Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Klímatelepítés: Budapest XXII. kerület, Cascade Duál klíma, 4. emelet

Klímatelepítés: Budapest XXII. kerület, Cascade Duál klíma, 4. emelet

Ügyfelünk Budapesten a XXII. kerületben a 4. emeletre szeretett volna egy klíma szettet két beltéri egységgel, két szoba klimatizálására. 

Ügyfelünk nem szeretett volna két kültéri egységet (ezért ajánlottuk a multi split klíma megoldást: egy kültéri egységhez több beltéri egység is csatlakoztatható), valamint a két szoba közötti fal részen kényelmesen egy klíma kültéri egység felszerelésre volt lehetőség. További kihívás volt a telepítés során, hogy az egyik szobában nem volt hely egy oldalfali beltéri egységnek, mivel a kiszemelt falfelületen nem volt hely. Ezért esett a választás arra, hogy az egyik klíma beltéri egység egy konzolos beltéri egység lesz. Továbbá az ügyfél számára kifejezetten fontos volt a hatékony ár-érték a klíma vásárlás során, ezért esett a választás Cascade klímára. Egy 4,1 kW-os Cascade Free Match multi split klíma kültéri egység, valamint egy 2,7 kW-os klíma multi oldalfali beltéri Cascade Vision Pro és egy 3,5 kW-os Cascade Free Match konzol beltéri egységeket szereltünk be. A kültéri egység az erkélyre került felhelyezésre, így minden nehézség nélkül sikerült elvégezni a munkát.

Cascade klíma Cascade klíma

Amennyiben érdeklődsz klímaszerelés iránt írj az info@powerie.hu email címre vagy kérj ajánlatot klímaszerelésre az alábbi linken!

Tartalomhoz tartozó címkék: Klíma Referenciák