Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Samsung Wind-Free technológia a huzatmentességért

Powerie Csapat
2021. 11. 05. 15:01:00
Samsung Wind-Free technológia a huzatmentességért

Zavar, hogy a meleg nyári napokon használod a klímát folyton rád fúj? Nem tudod jól elhelyezni a klímát otthon vagy az irodában csak úgy, hogy pont rád megy? Van megoldás! Samsung Wind-Free technológia a huzatmentességért.

Mitől Wind-Free a Samsung Wind-Free klíma? Hogyan működik a Wind-Free technológia?

Kellemes hűvösség hideg ás huzathatás nélkül. Kellemes hűvösség a Wind-Free™ hűtéstechnológiával. Lágyan (kisebb, mint 0,15 m/s) és halkan (26 dBA) áramoltatja a levegőt a 23 ezer mikroméretű nyíláson át, így szó sincs huzathatásról, ami zavarhatna minket. A légáramlás továbbfejlesztésének köszönhetően sokkal egyenletesebben hűt le szélesebb és nagyobb területeket. Először az előlapja a klíma beltéri egységének kinyílik, majd gyors hűtés üzemmódban gyorsan lehűti az adott helyiség minden szegletét. Ezt követően, miután gyors hűtés üzemmódban elérte a klíma a beállított hőmérsékletet az előlap bezáródik. Utolsó lépésként a Wind-Free™ mód egyenletesen fogja szétoszlatni a friss levegőt több ezer mikrofuraton keresztül.  A Digital Inverter Boost technológia 43%-kal gyorsabban hűti a levegőt. A design továbbfejlesztése során 15 %-kal nagyobb ventilátort, 18 %-kal szélesebb beszívót és 31 %-kal szélesebb lamellát kapott. A hűvös levegő így még messzebbre és még nagyobb körben, akár 15 méterre is képes eljutni.

Költségmegtakarítás a 77%-kal alacsonyabb energiafelhasználásnak köszönhetően. Napi szintű költségmegtakarítás a kiemelten energiatakarékos Wind-Free™ Cooling technológia segítségével. Wind-Free™ üzemmódban a kültéri egység minimális energiát fogyaszt: 77%-kal kevesebbet, mint Gyorshűtés módban. Kellemes hűvösséget biztosít, és a villanyszámla miatt sem kell aggódni.

Élvezd a tudatos életmód előnyeit az AI Auto Comfort funkcióval. A berendezés automatikusan optimalizálja az üzemmódokat a helyiség adott paraméterei és a felhasználói szokások alapján. Az általad preferált hőmérséklet alapján automatikusan az optimális paraméterek fenntartásához szükséges legmegfelelőbb üzemmódra vált.

Minőségi alvás egész éjszaka. A Wind-Free™ Good Sleep üzemmód a legideálisabb körülményeket teremti meg az alváshoz, mindenféle kellemetlen, hideg légáramlatok nélkül. A Wind-Free™ Cooling hőszabályzása elősegíti, hogy gyorsan álomba merülj, kellemesen, mélyen aludj, és teljesen frissen ébredj.

Tri-Care szűrő képes higiénikusabb levegőt biztosítani, és szinten tartani a hőcserélő teljesítményét. Tripla rétegének köszönhetően a nagy sűrűségű szűrője összegyűjti a nagyobb mikroorganizmusokat, porrészecskéket, szövetrostokat és még az állatszőrt is. Zeolit bevonatú szűrője összegyűjti a finom port, és segít csökkenteni a vírusok, baktériumok és allergének elterjedését egyaránt.

Samsung klíma kínálatunkat az alábbi linken éritek el.

Ha bármilyen kérdés merülne fel benned vagy  szeretnél személyre szabott ajánlatot kérni, azt az info@powerie.hu email címen keresztül tudod megtenni vagy az alábbi linken az ajánlatkérés gombra kattintva.

Forrás: samsung.com

Tartalomhoz tartozó címkék: Klíma Környezetvédelem