhossz (MIN / MAX) 3 / 15 m
Csőhossz szintkülönbség 12 m
Működési tartomány (hűtés) -10 - +43 °C
Működési tartomány (fűtés) -30 - +24 °C
Garancia 3 év / 5 év kompresszor

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hitel