Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Panasonic KIT-Z35-YKEA oldalfali szerver klíma szett - 3,5 kW

Panasonic
504.990 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

A Panasonic klímák nem pusztán az otthonok komfortos hűtéséről gondoskodnak. Energiát takarítanak meg, javítják a levegő minőségét. A környezettudatos életmód most minden eddiginél könnyebben megvalósítható a Panasonic R32-es hűtőközeggel ellátott, energiatakarékos és gazdaságos klímáival.

Személyreszabott klímaszerelés árajánlat és klímaszerelés árak ITT!

Powerie, a tudatos energia jegyében!
Hűtési teljesítmény (kW)
3.5
Fűtési teljesítmény (kW)
4
Kapható választék:
Szereléssel kérem:
504.990 Ft
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Youtube videók

Leírás

A Panasonic YKEA szerver klíma legfőbb tulajdonságai:

 • A Panasonic klímái már a modern R32 hűtőközeget tartalmazzák, amelynek globális felmelegedési potenciálja (GWP) sokkal alacsonyabb, mint elődjeié. Ez egy nagyon fontos lépés az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának csökkentésére. Az R32 egy összetevőből álló hűtőközeg, ezért egyszerűen újrahasznosítható.

 • Inverteres rendszer. Az Inverter termékcsalád képes nagyobb hatékonyságot és jobb komfortérzetet biztosítani. Hőmérséklet-szabályozása precízebb ás nagy ingadozásoktól mentes, amelynek köszönhetően kevesebb energia felhasználásával tartja állandó szinten az adott helyiség hőmérsékletét, és jelentős csökkenést eredményez a zaj- valamint a rezgésszintben.

 • R2 forgódugattyús kompresszor. A Panasonic klímái R2 forgódugattyús kompresszorral vannak ellátva. Ezek szélsőséges körülményekre vannak tervezve. A forgódugattyús kompresszor nagy teljesítményű és hatékony.

 • Rendkívül csendes. A legalacsonyabb ventilátor-fordulatszám mellett érhető el ez. A beltéri egység ekkor szinte észlelhetetlen, 19 dB(A)-s zajszinten képes működni. A Panasonic legújabb generációs kompresszorának és ikerlapátos ventilátorának köszönhetően kültéri egység szintén az egyik legcsendesebb készülék a piacon.

 • Aerowings. Az Aerowings képes nagyobb kényelmet biztosítani. A beépített kettős lapátozással a légáramlás közvetlenül a mennyezetre irányul, mellyel zuhanyszerű hűtőhatás érhető el az adott helyiségben.

 • A klíma akár -20 °C-os külső hőmérsékletig működik hűtés üzemmódban szükség esetén. Tökéletesen alkalmas szerverklíma használatra.

 • Fűtés üzemmód akár -15 °C-os külső hőmérséklet mellett.

 • Szagtalanító funkció. Ez a berendezésben található hőcserélő tisztítását biztosító funkció, amely megakadályozza a szagok terjedését. Működése közben a ventilátor átmenetileg kikapcsolt állapotban marad, hogy a hőcserélő tisztítása közben ne keletkezzenek kellemetlen szagok.

 • Levehető, mosható előlap. Az előlap tisztán tartása szerencsére könnyen megoldható, mivel egyetlen mozdulattal eltávolítható, és vízzel könnyedénlemosható. A tiszta előlap egyenletesebb és hatékonyabb működést biztosít, ezáltal energiát takaríthat meg.

 • Nagy teljesítményű üzemmód. Bizonyos esetekben szükségünk lehet a gyors és hatékony intenzív üzemmódra, amikor például az év legmelegebb vagy leghidegebb napjain szeretnénk használni a rendszerünket. A klíma maximális teljesítménnyel dolgozik annak érdekében, hogy akár 15 percen belül elérje a kívánt hőmérsékletet.

 • „Soft dry” üzemmód. A „Soft Dry” üzemmód rendkívül finom légáramoltatás segítségével képes csökkenteni a szoba magas páratartalmát, ezáltal jelentős hőmérséklet-ingadozás nélkül biztosít komfortérzetet.

 • Auto üzemmód. A helyiség hőmérséklete alapján a klíma képes automatikusan átváltani az éppen aktuális üzemmódról fűtésre vagy hűtésre, hogy a helyiség hőmérsékletét folyamatosan kellemes szinten tartsa. Multi split (egy kültéri egységhez több beltéri egységet csatlakoztatunk) kialakítás esetén a funkció csak az első egység működésére korlátozódik, és az átváltás a külső hőmérséklet figyelembe vételével más logika szerint történik.

 • „Hot Start” üzemmód. A fűtési, valamint a fagymentesítési ciklus megkezdése után a beltéri egység ventilátora akkor lép működésbe, ha a beltéri hőcserélő már felmelegedett, ezzel növelve annak élettartamát.

 • A heti időzítő lehetővé teszi akár napi 6 művelet rögzítését a hét minden napjára.

 • Automatikus újraindítás. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a berendezés biztonságosan újrainduljon, ha a működés valamilyen szokatlan ok, például áramkimaradás miatt leállt. Amint az áramellátás helyreállt, az egység megkezdi a leállás előtti paramétereknek megfelelő üzemelést.

 • Hosszú vezetékelés lehetősége: 15 m. A kültéri egység és a beltéri egység(ek) egymástól meghatározott távolságra helyezhetők el. A megengedett távolságok meghatározzák a felszerelési lehetőségeket.

 • A kültéri egység karbantartása korábban nehéz munkát jelentett. Most azonban, a könnyedén eltávolítható fedőlapnak köszönhetően, a karbantartás gyors és egyszerű lett a Panasonic klímák esetében.

 • Öndiagnosztikai funkció. Amennyiben egy adott funkció nem működik megfelelően, a rendszer öndiagnózist végez, ami egyszerűbb szervizelést tesz lehetővé.

 • Beépített internetes vezérlés / Wi-Fi. Új generációs és felhasználóbarát távvezérlő rendszer, amellyel a felhasználók egy egyszerűen telefonról, bárhonnan képesek beállítani a kívánt paramétereket, bekapcsolni vagy éppen kikapcsolni a klíma berendezést.

 • 5 év garancia. A termékcsalád kompresszoraira a Panasonic öt év garanciát vállal.

Paraméterek

Hűtési energiaosztály A+++
Típus Panasonic Szerverklíma YKEA inverter
Típusszám KIT-Z35-YKEA
Kivitel Oldalfali split klíma szett
Hűtési teljesítmény (MIN / NÉVL / MAX) 0,85 / 3,50 / 4,00 kW
Fűtési teljesítmény (MIN / NÉVL / MAX) 0,85 / 4,00 / 6,60 kW
Fűtési teljesítmény -7 °C-on 4,07 kW
Hűtési teljesítményfelvétel (MIN / NÉVL / MAX) 0,17 / 0,86 / 1,10 kW
Fűtési teljesítményfelvétel (MIN / NÉVL / MAX) 0,17 / 0,92 / 1,82 kW
Hűtési hatékonysági fok (SEER) 8,5
Fűtési hatékonysági fok (SCOP) 4,4
Hűtési energiaosztály A+++
Fűtési energiaosztály A+
Beltéri egység zajszint - hűtés (MIN / MAX) 21 / 42 dB
Beltéri egység zajszint - fűtés (MIN / MAX) 22 / 43 dB
Kültéri egység zajszint - hűtés (MAX) 48 dB
Kültéri egység zajszint - fűtés (MAX) 50 dB
Beltéri egység méretei (SZÉ x MA x MÉ) 295 x 919 x 194 mm
Kültéri egység méretei (SZÉ x MA x MÉ) 619 x 824 x 299 mm
Beltéri egység tömege 10 kg
Kültéri egység tömege 38 kg
Ajánlott biztosíték 16 A
Folyadék csőátmérő 6,35 mm
Gáz csőátmérő 9,52 mm
Hűtőközeg R32
Csőhossz (MIN / MAX) 3 / 20 m
Csőhossz szintkülönbség 15 m
Működési tartomány (hűtés) -20 - +43 °C
Működési tartomány (fűtés) -15 - +24 °C
Garancia 3 év / 5 év kompresszor

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hitel