Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LG Therma-V HM121MR U34 monoblokkos levegő-víz hőszivattyú (R32) - 12 kW

LG
2.602.230 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Személyreszabott hőszivattyú telepítés árajánlat és hőszivattyú telepítés árak ITT!

Az LG Therma V levegő-víz hőszivattyúi energiatakarékos és környezetkímélő megoldást nyújtanak otthona fűtésére, hűtésére, valamint a használati melegvíz előállítására.

Powerie, a tudatos energia jegyében!
Fűtési teljesítmény (kW)
12
Fűtési hatákonysági fok (SCOP)
4.45
2.602.230 Ft
Menny.:db

Youtube videók

Leírás

Miért az LG Therma V levegő-víz hőszivattyú?

Az LG Therma V levegő-víz hőszivattyúk egyetlen egész gépészeti rendszeren belül képesek az ingatlan fűtési, hűtési és háztartási melegvíz igényeit ellátni tökéletes hőmérséklet- és energiaszabályozással, mindamellett, hogy a legújabb és környezetbarát technológiával rendelkeznek. Kompakt kivitel, energiahatékony működés, megújuló energiafelhasználás, csökkentett CO2 kibocsátás, egyszerű telepítés, üzembe helyezés és üzembiztos működtetés télen-nyáron.

Hogyan is működik az LG Therma V R32 Monoblokkos levegő-víz hőszivattyú?

A kültéri egység a külső levegőt használja fel hőforrásként és hőcserélőkön keresztül és felvett teljesítmény segítségével biztosítja azt a hőenergiát, ami a fűtéshez és a szükséges használati melegvíz előállításához szükséges.

Minden Egy Egységben

Az, hogy minden egy egységben található, az teszi egyedivé az monoblokkos hőszivattyú rendszerek többségét. A Therma V kültéri egységében megtalálható a 4 legszükségesebb elem: a hőcserélő, az inverteres szivattyú, elektromos fűtőbetét(ek) és a kiegyenlítő tartály.

Gyors telepítés, üzembe helyezés, könnyű karbantartás és egyszerű használat

Mivel a monoblokkos rendszerek nem rendelkeznek beltéri egységgel, ezért nem kell kalorikus csővezetékeket telepíteni (nem kell kiegészítő csőhálózatot alkalmazni a hűtőközeg miatt a beltéri és a kültéri egység közé), ezáltal a rendszer telepítése sokkal könnyebbé és gyorsabbá válhat. Ezen felül sokkal egyszerűbb például az inveretes szivattyút kicserélni, mert csak a szerelőnyílást kell kinyitni Az üzembehelyezést is nagyon könnyen lehet kivitelezni. Az LG Therma V Konfigurátor alkalmazásával elvégezhető egy úgy nevezett előbeállítás a felhasználó által előzetes üzembehelyezési információk alapján. Ennek az előbeállításnak a lényege, hogy ez elmenthető egy memóriakártyára, amit a helyszínen az üzembehelyezők beleraknak a távirányító csatlakozójába és ezzel tudják aktiválni az előzetesen beállított paramétereket. A berendezést nagyon könnyen lehet ellenőrizni és karbantartani, ehhez összesen 3 darab rögzítőcsavart kell eltávolítani és máris elvégezhető a kívánt karbantartás. A monoblokkban található vízszűrő is egyszerűen cserélhető, mivel a különlegesen kialakított vízszűrő házban helyezkedik el, amihez speciális szerszámok nélkül is könnyen hozzáférhet a karbantartást végző szakember. A berendezéshez tartozó távirányító közel 50 eseményt is képes tárolni. Ezáltal bármilyen hibás működés nagyon könnyen kiszűrhető és beazonosítható az előzményekből, ami lehetővé teszi a hatékony és gyors intézkedést a hiba kijavításának érdekében.

Intelligens fűtésszabályozás

A felhasználóbarát, érintőgombos, színes kijelzős vezetékes fali távirányító lehetővé teszi az egyszerű kezelését az LG Therma V levegő-víz hőszivattyús rendszereinek. Ezáltal a tulajdonos a saját preferenciáinak megfelelően tudja beállítani az üzemi sémát és a kívánt paramétereket. Ezen felül követhető a napi, heti, havi energiafogyasztás, amit így hatékonyan lehet kézben tartani és optimalizálni az igényeknek megfelelően.

LG SmartThinQ – kézben az egész hőszivattyús rendszer

Az LG SmartThinQ mobil applikáció segítségével a felhasználók a teljes fűtési rendszert akárhonnan, akármikor mindössze néhány kattintással, egyszerűen képesek szabályozni. Ezáltal növekedik a komfortérzet és a hatékonyság is, mivel tökéletesen szabályozható távolról az egész hőszivattyús rendszer. Szükséges tartozékok ehhez: PWFMDD200 (LG Wi-Fi modem) és PWYREW000

Fűtés még a legnagyobb hidegben is

Az LG THERMA V R32 monoblokkos levegő-víz hőszivattyú megbízható és energiahatékony fűtést biztosít még a legnagyobb hidegben is, akár -25 °C-ig is működőképes. Ekkora kültéri hőmérséklet esetén is képes a 65 °C-os kilépő víz hőmérsékletet előállítani.

Legújabb scroll kompresszor

AZ LG THERMA V R32 monoblokk levegő-víz hőszivattyúkban a legújabb scroll kompresszor található. A kompresszor különlegessége, hogy a scroll elemeknek a billenő mozgását javítja ezzel növelve a hatásfokot és megbízhatóságot. Továbbá a kompresszor így szélesebb, 10 és 135 Hz közötti frekvencia tartományban képes működni.

R32-es hűtőközeg

Az LG THERMA V R32 Monoblokkos levegő-víz hőszivattyúiban a legújabb R32-es hűtőközeg található. Ez a hűtőköri gáz az R410A-val szemben majdnem 70 %-kal környezetbarátabb, ezáltal sokkal kevésbé járul hozzá a klímaváltozáshoz és az ózonréteg károsításához. Így az LG THERMA V R32 Monoblokkos levegő-víz hőszivattyúja energiahatékony és környezetbarát módon látja el otthona fűtését, hűtését és háztartási melegvíz igényét.

Paraméterek

Fűtési energiaosztály A+++
Hűtési teljesítmény (kW) 12
Megjelenés Hőszivattyú monoblokk rendszer
Típus HM121MR.U34
Kimeneti víz hőmérsékleti tartomány - fűtés (MIN - MAX) 15 - 65 °C
Kimeneti víz hőmérsékleti tartomány - hűtés (MIN - MAX) 5 - 27 °C
Kültéri levegő működési tartomány - fűtés (MIN - MAX) -25 - 35 °C
Kültéri levegő működési tartomány - hűtés (MIN - MAX) 5 - 48 °C
Kültéri egység méretei (SZÉ x MA x MÉ) 1239 x 1380 x 330 mm
Kültéri egység tömege 124,8 kg
Kültéri egység hangnyomás - fűtés 52 dB (A)
Hűtőközeg R32
Hűtőközeg folyadék csőátmérő 9,52 mm
Hűtőközeg gáz csőátmérő 15,88 mm
Vízkör bemeneti csőátmérő 25 mm
Vízkör kimeneti csőátmérő 25 mm
Fázisok száma 1
Ajánlott biztosíték 40 A
SCOP 35 / 55 °C-os vízkimeneteli hőmérsékletnél 4,45 / 3,12
Fűtési teljesítmény (A-7/W35) 12,00 kW
Fűtési teljesítmény (A-2/W50) 12,00 kW
Fűtési teljesítmény (A2/W50) 12,00 kW
Fűtési teljesítmény (A7/W35) 12,00 kW
Hűtési teljesítmény (A35/W18) 12,00 kW
Fűtési teljesítményfelvétel (A-7/W35) 4,00 kW
Fűtési teljesítményfelvétel (A-2/W50) 4,43 kW
Fűtési teljesítményfelvétel (A2/W50) 4,10 kW
Fűtési teljesítményfelvétel (A7/W35) 2,61 kW
Hűtési teljesítményfelvétel (A35/W18) 2,61 kW
COP - Fűtés (A-7/W35) 3,00
COP - Fűtés (A-2/W50) 2,71
COP - Fűtés (A2/W50) 2,93
COP - Fűtés (A7/W35) 4,60
EER - Hűtés (A35/W18) 4,60
Pl. Az A2 / W50 jelentése az, hogy a primer közeg (levegő) bemeneti hőmérséklete + 2 °C, a fűtővíz kimeneti hőmérséklete + 50 °C
Garancia 3 év + 10 év az inverteres kompresszorra

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hitel