Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Samsung Wind-Free Avant oldalfali split klíma szett - 6,5 kW, Wi-Fi - AR24TXEAAWKNEU / XEU

Samsung
788.848 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Klímaszereléssel kapcsolatos árainkat megtalálod ITT!

Powerie, a tudatos energia jegyében!
Hűtési teljesítmény (kW)
6.5
Fűtési teljesítmény (kW)
7.4
Kapható választék:
Szereléssel kérem:
788.848 Ft
Menny.:db

Youtube videók

Leírás

A Samsung Wind-Free Avant klíma legfőbb tulajdonságai:

 • Kellemes hűvösség hideg ás huzathatás nélkül. Kellemes hűvösség a Wind-Free™ hűtéstechnológiával. Lágyan (kisebb, mint 0,15 m/s) és halkan (26 dBA) áramoltatja a levegőt a 23 ezer mikroméretű nyíláson át, így szó sincs huzathatásról, ami zavarhatna minket. A légáramlás továbbfejlesztésének köszönhetően sokkal egyenletesebben hűt le szélesebb és nagyobb területeket.

 • Költségmegtakarítás a 77%-kal alacsonyabb energiafelhasználásnak köszönhetően. Napi szintű költségmegtakarítás a kiemelten energiatakarékos Wind-Free™ Cooling technológia segítségével. Wind-Free™ üzemmódban a kültéri egység minimális energiát fogyaszt: 77%-kal kevesebbet, mint Gyorshűtés módban. Kellemes hűvösséget biztosít, és a villanyszámla miatt sem kell aggódni.

 • Élvezd a tudatos életmód előnyeit az AI Auto Comfort funkcióval. A berendezés automatikusan optimalizálja az üzemmódokat a helyiség adott paraméterei és a felhasználói szokások alapján. Az általad preferált hőmérséklet alapján automatikusan az optimális paraméterek fenntartásához szükséges legmegfelelőbb üzemmódra vált.

 • Minőségi alvás egész éjszaka. A Wind-Free™ Good Sleep üzemmód a legideálisabb körülményeket teremti meg az alváshoz, mindenféle kellemetlen, hideg légáramlatok nélkül. A Wind-Free™ Cooling hőszabályzása elősegíti, hogy gyorsan álomba merülj, kellemesen, mélyen aludj, és teljesen frissen ébredj.

 • A gyorshűtés módban gyorsan képes lehűteni a helyiség minden szegletét, ezzel biztosítva kényelmet és komfortot. A Digital Inverter Boost technológia 43%-kal gyorsabban hűti a levegőt. A design továbbfejlesztése során 15 %-kal nagyobb ventilátort, 18 %-kal szélesebb beszívót és 31 %-kal szélesebb lamellát kapott. A hűvös levegő így még messzebbre és még nagyobb körben, akár 15 méterre is képes eljutni.

 • Állítsd be otthonod hőmérsékletét bárhonnan, bármikor. A SmartThings App és a beépített Wi-Fi segítségével vezérelheted és felügyelheted a Samsung klímád. Akár szóban is megmondhatod a mesterséges intelligencia (AI) rendszernek, mit szeretnél, az pedig végrehajtja. Mindemellett még fel is ajánlja a legjobb beállítást számodra.

 • A Tri-Care szűrő képes higiénikusabb levegőt biztosítani, és szinten tartani a hőcserélő teljesítményét. Tripla rétegének köszönhetően a nagy sűrűségű szűrője összegyűjti a nagyobb mikroorganizmusokat, porrészecskéket, szövetrostokat és még az állatszőrt is. Zeolit bevonatú szűrője összegyűjti a finom port, és segít csökkenteni a vírusok, baktériumok és allergének elterjedését egyaránt.

 • Öntakarítás automatikusan. Auto Clean - 3 lépésben. Higiénikus klíma-belső, minden további tennivaló nélkül. Üzemelés után az Auto Clean funkció automatikusan képes kiszárítani a hőcserélőt, 3 lépésben. 10 és 30 perces levegő átfúvással eltávolítja a párát. Így megelőzhető a baktériumok felhalmozódása és a rossz szagok kialakulása.

 • Csendesebb és békésebb otthon. Alacsonyabb zajszint az átlagnál. A klíma berendezés alacsonyabb zajszint mellett képes biztosítani otthonodban a hűs levegőt. A kompresszor képes erős légáramlást biztosítani, azonban a Twin Tube Muffler hangfogónak hála nagyon halkan üzemel. Nagy sebesség mellett, csökkenti a hűtés zajteljesítményét, alacsony sebességen pedig képes minimalizálni a környezeti zajt.

 • Könnyen tisztítható, antibakteriális szűrő. Hatékonyan működő klíma a lehető legkevesebb extra erőráfordítással. Az Easy Filter Plus a klíma beltéri egységének külső felületén, felül található, így könnyű levenni és megtisztítani. Sűrű szűrőhálója könnyen tisztán tartja a hőcserélőt, antibakteriális bevonata pedig képes védelmet nyújtani a levegőben szálló veszélyes szennyeződésekkel szemben.

 • Hosszan tartó hűvösség korrózió nélkül. Kellemesen hűvös hosszú időn át. A DuraFin korrózióálló anyagból készült, így megvédi a hőcserélőt a rozsdásodástól, ezzel is elősegítve a hőcserélő optimális teljesítményének fenntartását. Kiváló korrózióálló tulajdonságát 480 órás sós sprayteszt (SST) bizonyította.

 • Környezetbarát hűtőközeg R32-es hűtőközeg. Óvjuk a bolygót! A Samsung klíma berendezések a legújabb generációs R32-es hűtőközeggel vannak ellátva, amely segít az ózonréteg megőrzésében, és a hagyományos R22-es vagy R410A hűtőközegekhez képest jóval kisebb a globális felmelegedésre gyakorolt hatása. Azaz sokkal inkább környezetbarát.

 • Energia- és költségtakarékos, valamint hatékonyan hűt ECO üzemmódban. Energiatakarékos, mégis mindemellett megőrzi a hűvösséget. Az ECO üzemmód kevésbé veszi igénybe a kompresszor kapacitását a Normál üzemmódhoz képest, ezáltal csökken az energiafelhasználás. Hatékonyabban hűs értelemszerűen, ha nincs odakint rekkenő hőség, de egyébként is energia- és költségtakarékos, így nem kell annyit aggódnod a villanyszámla miatt.

Paraméterek

Hűtési energiaosztály A++
Wi-Fi Igen
Megjelenés Oldalfali mono split klíma
Kivitel Samsung Wind Free Avant
Beltéri egység AR24TXEAAWKNEU
Kültéri egység AR24TXEAAWKXEU
Hűtési teljesítmény (NÉVL) 6,5 kW
Hűtési teljesítmény (MIN / MAX) 1,7 / 7,6 kW
Fűtési teljesítmény +7 °C-on 7,4 kW
Fűtési teljesítmény (MIN / MAX) 1,2 / 9,7 kW
Fűtési teljesítmény -5 °C-on 6,04 kW
Fűtési teljesítmény -10 °C-on 5,65 kW
Fűtési teljesítmény -15 °C-on 5,6 kW
SEER 6,4
SCOP 4,0
Hűtési hatékonysági fok A++
Fűtési hatékonysági fok A+
Beltéri egység MAX / MIN zajszint 45 / 26 dB
Kültéri egység maximális zajszint 54 dB
Működési tartomány - hűtés -10 - +46 °C
Működési tartomány - fűtés -15 - +24 °C
Hűtési teljesítményfelvétel 1950 W
Fűtési teljesítményfelvétel 2350 W
Üzemi áramfelvétel - hűtés 8,8 A
Üzemi áramfelvétel - fűtés 10,5 A
Beltéri egység méretei (SZÉ x MA x MÉ) 1050 x 299 x 215 mm
Kültéri egység méretei (SZÉ x MA x MÉ) 880 x 638 x 310 mm
Beltéri egység tömege 12,5 kg
Kültéri egység tömege 43,7 kg
Hűtőközeg fajta R32
Hűtőközeg tömege (5 méterig) 1,3 kg
További hűtőközeg utántöltés 15 g/m
Csőméretek folyadék / gáz 6,35 / 15,88 mm
MIN / MAX csövezési távolság 3 / 30 m
MAX magasságkülönbség 15 m
Garancia 3 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hitel