Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sharp oldalfali split klíma szett - 2,6 kW - AY-X9WSRG

Sharp
219.710 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Személyreszabott klímaszerelés árajánlat és klímaszerelés árak ITT!

A Sharp klíma japán tervezés, ami teljes garanciát biztosít a termék minőségére a maga 70 évnyi tapasztalatával. 2018-ban világszerte több mint 80 millió klímaberendezést adtak el. Kiváló hatásfokkal rendelkeznek ezek a klímák, mivel a modern egyenáramú inverternek és a fejlett ECO üzemmódnak köszönhetően akár 65 %-kal kevesebb lehet az energiafelhasználás. A környezetvédelem is elengedhetetlen szerepet játszik a cég életében, a SHARP az elsők között tért át a jelenleg leginkább környezetbarát R32 hűtőközeg használatára. Mindezeken felül termékeire a Sharp klíma 2 év garanciát biztosít és +3 évet a kompresszorra magára.

Powerie, a tudatos energia jegyében!
Hűtési teljesítmény (kW)
2.6
Fűtési teljesítmény (kW)
2.8
219.710 Ft
Menny.:db

Leírás

A Sharp klíma kiemelkedő előnyei és tulajdonságai:

A Sharp klíma japán tervezés, ami teljes garanciát biztosít a termék minőségére a maga 70 évnyi tapasztalatával. 2018-ban világszerte több mint 80 millió klímaberendezést adtak el.

Kiváló hatásfokkal rendelkeznek ezek a klímák, mivel a modern egyenáramú inverternek és a fejlett ECO üzemmódnak köszönhetően akár 65 %-kal kevesebb lehet az energiafelhasználás.

A környezetvédelem is elengedhetetlen szerepet játszik a cég életében, a SHARP az elsők között tért át a jelenleg leginkább környezetbarát R32 hűtőközeg használatára.

Mindezeken felül termékeire a Sharp klíma 2 év garanciát biztosít és +3 évet a kompresszorra magára.

Follow Me üzemmód – A távirányítóval mért hőmérséklet optimalizálja a berendezés működését, azaz, ahova elhelyezzük a távirányítót a beállított hőmérsékletet abban a pontban igyekszik elérni. Ha a nappaliban található a klíma beltéri egysége, de a hálószobában is szeretnénk kellemes hűvöset, érdemes bekapcsolni ezt a funkciót és átvinni a hálóba a távkapcsolót és hagyni, hogy a klíma tegye a dolgát.

Swing üzemmód – A légterelő lamellát a két végállás között periódikusan mozgatja, hogy az adott helyiség egészét hatékonyan le tudja hűteni a klíma berendezés.

ECO üzemmód – Ebben az üzemmódban a klímának a legoptimálisabb az energiafogyasztása, ami számunkra komoly pénzek megspórolását eredményezheti.

24 órás időzítő – A be-, illetve kikapcsolás időzítése, előre megadott időpontra. Például érkezünk haza a munkából délután és tudjuk, hogy meleg lesz, be tudjuk időzíteni a klímát, hogy előtte fél órával kezdje el lehűteni a lakást.

Csendes üzemmód – A lehető legcsendesebb üzemmódban hűt vagy fűt a berendezés, ezzel nem okozva nekünk álmatlan éjszakákat vagy nem zavarja meg a hétvégi délutáni csendes pihenőt!

Turbo üzemmód – A beállított hőmérséklet legrövidebb idő alatti elérése, akár hűtés, akár fűtés üzemmódban. Nagyon hasznos funkció, ha hirtelen meleg lett vagy nem volt időnk előre beidőzíteni a klíma berendezést!

Self Clean üzemmód – Ez az üzemmód az esetlegesen a klíma berendezésben maradt kondenzvíz elpárologtatását végzi el, ezzel is növelve az élettartamát.

Alvás üzemmód – Az alvási periódusban csökkentett energiafelhasználással üzemel a klíma berendezés.

 

Paraméterek

Hűtési energiaosztály A++
Wi-Fi Nincs
Megjelenés Sharp Oldalfali split klíma
Típus AY-X9WSRG
Áramfelvétel - hűtés 3,1 A
Áramfelvétel - fűtés 3,2 A
Fogyasztás - hűtés 710 W
Fogyasztás - hűtés 739 W
SEER - hűtési energiahatékonysági fok 6,2
SCOP - fűtési energiahatékonysági fok 4,0
Hűtési energiaosztály A++
Fűtési energiaosztály A+
Zajszint - beltéri egység (MAX / MIN) 39 / 28 dB
Zajszint - kültéri egység 52 dB
Beltéri egység méret (SZÉ x MA x MÉ) 805 x 285 x 194 mm
Kültéri egység méret (SZÉ x MA x MÉ) 700 x 550 x 270 mm
Beltéri egység tömege 7,6 kg
Kültéri egység tömege 22,8 kg
Folyadék csőcsatlakozás 6,35 mm
Gáz csőcsatlakozás 9,525 mm
Hűtőközeg R32
Hűtőközeg tömege 0,50 kg
MAX csövezési hossz 25 m
MAX magasságkülönbség 10 m

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hitel