Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Panasonic Nordic Etherea KIT-NZ50-YKE oldalfali, fűtésre optimalizált split klíma szett - 5 kW, Wi-Fi

Panasonic
925.000 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

A Panasonic klímák nem pusztán az otthonok komfortos hűtéséről gondoskodnak. Energiát takarítanak meg, javítják a levegő minőségét. A környezettudatos életmód most minden eddiginél könnyebben megvalósítható a Panasonic R32-es hűtőközeggel ellátott, energiatakarékos és gazdaságos klímáival.

Személyreszabott klímaszerelés árajánlat és klímaszerelés árak ITT!

Powerie, a tudatos energia jegyében!
Hűtési teljesítmény (kW)
5
Fűtési teljesítmény (kW)
5.8
Kapható választék:
Szereléssel kérem:
925.000 Ft
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Youtube videók

Leírás

A Panasonic Nordic Etherea klíma legfőbb tulajdonságai:

 • A Panasonic klímái már a modern R32 hűtőközeget tartalmazzák, amelynek globális felmelegedési potenciálja (GWP) sokkal alacsonyabb, mint elődjeié. Ez egy nagyon fontos lépés az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának csökkentésére. Az R32 egy összetevőből álló hűtőközeg, ezért egyszerűen újrahasznosítható.

 • Econavi és napfényérzékelő funkció. A napfényérzékelő képes az adott helyiségben észlelt körülményeknek megfelelően optimalizálni a klíma működését, ezáltal jelentős energiamegtakarítást képes elérni. Egy gombnyomással energiát is megtakaríthatsz.

 • A Nanoe-G nanométer nagyságú részecskék segítségével képes tisztítani az adott helyiségek levegőjét. A Nanoe-G hatékonyan képes kiszűrni a levegőben található legkülönfélébb mikroorganizmusokat, mint például baktériumokat, vírusokat és a penészgombákat közel 99 %-os hatékonysággal, és ennek köszönhetően tisztább lakókörnyezetet eredményez.

 • Mild Dry hűtés. Ez a megoldás képes megakadályozni a helyiség páratartalmának hirtelen csökkenését, mindeközben képes biztosítani a beállított hőmérséklet megtartását is. A relatív páratartalmat akár 10%-kal magasabban tartja a hagyományos hűtési folyamathoz képest. Ideális választás, ha bekapcsolt klíma mellett szeretnénk aludni.

 • „Soft dry” üzemmód. A „Soft Dry” üzemmód rendkívül finom légáramoltatás segítségével képes csökkenteni a szoba magas páratartalmát, ezáltal jelentős hőmérséklet-ingadozás nélkül biztosít komfortérzetet.

 • Fűtés üzemmód akár -20 °C-os külső hőmérséklet mellett.

 • Rendkívül csendes. A legalacsonyabb ventilátor-fordulatszám mellett érhető el ez. A beltéri egység ekkor szinte észlelhetetlen, 19 dB(A)-s zajszinten képes működni. A Panasonic legújabb generációs kompresszorának és ikerlapátos ventilátorának köszönhetően kültéri egység szintén az egyik legcsendesebb készülék a piacon.

 • Auto üzemmód. A helyiség hőmérséklete alapján a klíma képes automatikusan átváltani az éppen aktuális üzemmódról fűtésre vagy hűtésre, hogy a helyiség hőmérsékletét folyamatosan kellemes szinten tartsa. Multi split (egy kültéri egységhez több beltéri egységet csatlakoztatunk) kialakítás esetén a funkció csak az első egység működésére korlátozódik, és az átváltás a külső hőmérséklet figyelembe vételével más logika szerint történik.

 • „Hot Start” üzemmód. A fűtési, valamint a fagymentesítési ciklus megkezdése után a beltéri egység ventilátora akkor lép működésbe, ha a beltéri hőcserélő már felmelegedett, ezzel növelve annak élettartamát.

 • Valós idejű óra dupla működés időzítővel. Ezzel a funkcióval 24 órás időszakokra vonatkozóan megadhatjuk az egység bekapcsolásának és kikapcsolásának időpontját (óra és perc szerint).

 • LCD infravörös távvezérlő

 • Automatikus újraindítás. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a berendezés biztonságosan újrainduljon, ha a működés valamilyen szokatlan ok, például áramkimaradás miatt leállt. Amint az áramellátás helyreállt, az egység megkezdi a leállás előtti paramétereknek megfelelő üzemelést.

 • A rendszer antiallergén és penészmentesítő tulajdonságú szűrővel van felszerelve.
 • Szagtalanító funkció. Ez a berendezésben található hőcserélő tisztítását biztosító funkció, amely megakadályozza a szagok terjedését. Működése közben a ventilátor átmenetileg kikapcsolt állapotban marad, hogy a hőcserélő tisztítása közben ne keletkezzenek kellemetlen szagok.

 • Nagy teljesítményű üzemmód. Bizonyos esetekben szükségünk lehet a gyors és hatékony intenzív üzemmódra, amikor például az év legmelegebb vagy leghidegebb napjain szeretnénk használni a rendszerünket. A klíma maximális teljesítménnyel dolgozik annak érdekében, hogy akár 15 percen belül elérje a kívánt hőmérsékletet.

 • Egyéni légáramlás-beállítás. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy szabályozzuk a légáramlás irányának függőleges és vízszintes irányát. Távvezérlő segítségével kényelmesen beállítható.

 • Hosszú vezetékelés lehetősége: 15 m. A kültéri egység és a beltéri egység(ek) egymástól meghatározott távolságra helyezhetők el. A megengedett távolságok meghatározzák a felszerelési lehetőségeket.
 • Öndiagnosztikai funkció. Amennyiben egy adott funkció nem működik megfelelően, a rendszer öndiagnózist végez, ami egyszerűbb szervizelést tesz lehetővé.

 • Beépített internetes vezérlés / Wi-Fi. Új generációs és felhasználóbarát távvezérlő rendszer, amellyel a felhasználók egy egyszerűen telefonról, bárhonnan képesek beállítani a kívánt paramétereket, bekapcsolni vagy éppen kikapcsolni a klíma berendezést.

 • 5 év garancia. A termékcsalád kompresszoraira a Panasonic öt év garanciát vállal.

Paraméterek

Hűtési energiaosztály A++
Típus Panasonic NZ Nordic Etherea
Típusszám KIT-NZ50-YKE
Kivitel Oldalfali split klíma szett
Hűtési teljesítmény (MIN / NÉVL / MAX) 0,98 / 5,00 / 6,00 kW
Fűtési teljesítmény (MIN / NÉVL / MAX) 0,98 / 5,80 / 8,20 kW
Fűtési teljesítmény -7 °C-on 5,20 kW
Fűtési teljesítmény -15 °C-on 4,90 kW
Fűtési teljesítmény -20 °C-on 4,15 kW
Fűtési teljesítmény -25 °C-on 3,70 kW
Hűtési teljesítményfelvétel (MIN / NÉVL / MAX) 0,25 / 1,34 / 1,85 kW
Fűtési teljesítményfelvétel (MIN / NÉVL / MAX) 0,22 / 1,37 / 2,42 kW
Hűtési hatékonysági fok (SEER) 7,5
Fűtési hatékonysági fok (SCOP) 4,7
Hűtési energiaosztály A++
Fűtési energiaosztály A++
Beltéri egység zajszint - hűtés (MIN / MAX) 30 / 44 dB
Beltéri egység zajszint - fűtés (MIN / MAX) 30 / 44 dB
Beltéri egység méretei (SZÉ x MA x MÉ) 302 x 1120 x 236 mm
Kültéri egység méretei (SZÉ x MA x MÉ) 701 x 875 x 320 mm
Beltéri egység tömege 12 kg
Kültéri egység tömege 47 kg
Hűtőközeg R32
Csőhossz (MIN / MAX) 3 / 20 m
Működési tartomány (hűtés) -15 - +45 °C
Működési tartomány (fűtés) -25 - +24 °C
Garancia 3 év / 5 év kompresszor

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hitel